Regeringens beslutsamhet är samhällets sammanbrott

De viktigaste förövarna är centralbankerna

Allmänheten har blivit desillusionerad av lögner och bedrägerier från politiker

Den allmänna opinionen har vänt sig mot politikerna

November 27, 2019
Peter B. Meyer

http://finalwakeupcall.info/en/2019/11/27/governments-determination-is-the-breakdown-of-society/

Kontrollen över världen och över global politik utövas av planetens rikaste familjer på ett kraftfullt, djupgående och hemligt sätt. Denna kontroll började i Europa och har en kontinuitet som kan spåras tillbaka till den tid då bankirerna upptäckte att det var mer lönsamt att ge lån till regeringar än till behövande individer. Dessa bankfamiljer och deras underordnade stödmottagare har kommit att bli ägare till de flesta storföretag under de senaste två århundradena. Under samma tid har de i hemlighet berikat sig och i allt högre grad organiserat sig världen över som kontrollörer för regeringar och skiljedomare över krig och fred.

Maktstrukturen började med Illuminati som är baserad i Europa, och där har deras maktbas alltid funnits. Samtidigt betraktades Amerika i grund och botten som deras ”missionsfält” eller ”möjligheternas land” av dem vars rötter sträcker sig över hundratals år eller mer in i de forntida europeiska dynastiska blodslinjerna.

Det är därför deras makthierarki runt om i världen, oavsett om den befinner sig i USA, Asien, Australien, Kanada eller någon annanstans, kommer den alltid att peka tillbaka mot Europa, där de 13 blodlinje härskarna – kallade ”herrarna” – finns baserade. Varje härskare representerar ett område i Europa som hålls under hans inflytande; och var och en representerar en forntida dynastisk blodlinje.

Till exempel är Habsburgs blodlinje – Merovingerna – som fortfarande är aktiva i Europa, även om den är dolda, liksom Rothschild och Battenberg. I många moderna europeiska länder är arvingarna till dessa blodslinjer oerhört rika och i hemlighet, utgör de ”makten bakom tronen”, även om de inte är de faktiska härskarna.

Detta är en anledning till att de med hög Illuminati-rang / direkt nedstigande i USA till exempel, alltid kan spåra sin blodlinje eller härkomst till medlemmar inom den härskande kabbalen i Europa; medlemmar av ledarskapsråden i staterna är alltid direkta ättlingar, vare sig de är legitima eller olagliga.

Oavsett om de befinner sig på de lägsta nivåerna eller de högsta, arbetar denna grupp med samma metoder: att inrätta intensiv rädsla och terror för att kontrollera sina medlemmar. Ofta görs detta genom rädsla för döden, och på kärnnivå kommer den som har genomgått sin utbildning att känna en enorm rädsla för att dö på grund av de ”döds- och uppståndelse” -upplevelser eller nära döden upplevelser som de har genomgått.

Under dessa erfarenheter kommer det mycket unga barnet eller till och med spädbarnet att ställas inför oacceptabla val: att låta sig dödas, eller att omfamna samma demoniska trosuppfattning som den hos sina föräldrar. Detta är en upplösing på dess djupaste nivå, eftersom en önskan om att överleva är en av de djupaste instinkterna som Gud har gett oss. Den kommer att åsidosätta intellektet, kognition och till och med välgenomtänkta trosuppfattningar hos en vuxen – den är så mycket mindre hos ett mycket ungt barn. När man står inför en viss form av död / terror eller liv, speciellt om den står till ett mycket högt pris, väljer barnet nästan alltid livet.

De har förstört mångfalden inom regering, bank, företag, media, medicin och praktiskt taget alla andra aspekter av samhället. Organisationer som Common Purpose (allmän uppfattning) finns där för att eliminera mångfalden av tankar och uppfattningar bland dem som administrerar dessa institutioner för myndigheter och brottsbekämpning. De riktar sig mot förstörelsen av den ”kulturella” mångfalden och därmed samhället.

Såvida inte folk förstår detta, kommer de inte att kunna förstå de verkliga skälen för alla manipulationer, de två världskrigen och ett avsett tredje världskrig, ett krig som kommer att vara den djupa statens försök att överleva sin undergång. – Till sin hjälp har de EUs politbyrå i Bryssel och Nato – med det slutliga målet att ta kontrollen över Centralasien. Den enda vägen ut är att vakna och backa upp, ett faktiskt faktum, och väckta människorna till den värld de vill ha, men som idag är den motsatta till den för makteliten.

De viktigaste förövarna är centralbankerna

Syftet med den felaktiga monetära politiken, den ekonomiska politiken och den politiska politiken har förorsakat denna pågående ekonomiska kris, och de fortsätter intill denna dag. De primära förövarna är centralbankerna, ledda av FED, först av Greenspan, sedan Bernanke, Janet Yellen och nu av Jay Powell, följt av Mario Draghi och nu Christine Lagarde från ECB.

Idag vaknar fler och fler människor upp runt om i världen till den nya framväxande verkligheten och insikten, om att det som vi har lärt oss historiskt, socialt och vad vi har tillåtits till att tro på politiskt som sanningen, är ett exempel på direkta offentliga fraser. De senaste trenderna och undersökningarna har dokumenterat denna förändring i medvetenheten gällande synen på världen och den visar konsekvent på en växande misstro mot regeringar och deras politiker i både USA och Europa.

Regeringens beslutsamhet och mål är om och om igen, överallt där du ser den, en nedbrytning av samhället och anstiftan av konflikter för att eliminera sammanhållning.  Resultatet är, rädsla, stress och förlust av identitet och riktning. Vid rädsla och stress stänger människors energicentran av, vilka annars skulle kunna användas som ett vapen mot dem. Men vi måste åter ansluta oss till vår inre kunskap och omfamna vår känsla av frihet genom medvetande och kunskapen om att vi är en viktig kraft mot den djupa staten och att vi kan utrota dem från vårt samhälle. Tänk på: människors välbefinnande kan endast uppnås genom personlig målinriktad ansträngning genom eget ansvar.

Allmänheten har blivit desillusionerad av lögner och bedrägerier från politiker

Dessutom kommer de kommande valen i Storbritannien att beslutas av folket, och inte såsom tidigare, av specialstyrkor som anställdes för att kämpa för konkurrerande företags maffiapartier. Dessa företagsfraktioner – banker och storföretag – har sänkt våra levnadsstandarder genom att stjäla från befolkningen ända sedan början av 1970-talet, då US-dollarn lämnade guldstandarden.

Allmänheten har blivit desillusionerad och försiktig genom det ständiga flödet av lögner och bedrägerier från politiker, med stöd av de falska och negativa mainstream-medierapporteringarna, med nyhetsrapporter som följer företagsagendor, vilka är en påtaglig undervärdering.

Människor ser sin värld förändras och de vill förstå vad som händer och varför. De vill bli informerade så att de kan vara beredda. De vill ha frihet att göra utbildade val istället för att få veta vad de ska göra av korrupta individer och institutioner som ljuger och lurar dem ständigt och leder dem till kaos.

Euroscepticismen stiger över hela Europa eftersom det är uppenbart att ledningen i Bryssel, direkt kontrollerad av Tysklands kansler Angela Merkel och hennes Rothschild-slav Macron, ägnar sig åt EU-projektet i första hand och den europeiska befolkningen i sista hand. Nu vill människor skydda sina lokalsamhällen från att dö ut som en följd av att de politiska partierna överlovar och underlevererar resultat. Bryssel stiftar allt mer bisarra och komplexa lagar för att kväva innovation och tillväxt. Stämningen gynnar en förändring, ju tidigare desto bättre.

Den allmänna opinionen har vänt mot politikerna

De flesta politikerna bestäms ofta av den djupa staten och tvingar dem till att dansa till deras musik av rädsla för allmän exponering för allt från ekonomiskt bedrägeri till pedofili. Var övertygad om att de inte representerar människors intressen vilket de borde göra. Titta till exempel på Brexit, hur Theresa May följt av Jeremy Corbyn i tre år i följd har förhindrat Storbritanniens utträde ur EU. Man kan ständigt säga en sak, medan man gör något helt annat. När hon sa att vi kommer att följa folkets vilja, har det under tiden blivit tydligt att hon gjorde alltid det motsatta. Theresa arbetade för EU-kabbalen och inte för folket. Hon bedömde felaktigt det brittiska folkets stämning.

Hon brydde sig inte om vad folket sa. Hon fortsatte envist med EU-planen som anvisats i Bryssel, eftersom Rothschilds centralbank ECB vill hålla fast vid sin makt till varje pris. De har samlat på alla bestickningstricks och utpressningsfällor, låtit parlamentarikerna försätta landet i ett tillstånd av kaos och panik. Under tiden har den allmänna opinionen vänt sig mot politikerna trots den propaganda som gjorts av Deep State-ägda mainstream-medier. Som en förberedelse för Brexit är monarkin och toppen av den brittiska armén anpassad till en suveränitet, som har gjort att en no deal-Brexit den 31 januari nästa blir ett avtal.

Patrioterna har gått samman med Nigel Farage och Boris Johnson för att integrera sitt Brexit-parti i det konservativa partiet med avsikten att säkra en majoritetsregering vid valet den 12 december. Detta gör det möjligt för dem att lämna EU per 31 januari 2020. Detta kommer säkert att bli början på slutet för EU, eftersom bland annat Italien och antagligen också Grekland och Portugal kommer att följa efter.

 

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

4 svar

 1. ”sila mygg och svälja kameler.”
  Finansminister Magdalena Andersson (S) säger sig vilja bekämpa skatteflykt – samtidigt som hon motarbetar EU-förslag som skulle göra det svårare för storföretagen att placera pengar i skatteparadis.
  https://www.expressen.se/nyheter/s-ministern-forsvarar-kamp-mot-skatteflykt/

  Gilla

 2. Giulio Meotti: Europas avradikaliseringsprogram för jihadister misslyckas
  https://newsvoice.se/2019/12/giulio-meotti-avradikaliseringsprogram-jihadister/
  – …. Detta sanning är mycket skrämmande – vid krig/kris situation skall skallarna skäras av i Sverige på löpande och ovanpå krigshandlingar blir det ovanpå i tillägg totalt rensning av vit befolkningen

  Gilla

 3. Det går till detta att de intelligenta och välutvecklade individer blir förbjudet att tänka och uttala sanningar eller göra verkliga analys slutsatser för att deras hjärnkapacitet skadar känslor av degraderade, underutvecklade och efterblivna personer och förolämpar deras känslor och självförtroende – detta redan skadat många teknik företag och organisationer…. (de bästa fördrives i gagn för de dumma och avundsjuka)

  Gilla

Trackbacks

 1. Regeringens beslutsamhet är samhällets sammanbrott — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: