Förestående attack i USA o nedstängning av internet! Var förberedd!

Vidarebefodrar denna varning som kan inträffa nu i morgon den 23.12.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Söndag 22 december 2019

https://beforeitsnews.com/alternative/2019/12/stealth-u-s-attack-plan-uncovered-4-branches-of-military-in-imminent-danger-of-shut-down-take-over-3708331.html

En förestående amerikansk attack har upptäckts! Fyra militärgrenar befinner sig i omedelbar fara för nedstängning och övertagande!

Under flera år har jag varnat för FN:s avskyvärda avsikter och idag har de fortsatt att bevisa hur tyranniskt verkliga de är. I sitt senaste drag för att driva igenom Agenda 2030:s hållbara utveckling ner i halsen på oss, rekommenderar FN nu att kapitalismen och nationalismen ska fördjupas och för att ”rädda världen” ska de införa en ”världsstat” och om vi inte vill det kommer det att bli kaos. Det är inte allt! I själva verket planerar de att destabilisera Amerika sådant som vi känner det.

På måndag kan internet bli mörkt, testkörning?

Söndag 22 december 2019

https://beforeitsnews.com/alternative/2019/12/monday-the-internet-to-goes-dark-test-run-3708327.html

Varför skulle de inaktivera hela Internet under en dag över hela landet?

Är detta en testkörning innan deras nästa stora evenemang?

Det finns så många aldrig tidigare skådade händelser världen över att det är svårt att hålla jämna steg.

Vädermanipulation, medborgerlig oro i nästan alla länder runt om i världen, massiv världsskuld och växande …

De flesta människor har svårt att ta till sig New World Order konstpirationen, än mindre begreppet vädermanipuleringar, men i videon nedan kommer du att lära dig hur verkligt det är att kontrollera vädret och du kan bli överraskand över hur länge de har gjort det.

Allt bevis du behöver för att förstå hur de manipulerar vädret för sin egen personliga vinning finns i videon nedan med min vän Mike Morales.

I den här videon ger Dane Wigington en annan presentation i norra Kalifornien om de skadliga effekterna av Geoengineering och förklarar att det praktiskt taget inte finns något naturligt väder på grund av den enorma globala klimattekniken.

Det är mycket nödvändigt för att upprätthålla livet på jorden, men den förstörs nu hänsynslöst av dessa program. Detta är inte ett ämne som kommer att börja påverka oss efter flera år, det finns redan och orsakar massivt att djur och växter dör runt om i världen, liksom i mänsklig sjukdom. (Glöm Greta, hon står inte för det goda, hon ingår i denna plan)

Debatten om hur geoengineeringprogrammet pågår har nu nått en viktig punkt. Vi har mer än tillräckligt med data för att bekräfta det. Vi har verkliga bilder som visar sprutning från tankfartyg. Materialen som visas på marken är exakt desamma som nämns i de många geoengineeringpatenten och dokumenten. Besök vår webbplats för en lista över dessa statliga patent och dokument. https://www.geoengineeringwatch.org/

Vår himmel idag är helt enkelt inte normal. Vid undersökning kan detta inte förnekas. De är fyllda med nanopartiklar av tungmetaller. Himlen har fyllts med rutmönster så länge nu att vi är vana vid dem och ser inte dem längre. Tyvärr är det ett faktum att människor inte tittar upp.

För att vara tydlig är det vi ser inte molnsådd för att öka nederbörden. Dessa partiklar är utformade för att blockera solen och flytta jetströmmen. Dane förklarar hur detta förorsakar torka och översvämningar som upplevs över hela världen.

Vår atmosfär är inget annat än ett massivt fysiklaboratorium för geoengineeringforskare som inte oroar sig för konsekvenserna för mänskligheten eller någon levande sak, inklusive dem själva. Experimenten river bokstavligen planeten isär och förstör livet på jorden.

Dane rapporterar bland annat om:

• Geoengineering relaterade klimatstörningar, extrem torka och översvämningar
• Ozonutarmning
• Metanutsläpp
• Drastisk minskning av arktisk havsis
• Global minskning av syreinnehåll
• Haven på randen till en kollaps
• Massivt antal fiskar dör 
• 200 arter utrotas varje dag
• Drastisk ökning av autism, Alzheimers och demens
• Skogsreducering av krisnivåer
• Sterilisering av mark som gör det omöjligt för växter att växa utan Monsantos aluminiumresistenta frön

Dane Wigington presenterar hårda data som avslöjar vad dessa katastrofala program har gjort mot vår planet hittills och vad de kommer att göra om de får fortsätta. Ta dig tid att titta på den här videon, följ upp med en egen utredning på vår webbplats –  geoengineeringwatch.org , och dela denna information vitt och brett.

 Kategorier:Hälsa, klimatet, Naturen, naturförstöring, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

3 svar

 1. Bloomberg News Fined Over $7 Million For Fake News Report In France
  https://www.zerohedge.com/political/bloomberg-news-fined-over-7-million-fake-news-report-france?utm_source=feedburner
  – Bloomberg News dömd att böta 70 miljoner för fakenews artikel om franskt företag
  … Den prestigefyllda nyhetstjänsten Bloomberg News skickade i slutet på 2016 ut en nyhetsflash om att det franska företaget Vinci hade avskedat sin ekonomichef efter att allvarliga bokföringsmisstag uppdagats. Nyhetsflashen fick priset på Vincis aktier att rasa och orsakade en förlust motsvarande 60 miljarder kronor. Bloombergs källa visade sig vara en falsk websida som liknande Vincis egen, och som spred falsk information. Vinci anmälde Bloombergs och nyligen föll domen: 70 miljoner kronor blev prislappen för misstaget…

  Gilla

 2. USA:s justitieminister: “Soros placerar ut aktivistiska åklagare i rättssystemet för att skapa kaos”
  https://newsgram.se/usas-justitieminister-soros-placerar-ut-aktivistiska-aklagare-i-rattsapparaten-for-att-skapa-kaos-i-usa/
  -Varningen från USA:s justitiekansler: Soros har planterat aktivistiska åklagare i rättssystemet för att skapa kaos
  …I flera års tid har globalisten George Soros finansierat nomineringskampanjer för att placera ut aktivistiska åklagare i det amerikanska rättssystemet. Nu varnar USA:s justitieminister William Barr för att Soros egentliga syfte går ut på att skapa kaos i landet – detta genom att Soros-åklagarna bedriver subversiv aktivism som leder till än mer brottslighet och våldsamheter…

  Gilla

Trackbacks

 1. Förestående attack i USA o nedstängning av internet! Var förberedd! — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: