S-kommunalråd kräver att Löfven ändrar tonläge i migrationsdebatten

Nu börjar det tydligen mullra även i de egna leden…

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

https://samnytt.se/s-kommunalrad-kraver-att-lofven-andrar-tonlage-i-migrationsdebatten/?fbclid=IwAR0LjSb28wxIIGX1JLTfLrO0s3glOaODwVoWRYRcRsHAhm180ArwDzVQt5E

Sara Kukka-Salam sitter i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige i Solna stad där hon sedan 2015 är oppositionsråd för Socialdemokraterna. I ett Facebookinlägg tidigare i veckan skrev Kukka-Salam om hur det är invandrare som är Socialdemokraternas största röstbas och kräver att Löfven ändrar tonläge i migrationsdebatten – i annat fall kan statsministern inte lita på fortsatta röster från denna bas.

Inlägget som postades i tisdags har rubriken ”Tacksamhetsskulden till Palme har sina gränser” och var initialt offentligt men gjordes sedan till privat alternativt togs bort.

Kukka-Salam ska samma dag ha fått möjligheten att för Löfven tala om hur allvarligt hon ser på partiets tonläge i migrationsdebatten som skrämmer bort storstadens bas, vilket hon menar är ”den utrikesfödda LO-arbetaren och den progressiva vänstern”.

Varje gång partiet är ute och diskuterar migrationen med sina påstått tuffare tag ska Kukka-Salam förlora 1-2 ”dörrknackare”. Dessa menar hon kastar in handduken för att de tappat tron på partiets ideologiska kompass. Med den tonen i debatten påstår man att S ”ifrågasätter grundprinciper om solidaritet med människor på flykt”.

I stället bör fokus ligga på välfärden, menar hon.

Vidare konstaterar hon att partiet får sina bästa resultat i områden med hög andel invandrare. Migranten är den som byggt upp Sveriges välfärd, menar hon.

Många invandrare röstar i dag fortfarande på Socialdemokraterna för att Palme inte ska vända sig i sin grav, påpekar hon, men samtidigt har denna tacksamhetsskuld en gräns lägger hon till. Och i sin omgivning möter hon många som hittat sin nya Palme i Annie Lööf eller Jonas Sjöstedt.

Löfven ska ha tagit Kukka-Salams oro på allvar.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

3 svar

  1. Statsministern och Syndafloden
    … Vem är egentligen Kjell Stefan Löfven, född den 21 juli 1957 i Hägerstens församling i Stockholm. Är karln Europas mest korrupta regeringschef någonsin? Är han en idiot-savant – eller blott ännu en självgod svensk helylleidiot? Lever han med en revolver mot huvudet som gör att när globalisterna kommenderar ”hoppa”, frågar Stefan ängsligt ”hur högt”… http://alfheimr.xyz/

    Gilla

  2. Law student booted from campus and interrogated by the FBI after placing “It’s Okay to Be White” posters
    https://governmentslaves.news/2019/12/16/law-student-booted-from-campus-and-interrogated-by-the-fbi-after-placing-its-okay-to-be-white-posters/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: