Rebecca Weidmo Uvell: ”Att Socialdemokrater ljuger, och inte minst ljuger för invandrare, är ingen slump eller en engångshändelse. Det är ett system.”

Om ni missat denna, får ni nu en ny chans…
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den 9 september hålls det riksdagsval.

Rebecca Weidmo Uvell,
borgerlig opinionsbildare och författare

 28/08/2018

https://nyheter24.se/debatt/913368-rebecca-weidmo-uvell-fusk-och-logner-inget-nytt-for-socialdemokraterna

I natt publicerade jag på min blogg nyheten att Socialdemokraterna i Sävsjö har en arabisk kampanjsida, där de publicerat lögner om Moderaterna och Sverigedemokraterna. Att båda partierna i sina partiprogram vill anklaga muslimer för brott för att ta deras barn ifrån dem, ändra massa lagar för att missgynna i synnerhet muslimer och stänga samtliga moskéer, för att nämna några.

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och text

Såväl Expressen som Aftonbladet plockade upp nyheten och Socialdemokraterna ställdes till svars. Sidan är nu nerplockad men skadan är redan skedd. Och det var givetvis syftet från början. Nu delas lögnerna vidare på en rad stora muslimska Facebooksidor och av arabisktalande online.

För det här är inget nytt beteende från Socialdemokraterna. Det skorrade falskt när Stefan Löfven gick ut och krävde av alla andra partier att valrörelsen skulle vara schysst, när hans eget parti är värst i klassen.

Eller ni minns väl de socialdemokratiska trollen på Twitter som spred nidbilder om moderater? De arbetade på partihögkvarteret men fick inte ens sparken utan ”tillrättavisades”. I själva verket är fusket en del av partikulturen.

2002 ”hjälpte” socialdemokratiska kandidater folk i Rinkeby att förtidsrösta.

Partisekreterare Lena Baastad var tidigare kommunalråd för i Örebro och hon ordnade röstskolor för invandrare i förorter med Mona Sahlin, där de sedan ”hjälpte” folket som deltagit att förtidsrösta på rätt parti. Alaa Idris som drev projektet belönades med jobb partihögkvarteret.

2010 fick Socialdemokraterna 67 procent i Vivalla.

Samma år hjälpte sossarna i Huddinge sina medborgare att förtidsrösta genom att vänligt nog stoppa i sina egna röstsedlar i kuverten redan från början.

Lögn och fusk som metod fortsatte givetvis i valet 2006 då Socialdemokraterna drog igång en mailkampanj mot Fredrik Reinfeldt. I mailen anklagades bland annat Reinfeldt för att ha anlitat svarta hantverkare och ha stora hemliga sidoinkomster. De visade sig komma från partihögkvarteret och Mats Lindström som tillhörde den inre kretsen. Han fick sparken.

Under samma valrörelse drevs den anonyma bloggen ”Rättvis och balanserad”, där Fredrik Reinfeldt utmålades som pedofil. Bloggen visade sig drivas av SSU-ombudsmannen för Stockholms län Tobias Gerdås, en maktposition inom SSU.

Vad gör han idag? Givetvis jobbar han åt regeringen, som politisk sakkunnig på statsrådsberedningen. För sådant här är en merit inom Socialdemokraterna.

Den valrörelsen var Marita Ulvskog partisekreterare och ett annat av hennes projekt var ”spionerna” vars enda jobb var att leta fram smuts om motståndarna och se till att de fick spridning. En av dessa var Anders Lindberg, numera opinionsbildare på Aftonbladet Ledare där han fortsatt med samma sak i princip.

I vintras skickade Lena Rådström Baastad ett brev till väljare där hon påstod att Moderaterna vill sänka alla arbetares löner. En ren lögn, då förslaget är inträdesjobb för nyanlända och lägre ingångslöner just där.

Brevet följdes upp med en mycket kritiserad film från Socialdemokraternas fackliga gren LO, där de påstod att om Moderaterna vinner valet kommer ingen längre kunna bilda familj eller bli gammal i Sverige.

Ni ser själva. Att Socialdemokrater ljuger, och inte minst ljuger för invandrare, är ingen slump eller en engångshändelse. Det är ett system. Tack och lov för sociala medier som gör att de aldrig mer kan komma undan.

Nu väntar vi alla på att Socialdemokraternas ledning ber om ursäkt och att en dementi på arabiska skrivs och sprids. Gissningsvis får vi vänta förgäves.

Under tiden är i alla fall jag glad att vi detta val har internationella valobservatörer här.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: