ENORMT: Demokraterna påskyndar riksrätt för att förhindra avslöjanden

Idag (Kl 19.00 svensk tid) ska demokraterna i kongressen rösta för riksrätt mot president Donald Trump i avsikt att få honom avsatt. Men vad ligger bakom det hela – häng med!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Demokraterna påskyndar omröstningen om riksrätt för att förhindra bombardemangsundersökningar angående miljarder i penningtvätt och motreaktioner som drivs av Obamas tjänstemän.

12/16/2019 / By 

https://www.newstarget.com/2019-12-16-democrats-rushing-impeachment-to-obstruct-investigations-of-billions-in-money-laundering.html

Den verkliga berättelsen bakom Dems brådska för riksrätt har äntligen framgått. Tack vare utredningsarbetet utfört av Rudy Giuliani vet vi nu att framträdande demokrater hanterade miljarder dollar i penningtvätt, utpressning och häftiga reaktioner genom Ukraina, och trattade in kontanter i sina egna fickor genom ett omfattande nätverk av skalföretag och företagsfronter. (Källa)

billions

I huvudsak avslöjade Rudy Giuliani, en före detta federalt åklagare, att han har bara avslöjat ”Panamapappren” från Demokraternas parti.

Som tidigare rapporterats av The National Sentinel, här är vad han hittade:

– Ukrainska tjänstemän erbjöd sex kriminella fall som involverade Joe och Hunter Biden, inklusive ”penningtvätt;

Image result for Maria Yovanovich

Maria Yavonovich

En ukrainsk tjänsteman producerade officiella kommunikationer och handlingar som han säger bevisar att Obamas amerikanska ambassadör i Ukraina och ”riksrättsvittne” Maria Yovanovich begick mened under sitt förhör;

– En annan, Victor Shokin, den tidigare ukrainska åklagarmyndigheten, beskrev hur dåvarande president Petro Poroshenko kom in på hans kontor och sa till honom att han borde sluta med att utreda Hunter Biden, annars skulle landet förlora en miljard dollar i stöd, eftersom Joe Biden hotade
(Shokin sparkades);

– Det finns dussintals förfrågningar om möjlig snedfördelning av amerikanska medel i Ukraina, genom den amerikanska ambassadens medverkan.

Som Gateway Pundit tillägger:

Rudy avslöjade en enorm penningtvättoperation med Bidens och Burisma Holdings. Pengar flödade genom Lettland och Cypern förklädda som lån till olika teknikföretag som sedan betalades ut som ”styrelsearvoden” till Hunter Biden.

”Det är en direkt överträdelse av en lagstiftning om penningtvätt,” sade Giuliani.

Giuliani avslöjade att det finns dokument som visar att Schiffs stjärnvittne, med USA:s avskedade ambassadör i Ukraina Marie Yovanovitch begick mened vid minst två tillfällen under sitt vittnesmål.

Dokumenten bevisar att Yovanovitch personligen var involverad i den ukrainska åklagarmyndighetens utredningar och nekade visum till vittnen som kunde bevisa Bidens, Dem, korruption, sade Giuliani.

Demokraterna inledde en falsk riksrättsprocessundersökning mot president Trump eftersom han gjorde sin plikt för att komma till botten med den ukrainska korruptionen som involverar Obama-erans tjänstemän och andra demokrater.

Obama-administrationen och demokraterna använde Ukraina som en kanal för att tvätta miljoner, om inte miljarder dollar av amerikanska pengar tillbaka till sina egna fickor.

Republikanska senatorer också?

Det Trump och Giuliani faktiskt avslöjar i allt detta är den fantastiska sanningen som många amerikaner skulle bli chockade över att inse: Höga regeringstjänstemän inom BÅDA partierna – inklusive amerikanska senatorer – plundrar rutinmässigt utländskt kassaflöde för att stoppa pengarna i sina egna fickor.

Image result for lindsey grahamDet är nästan säkert därför som den republikanska senatorn Lindsay Graham (i bild) lovar att avbryta senatens omröstning, efter omröstningen angående riksrätt, för att se till att inga vittnen kallas in som kan avslöja denna massiva ekonomiska skandal som involverar de båda politiska partierna. Träsket är nu så mättat med korruption och lögner att de inte ens kan tillåta någon ärlig utredning utan att riskera sin egen undergång.

Förenta staternas senatorer har länge varit en del av denna plundringsoperation, som ögnat igenom utländska stödfonder och omdirigerat pengarna tillbaka till sina egna fickor på exakt det sätt som Joe Biden och Hunter Biden orkestrerade: Att ha en familjemedlem som sitter i styrelsen för ett utländskt företag och får miljoner dollar i ”kompensation” för att göra absolut ingenting.

Det visar sig att de 3 miljoner dollar som utbetalades till Hunter Biden kom ursprungligen från en del av de utländska bidragspengarna som betalades ut av USA.

Det är därför som amerikanska lagstiftare stöder detta så kallade ”utländskt bidrag”, eftersom det ger dem en möjlighet till penningtvätt / provisionsmöjlighet och kan återföra en del av dessa medel till sina egna fickor.

Barack Obama och Clintons byggde sina ekonomiska imperier på penningtvätt och mutor

Det är därför Trump-presidentskapet ses som ett sådant hot mot dessa skurkar och bedragare som fungerat som Förenta staternas senatorer: De är på väg att kastas ut som internationella penningtvättare och månglare. Joe Biden är bara toppen av ett isberg. Kommer du ihåg när Barack Obama engagerade sig i massiv internationell penningtvätt när han levererade miljarder dollar i fysiska kontanter (på pallar) till Iran? Det var också en del av en massiv penningtvättoperation som kastade tillbaka pengarna till Obamas politiska allierade.

obama-bidrag

Som bevis på att detta är praxis och vanligt, bevisar när Barack Obama nyligen fick en kontantutbetalning på 65 miljoner dollar från samma bokförlag som han tilldelade ett regeringsavtal på 350 miljoner dollar när han var president. (Eller tekniskt till moderföretaget som äger den utgivaren) Som AmericanThinker.com beskriver:

Obama gav Pearson Publishing $ 350 miljoner för att skriva vanlig brödtext och Pearson gav Obama ett bokavtal på 65 miljoner dollar.

Och naturligtvis fick Clintons ökänt hundratals miljoner dollar i ”talararvoden” från oklara internationella spelare som trodde att Clinton skulle vinna presidentskapet 2016. Det finns inte en enda förnuftig person som faktiskt vill höra Hillary Clintons eländiga munspya i form av en ström av lögner, så vad betalades hon egentligen för då? Det är uppenbart: Talararvodena var mutor.

Trump hotar att ta ner hela korthuset

I slutändan handlar det inte om att Trump skyddar demokratin eller någon sådan lögn som drivs av Nancy Pelosi. Det handlar om att skydda penningtvättsbedrägeriet som åtnjutits av nästan alla höga tjänstemän, både demokrater och republikaner. Det sista som de vill ha är att bevisen kommer fram som bekräftar vad det amerikanska folket har trott hela tiden: Att Washington DC-tjänstemän och maktmäklare är bedragare och brottslingar. De plundrar det amerikanska folkets plånböcker medan de låtsas agera
”i nationens intresse.”

Struntprat. Som Joe Biden sakkunnigt demonstrerar handlar det alltid om hur de kan samla ihop mer pengar till sig själva på bekostnad av andra. Och Trump måste tystas, för han har snubblat över vad som kan vara det mest upprörande kriminella penningtvättsprogrammet inom denna nation.

Det är därför Trump förtjänar ditt stöd. Trots allt vad du annars tycker om honom – och jag är inte nöjd med hans inställning till till exempel genetiskt modifierade organismer – är Trump den enda personen som noggrant arbetar för att avslöja och riva ner hela det kriminella korthuset som för närvarande reglerar Washington.

Det krävs en riktig outsider för att avslöja den djupt rotade korruptionen inom ett system som är så ruttet, att ingen inom systemet kan lita på att inte bli undersökt (Robert Mueller, om någon?). Om vi kan behålla Trump i Vita huset i ytterligare fyra år, kommer han att riva i dessa bedrägerier och skurkar och avslöjar hela den jävla saken.

Och det är det verkliga skälet till att demokraterna skyndar på för att ställa honom inom riksrätt.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

  1. Vore bra om Svenska myndigheterna kunde reda ut som en del av penningtvättsutredning inom Skandinaviska och baltiska banker vilka transaktioner utfördes av Amerikanska politiker och skicka namnen till Bill Barr

    Gilla

%d bloggare gillar detta: