Lamotte visar det vi redan visste — nu måste du agera!

Om du har missat detta, så ta chansen och se detta nu!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

https://www.detfriasverige.se/lamotte-visar-det-vi-redan-visste-nu-maste-du-agera/

2019-12-16

Dan Eriksson

Under torsdagskvällen åkte journalisten Joakim Lamotte till Kronogården i Trollhättan. Efter de senaste dagarnas invandrarkravaller ville han åka dit för att tala med de boende om situationen. Kvällen fick ett abrupt slut när invandrare mordhotade, misshandlade och rånade Lamotte på hans kamera.

Polisen stod i det närmaste passiv och såg på, helt handfallna inför invandrarnas glödande svenskhat. En av poliserna träffades av en flaska i huvudet och ska ha skadats lindrigt.

Man skulle kunna kalla det för naivt, men det Lamotte gjorde i Kronogården var väldigt viktigt. Återigen påvisades det vi sagt så många gånger; vissa delar av Sverige är inte Sverige längre. Det är delar som tagits över av utlänningar. Det är ockuperade, svenskfientliga bastioner i vårt land.

Polisen, politiker och övrigt etablissemang har sedan länge förlorat kontrollen. Man öser miljarder av svenskarnas pengar på verkningslösa integrationsprojekt samtidigt som man fortsätter finansiera utlänningarnas moskéer och etniska intresseföreningar.

Inse det allvarliga läget

Det varje svensk måste inse är att utlänningar i Sverige sedan länge organiserat sig, beredda att ta över område efter område av vårt land. Vi befinner oss mitt i en långdragen strid om rätten till vårt eget land, och de allra flesta svenskar sitter fortfarande bara passivt och väntar på att ”någon ska göra något”.

I dagsläget har vi som svenskar ingen möjlighet att rensa upp i Kronogården eller liknande områden; vi har inte manskapet, resurserna eller makten att återta dessa landsdelar till vårt folk. Men den tiden kommer, om vi bara ser till att spela våra kort rätt under tiden.

Vad vi däremot kan, bör och måste göra är att redan nu organisera oss i våra egna områden. Skapa trygga, svenskkontrollerade områden överallt i landet. Det är därför Det fria Sverige finns, och det arbetet har redan börjat på flera orter med störst fokus på Älgarås där vi bland annat etablerat ett Svenskarnas hus.

Hur snabbt och hur effektivt det ska gå att etablera dessa områden, där vi som folk har möjlighet att omgruppera för att på ett så effektivt sätt som möjligt kunna bidra till det kommande återtagandet av hela vårt land, är upp till dig.

Ju fler vi blir, ju resursstarkare vi blir, desto snabbare kommer det att gå. Att inte engagera dig är också ett ställningstagande; ett ställningstagande mot ditt eget folk.

Ta ditt ansvar

Man kan säga mycket om Joakim Lamotte, och vi är så klart helt på det klara med att han inte delar alla våra analyser eller visioner. Men vad som måste konstateras är att Joakim Lamotte visar på större mod än nästan alla andra svenska män, och för det förtjänar han vår respekt.

Det är en självklarhet att journalister ska kunna arbeta överallt i Sverige utan att bli misshandlade och rånade, men vi har gång på gång sett hur invandrarområdena blivit veritabla ”no-go-zoner” för de som vill rapportera.

Regeringen kommer inte att lösa detta, polisen har redan gett upp och du kan inte sitta och vänta på att någon annan ska lösa detta åt dig.

Därför, ta ditt förbannade ansvar som svensk. Lös medlemskap i Det fria Sverige, engagera dig så mycket du kan och var med och bygg en framtid för vårt folk.

Välkommen att ställa dig på svenskarnas sida!Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

3 svar

 1. Great blog here! Also your web site loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate
  link to your host? I wish my website loaded up as
  fast as yours lol

  Gilla

 2. Thanks for sharing your thoughts on https://jogja.tribunnews.com/. Regards

  Gilla

 3. Tack för er rapportering, jätteviktigt! 🌷

  Gilla

%d bloggare gillar detta: