Antarktis är låst när avslöjandet av hemligt rymdprogram börjar

Benjamin Fulford, Veckobrev

2019-1216
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for antarktis

En ovanlig förvirring av händelser och pressmeddelanden gör det klart att den amerikanska regeringen avslöjar sitt hemliga rymdprogram, håller flera källor med om. Vi hör också om ett kinesiskt hemligt rymdprogram, ett nazistiskt hemligt rymdprogram och ett ryskt hemligt rymdprogram. Alla dessa avslöjanden åtföljs av ovanliga rörelser av guld och andra ekonomiska avvikelser. Det senaste handelsavtalet mellan USA och Kina är också kopplat till dessa hemliga rymdprogram, håller kinesiska och Pentagon-källor med om. De är alla tecken på att det kan komma någon slags sinnesrubbande planetarisk händelse.

Vanligtvis går denna författare inte lätt in i UFO-världen och anser att extraordinära påståenden kräver extraordinära bevis. Men ett sådant bevis är nu obestridligt.

space-forces

(Klicka på bilden för att läsa artikeln)

Det största beviset är en serie offentliga tillkännagivanden av flera regeringstjänstemän, inklusive USA:s president Donald Trump. Den officiella lanseringen av en amerikansk rymdstyrka av Trump är bara början på ett gradvis avslöjande, säger Pentagon-tjänstemän.

Media fylls nu med berättelser om UFOs och hemlig amerikansk militärteknik som en del av denna process. Som vi tidigare har rapporterat har den amerikanska marinen släppt patent för tyngdkraftsflygande tefat och kompakt kärnfusion. Nu har vi en nyligen pensionerad flygvapengeneral som talar om redan befintlig teknik som kan ta oss ”från en del av planeten till någon annan del inom en timme.”

USS

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/navy-covered-up-new-technology-21066844

barrett

Rep. Mike Rogers, R-Ala. och flygvapenssekreterare Barbara Barrett begärde båda offentligt denna månad om avklassificering av ”en stor mängd information angående USA:s militära rymdprogram.”

dod

De 21 miljarder dollar som saknades i den amerikanska regeringsbudgeten sedan 1998, som dokumenterats av Catherine Austin Fitts och andra, spenderades på det hemliga rymdprogrammet, bekräftar Pentagon-tjänstemän. Mycket av denna teknik släpps nu ut för allmänheten, säger de.

Vi får också mycket fler UFO-observationer runt om i världen som spelas in på högkvalitativ video. Om du får som vana att titta på himlen som jag har, kommer det inte att ta lång tid innan du kan se dem själv med dina egna blotta ögon.

plane

Nu när den antarktiska sommaren har börjat får vi igen flera rapporter om konstiga händelser därifrån också. Den 10 december försvann ett chilenskt militärplan med 38 personer i bra väder på väg till Antarktis.

En äldre CIA-officer och släkting till admiral Richard Byrd från Antarktis utforskningscentrum berättade för oss:

”Den chilenska militären beordrades av sina kontrollörer att inte gå nära Antarktis. De tyckte att de var smartare och visste mer än sina herrar. C-130 har tagits bort. Det berodde inte på vem som var med på planet, det var för vad de hade med sig som resulterade i ”försvinnandet.” I det här skedet finns det inga ingångar eller utgångar som äger rum på Antarktis. Den sydligaste kontinenten är stängd tills vidare (inte på grund av denna incident).”

En medlem av ”Cobra-motståndet” som nyligen har återvänt från Antarktis gav oss nedanstående fotografi.

Antarctica-cloud-ship

De hävdar att det är ett fotografi av ett molnfartyg eller ett stort främmande fartyg som använder kamouflage av molntyp. Men det som intresserar oss mer är den bleka bilden av vad som ser ut som stora byggnader vid den avlägset belägna kustlinjen. Vad som än händer där, är det helt klart något mer än bara några få forskare som studerar pingviner.

”Många ryska och amerikanska forskare har dödats på Antarktis,” säger en högre P2 frimurarkälla, med hänvisning till ryska FSB- och CIA-rapporter. ”Jag vet säkert att det finns gamla främmande baser där,” tillägger han. Det är därför Antarktis stängs, säger han.

Det här är personen som i förväg berättade för oss att P2 skulle skjuta påven Benedict XVI. Han hittades också en gång av CIA nära BIS (Bank for International Settlements i Basel) med en pistol och en sofistikerad låsplockningsanordning.

Denna källa säger också att jordbävningen som registrerades i förra veckan vid Mindanao på Filippinerna orsakades av en attack på en fientlig underjordisk militärbas.

För att återgå till den här / geopolitiken som detta nyhetsbrev vanligtvis fokuserar på, låt oss se hur det hemliga rymdprogrammet binder samman det senaste delvisa handelsavtalet mellan USA / Kina. Asiatiska ledare för ett hemligt sällskap har länge berättat för oss att de ville att USA ska avslöja sitt hemliga rymdprogram för dem. Detta enades de om vid de senaste amerikanska handelsförhandlingarna i Kina, säger de. Det är därför detaljerna i avtalet ännu inte har offentliggjorts, tillägger de. Det som har offentliggjorts tyder på att Kina har erbjudit sig att köpa ytterligare varor för 200 miljarder dollar från USA varje år. Ekonomer har skakat på huvudet över detta eftersom den officiella amerikanska ekonomin inte har kapacitet att exportera så mycket. Men om hemlig rymdteknologi ingår i bilden är allt meningsfullt.

USA kommer nu också att avveckla sin bakteriekrigföring mot det kinesiska jordbruket som en del av affären, säger CIA:s källor. Berättelsen på länken nedan, som försöker skylla på kinesiska gangsters med drönare har fångats och de släppte svinpest över grisfarmer, är nästan säkert ett CIA-försök att avleda skulden för dessa attacker.

Det andra som har pågått den här veckan är de fortsatta konstiga rörelserna på finansmarknaderna. En CIA-källa i Sydostasien berättar att Indonesien plötsligt har meddelat ett infrastrukturprojekt på 40 miljarder dollar som han säger är en vinst för regeringen för att ge Rothschilds tillgång till något av deras guld. Goldman Sachs ger en delvis bekräftelse på detta genom att rapportera att 1 200 ton eller $ 57 miljarder ”oförklarade guldflöden” nyligen har upptäckts.

gold

Enligt Zero Hedge skrev också ”En Fed-ekonom, Ruth Judson, 2017 att cirka 60 % av all amerikansk valuta, och cirka 75 % av 100 sedlar, hade lämnat landet i slutet av 2016 – för totalt cirka 900 miljarder dollar i amerikanska dollar och hålls utomlands. ”Det antalet är nu över 1 biljoner dollar, och fungerar som världens rika sparkassa i en kamp mot negativa räntor, säger CIA-källor.

huge

Allt detta härrör till ett växande marknadssamförstånd om att det kommer att vara omöjligt att hålla den nuvarande amerikanska aktiemarknadsbubblan stången mycket längre. När mainstream-medier som The Wall Street Journal börjar säga att företag friserar sina böcker för att få vinsterna att se större ut än de är, då vet man att slutet är nära.

FRB:s tillkännagivande om att de skulle pumpa in 500 miljarder dollar till finansmarknaderna under de kommande dagarna är ett annat tecken på att det inte är affärer som vanligt på finansmarknaderna. P2 frimurerkällor säger att pengarna pumpas in på repomarknaden som svar på ett proxy-krig som kärnar ur tyskarna, dvs. JP Morgan och Deutsche Bank, mot Rothschilds, dvs Goldman Sachs och Trump.

När vi talar om FRB är vi ledsna att notera att den tidigare Fed-chefen Paul Volcker har avlidit. Jag träffade honom flera gånger och han övertygade mig om att centralbankerna bara anklagades för att försöka hålla pengarna i linje med den reala ekonomin, något han utmärkte sig för. Det Volcker inte berättade för mig var att det var hans Rockefeller-chefer som beslöt – i hemlighet – hur de pengar som centralbankerna skapade skulle fördelades.

topic

Vi noterar också att ämnet jubilé eller avskrivande av skuld för den genomsnittliga Joe, är nu en del av en mainstream-diskussionen. Detta är ytterligare en antydan om någon form av ekonomisk händelse, en som kan kopplas till rymdavslöjandet.

Nu, när den brittiska premiärministern Boris Johnson har vunnit ett överväldigande mandat att lämna det tyska EU, är det dags för en ny affär för Europa, håller P2 frimurarna och den brittiska underrättelseskällan med om. De säger att ett grundläggande avtal har uppnåtts om att Europa ska drivas av ett triumvirat bestående av Tyskland, Ryssland och Storbritannien.

Brittisk underrättelse säger också att de ständiga attackerna om riksrätt och ”rysk inblandning” – mot Trump genomfördes av en viss brittisk fraktion. Denna kampanj avslutas nu, säger de. Det betyder att attackerna mot Ryssland och mot Trump kommer att stoppas, tillägger de.

Vår Pentagon-källa nära Trump hade följande att rapportera den här veckan: ”Trump kan behöva invadera Mexiko inte bara för att bekämpa CIAs narkotikakartell, utan för att hålla litium och andra resurser borta ur kinesiska händer.”

Dessutom fortsätter ”Backlash” mot Boeing när Kina äntligen ifrågasätter säkerheten för 737 MAX, vilket banar vägen för ett globalt förbud mot flygflottan, medan försvarsdepartementet blockerade Boeing från ICBM:s ersättningsavtal om 85 miljarder dollar.”

Källan konstaterade vidare: ”90 % av den kristna majoriteten böjer sina konservativa muskler mot förbannad J med Hallmark Channel som förbjuder lesbiska annonser och brasilianska upprörelse över ett Netflix-porträtt av en Jesus som guy i
”Kristi första frestelse”.

Till sist kan vi bekräfta att ett möte arrangeras, eventuellt i mitten av januari, mellan det brittiska samväldet, P2-frimurarna, Pentagon och asiatiska hemliga sällskap för att diskutera inrättandet av en World Planning Agency med en årlig budget på 1 biljon $. Inrättandet av denna byrå, ett jubileum, avslöjandet av det hemliga rymdprogrammet och en finansiell återställning kommer att diskuteras vid detta möte, som P2, brittiska och asiatiska källor alla håller med om.


Den som är intresserad och vill veta mer om det hemliga projektet som pågår på Antarktis kan följa David Wilcock på video. Sök på youtube. Här är en:Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

  1. I don’t even know how I finished up right here, however I
    believed this post used to be good. I don’t recognize who you might be however certainly
    you’re going to a well-known blogger if you are
    not already. Cheers!

    Gilla

Trackbacks

  1. Antarktis är låst när avslöjandet av hemligt rymdprogram börjar — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: