”6 miljoner dödade” – århundradets bluff!

by Jonas E. Alexis & Monika Schaefer

https://www.veteranstoday.com/2019/12/15/the-six-million-killed-lie-the-hoax-of-the-twentieth-century-2/

Lögnen om de 6 miljoner dödade ”är den största och mest skadliga och ihållande lögnen i hela historien”.

Monika Schaefer började spela fiolen vid 7 års ålder under ledning av Alexander Nicol, före detta konsertmästare i Edmonton Symphony Orchestra. Senare studerade hon med Norman Nelson, grundare av den kända kammargruppen Academy of St. Martin in the Fields. När hon studerade vetenskap vid University of Alberta spelade Monika i St. Cecilia Orchestra. Hon har hela sitt liv spelat med olika kombinationer av människor och instrument, oavsett var hon bodde och arbetade.

1982 flyttade Monika till Jasper, Alberta, för att arbeta för Parks Canada. Medan klassisk musik fortfarande är hörnstenen i hennes musikaliska strävan, har Monika breddat sina horisonter under de senaste åren, djupt i gammaldags fiol, bluegrass, swing, improvisation och ”jamming” med alla som gillar att spela. På senare tid har hon upptäckt glädjen med att komponera och har gett några låtar sitt namn. Schaefer har nyligen upptäckt att hon har ljugit om den så kallade Förintelsen. Här kommer vi att diskutera hennes historia.

Alexis: Du säger att den så kallade förintelsen, ”sex miljoners lögnen”, är ”den största och mest skadliga och ihållande lögnen i hela historien.” Det är verkligen ett extraordinärt uttalande som kräver en extraordinär ryggrad. Utöka det uttalandet för oss. Berätta hur du kom till slutsatsen att den verkligen är den mest skadliga lögnen i hela historien.

Schaefer: Jag kommer att ge ett mycket kort svar på detta just nu. Lögnen om de sex miljonerna är skadlig eftersom den är den grundläggande lögnen för den skurkaktiga staten Israel, och den är också den grundläggande lögnen för hur den ockuperade staten Tyskland för närvarande är strukturerad. På grund av myten om förintelsen kan Israel göra vad som helst. Lögnen fortsätter i form av falska terrorattacker, och dessa ger motivering till det bedrägliga kriget mot terrorn. Den islamistiska världen och den kristna världen inrättades för att bekämpa varandra, varefter mottagaren är Israel.

Alexis: Fantastiska poäng. Den israeliska ambassadens taleskvinna Adi Farjon förklarade att den israeliska regimen vill upprätthålla en ”tysk skuld om förintelsen” eftersom den ”hjälper Israel.” [1] Med andra ord sa hon i grunden att den så kallade förintelsen är lika helig som staten Israel själv. Låt oss komma till frågans kärna. Berätta din historia och hur du har gått in i historien om denna kritiskt viktiga fråga.

Schaefer: Låt mig börja med att ge er en kort beskrivning av videon som vi släppte för drygt 2 månader sedan den 17 juni 2016. Jag ber en ursäkt av mina föräldrar, min mamma i synnerhet för att jag läxade upp henne för länge sedan för att ha ”låtit alla dessa dåliga saker hända under andra världskriget, som Hitler och dödslägren.

Jag tror att min förebråelse går ända tillbaka till mina tonår. Naturligtvis trodde jag på alla berättelserna vi blev lärda i skolan, varför skulle jag inte tro dem? Det fanns aldrig i den unga åldern en misstanke om att lärare skulle ljuga för oss, än mindre någon annan. Vi lärde oss att säga sanningen, och att säga sanningen är en naturlig sak att göra. Att ljuga är något som måste läras. Sanningen är enligt min mening den naturliga instinkten.

När jag förebrådde min mamma tror jag inte att att hon personligen hade fel. Jag tror att jag var bara så indignerad över alla orättvisor som jag behövde släppa ut genom mina känslor, och det var lättast och säkrast att skylla dem som var nära mig. Så det var vad jag gjorde under alla dessa år sedan, jag höll min mamma ansvarig för allt det hemska från WW2!

https://vimeo.com/341148208

Så nu, 2016, när jag vet bättre och förstår att den historien som vi har fått lära oss är fel, började jag känna mig riktigt dålig av det skälet för några år sedan. Jag nämnde det till min bror Alfred en gång, bara i förbigående – jag sa att jag önskar att jag kunde be om ursäkt av våra föräldrar för det jag sa till dem under alla dessa år sedan. Han insåg genast betydelsen av den berättelsen och föreslog att vi skulle göra något åt saken.

Du förstår, vi tror att vi inte är ensamma om de känslor som jag hade då och nu. Det finns en hel generation eller två av tyskar som kände detta förakt, avsky, skam, alla dessa negativa känslor om våra morföräldrar och föräldrar. Detta utgör ett psykologiskt trauma, det förorsakar ett generationsgap, det förorsakar skam över ens eget arv och kultur.

Tillbaka till den korta videon. Jag trodde att det skulle vara bra att ge den en ton av lycka, för att jag vaknat upp till sanningen. Det är en befriande upplevelse. Jag är så glad att veta sanningen. Så jag spelade en glad liten melodi på fiolen, och det är så den här videon börjar och slutar. Den sätter en ton som återspeglar att sanningen är lätt.

Jag skulle vilja tillägga något som jag inte inkluderade i videon, men jag vill göra det helt klart att jag aldrig sa att inga judar dödades. Många judar dog i lägren. Och ja, de fanns i lägren mot sin vilja. De flesta av dödsfallen inträffade under krigets sista månader. Sjukdom och svält tog sin rätt eftersom Tyskland bombades av de allierade styrkorna och mat nådde inte fram till de tyfusinfekterade lägren. Och utan tvekan förekom det också brutaliteter.

Vi vet genom Ursula Haverbecks forskning att åtminstone två, om inte fler, SS-officerare avrättades, för att ha varit brutala mot fångar. Så det betyder att det fanns regler mot smädelse av fångar.

http://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=1010

Jag började denna resa när jag vaknade upp omkring 2011, 10 år efter 9/11. 9/11 är skottgluggen genom vilken jag började förstå matrisen med bedrägerier och illusioner som vi lever i. Det var faktiskt ett antal år tidigare som jag besökte vänner i centrala Alberta, och den här mannen sa till mig att det fanns en sanningsrörelse för 9/11.

Jag blev väldigt nyfiken och intresserad, eftersom jag var av den meningen från dag 1 att något var fel med den här bilden på vilket sätt som den amerikanska regeringen svarade på 9/11, genom att föra krig i flera länder, vilket inte gav mig någon mening. Jag sa hela tiden till mina vänner, wow, det verkar verkligen som om någon överlämnade något till dem på ett silverfat om man tittar på efterdyningarna … se vad de gjort med det.

Så jag lyssnade noggrant på denna vän, och jag ville veta mer. Jag sa inte så mycket, och jag var ganska storögd. I slutet av dagen åkte jag hem och livet upptog mig. Jag hade inte ens en dator hemma då ännu. Trots att jag var nyfiken, gick dagarna och månaderna och åren och jag gjorde ingen efterforskning i frågan om 9/11. Men jag har aldrig glömt det mötet. Jag undrade mycket om det.

http://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=38

Så…. 2011, när min bror Alfred, som bor i Tyskland, började skicka saker till våra familjemedlemmar angående 9/11, hoppade jag omedelbart på detta – och då hade jag en dator hemma och var ansluten till internet- jag kunde svara honom tillbaka direkt, hur vet du det och det och var har du lärt dig detta?

Denna nyfikenhet på vad den mannen hade berättat för mig då flera år tidigare hade småkokat i bakhuvudet hela tiden, och när jag äntligen hade lite konkret information som kom i min väg angående detta ämne, började små frön som hade planterats att växa.

Jag var omättlig för mer kunskap om vad som verkligen hände 9-11. Jag kontrollerade allt Alfred berättade för oss, särskilt när han blandade in Israel. Det fanns ett tabu om att blanda in Israel. Jag frågade, hur vet du det?

http://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=6

Hur som helst, jag började lära mig allt jag kunde. Jag kollade källor, jag grävde i det här, och jag läste, och tittade på videor och jag upprätthöll en sund dos av skepsis, för jag skulle se till att jag inte bara ”anammade” allt bara för att min bror sa något. Resten av familjen visade inte mycket intresse, och det är faktiskt så som det är fortfarande i dag.

Snabbspolning fram till slutet av 2013, tidigt 2014. Vid den tidpunkten konfronterades jag med några uttalanden om att förintelsen inte var sann. Jag hade hört talas om ”förintelseförnekare” innan, då och då skulle det dök upp ett namn i nyheterna, som Ernst Zundel, Jim Keegstra, och jag minns att jag tänkte, wow, det här är ju riktigt konstigt.

http://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=1004

Varför skulle någon förneka förintelsen? Verkligen? Alla vet att förintelsen skedde. Det verkade lika säkert som att gräset är grönt, himlen är blå och att jag har en näsa i ansiktet. Jag menar att man helt enkelt inte ifrågasatte det. Om någon säger rättframt, det här hände inte, ja, kanske är den lite galen. Men jag måste säga, jag tänkte aldrig själv att dessa människor var förhatliga människor, nej-nej, jag brydde mig bara.

Så när jag konfronterades med detta stod jag känslomässig först. Jag sa, blanda inte in detta med 9/11, du kommer bara att undergräva sanningsrörelsen 9/11!

Men okej, frågorna började röra på sig i min hjärna. Det fanns tillräckligt med tvivel, och de små fröna började gro. Slutligen vågade jag titta. Jag minns att jag öppnade webbplatsen holocaust avprogrammeringskursen. Den öppnade mina ögon! Jag såg genast att det fanns en massa material där – och du vet, den lilla nedrullningslistan på sidan – den var liten.

Jag scrollade ner, och det fanns oändligt med material – artiklar, videor, överlevnadshistorier (annan typ av överlevnadshistorier). Jag tillbringade bara några minuter första gången jag vågade vara där, det var som att träffas av blixen för mig, bara att se att det fanns så mycket material som strider mot vad som har berättats för oss under våra liv.

Strax efter det såg jag den 90 minuters videon om Ernst Zundel som heter ”Off Your Knies, Germany!” Det var enormt för mig. … Mina ögon öppnades. Det fanns ingen återvändo. Jag tittade på mycket mer material efter det, men när jag tänker på det var Ernst Zundel fortfarande den banbrytande.

I Toronto-rättegångarna mellan 1985 och 1988 – fördes bevis i domstolarna! Faktisk kriminalteknisk bevisning. (Leuchter Report, Robert Faurisson var där och coachade advokat Doug Christie i korsförhör, …) Detta görs inte längre. Förintelserättegångar med bevis undviks idag.

Processen med att vakna inträffade inte utan obehag. När jag började lära mig om falsk flagg operationen 9/11, minns jag att jag kände mig äcklad i flera dagar och veckor kanske till och med i månader. Jag hade den magkänslan att allt inte är bra. Det fortsatte ett tag.

Att lära mig om förintelsen gav mig inte samma illamåendekänsla, även om det är ett bedrägeri i så mycket större skala. I efterhand tror jag att det är lätt att förstå 9/11 jämfört med förintelsen. Och ändå, när jag tänker tillbaka på det, inträffade den illamåendekänslan främst när jag upptäckte det ”enkla” bedrägeriet.

Jag tror att när en person har tagit det första steget och förstår att våra regeringar, våra institutioner såsom media, rättsväsendet, etc, inte agerar med vårt bästa för ögonen, och i själva verket utgör en dold hand av makt, då är det lättare att förstå de större bedrägerierna.

Att gå igenom den första dörren är det svåraste. Nästa dörr, även om den är ett mycket svårare ämne, och mycket djupare inrotad i vår hjärna, och mycket äldre, är den dörren ändå lättare att gå igenom.

Så vad är egentligen vårt problem?

Vi verkar leva i en matris av bedrägerier. Och den grundläggande lögnen är den som jag ber min mamma om ursäkt för, att ha utsatt henne för den. Denna märkliga så kallade Holocaust, Förintelsen. Holobluff. 6 miljoners lögnen. Grundläggande, eftersom staten Israel är baserad på den fiktiva förintelsen. Grundläggande, eftersom staten Tyskland sådan som den existerar idag (och den är inte ett suveränt land, den är ett ockuperat land!), Tyskland i dess nuvarande form är strukturerad på denna lögn.

The Times of Israel citerade Angela Merkel i en artikel den 9 augusti 2013:

”Det avskyvärda brottet som Tyskland har begått mot judarna, förräderiet med alla civiliserade värden var som  Shoah, kommer alltid att vara närvarande och vi kan forma framtiden, för den resulterande i det speciella förhållandet mellan Tyskland och Israel, var medveten om det …

”Det betyder att vi aldrig kommer att vara neutrala och att Israel kan vara säkert på vårt stöd när det gäller att säkerställa dess säkerhet. Därför sa jag också att Tysklands stöd för Israels säkerhet är en del av vår nationella etos, vår raison d’être. ”[2]

Angela Merkel sade ungefär samma sak när hon talade i Knesset, den lagstiftande församligen i den judiska staten Israel, den 18 mars 2008. Hur håller man dessa bedrägerier vid liv? Mycket av det är genom psykologisk krigföring, tillsammans med oändliga falsk flagg-händelser som kommer i allt högre takt.

Det verkar för mig som att det huvudsakliga verktyget i psykologisk krigföring är språket som vapen. Detta i kombination med indoktrinering av unga sinnen genom skolutbildningssystemet, genom film- och TV-industrin, genom den oavbrutna upprepningen av lögnerna i mainstream media.

Vapenspråk är utformade för att förhindra oss från att titta. Vissa kontrollord sätter grindar i våra hjärnor och våra hjärnor blir fragmenterade. Barriärer har utvecklats i våra hjärnor genom lögner och indoktrinering.

Så vilka är några av dessa kontrollord och uttryck som förorsakar dessa hjärnbarriärer och hindrar oss från att tänka klart?

Tja, jag tror att vi alla är bekanta med de långvariga vapenbeteckningarna som nazist, nynazist, förintelse, förintelseförnekare, antisemit eller namnet Hitler – om någon jämförs med Hitler, är det det värsta man kan säga om dem.

Andra termer är Truther 9/11 och konspirationsteorier Jag är säker på att du kan lägga dem till listan. Numera finns det här paketet innefattande dessa 4. Om du är en av dem, är du alla 4:

 1. 9-11 sanningssägare
 2. Antisemit
 3. Konspirationsteoretiker
 4. Förintelseförnekare

När jag började mitt uppvaknande gällande 9/11 kallades jag antisemit av en tidigare vän innan jag ens förde Israel på tal. Jag hade bara presenterat honom för arkitekterna och ingenjörerna med sanningsmaterial angående 9-11, och de handlar bara om fysiska bevis, inte om ”vem gjorde det?”

Den här vännen sa också – nästa sak är att du kommer att bli en förintelseförnekare. Vid den tiden svarade jag skarpt ilsket – vad pratar du om, nej det är jag inte, det är helt enkelt inte relaterat. … Så lite visste jag. Jag borde skriva till honom och säga till honom tack, du hade rätt!

 • [1] “Israeli Diplomat in Berlin: Maintaining German Guilt About the Holocaust Helps Israel,” Haaretz, June 25, 2015.
 • [2] “Merkel: Germany can never be neutral on Israel,” Times of Israel, August 9, 2013.

Fler videos kan du se på https://holocaustdeprogrammingcourse.com/feature-length-documentaries/

 


Förintelsen har vi tidigare tagit upp på den här hemsidan här: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/01/27/gaskamrar-i-auschwitz-med-mera/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/02/08/ursakta-men-vilken-forintelse-var-det-vi-skulle-minnas/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/15/paul-craig-roberts-lognerna-angaende-wwii/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

2 svar

 1. Sätter du upp denna på Facebook så blir den borttagen fortare än kvickt och du
  blir blockad på 30 dagar! Hur sann historien än är!
  Det är ju juden som är problemet bakom allt!
  Det är ju juden som bestämmer precis allt!
  I Sverige har juden lyckats att lamslå hela befolkningen och judarna håller på
  att byta ut befolkningen och svenskarna betalar gladeligen för sin egen undergång
  med sina egna pengar!

  I USA har vi tjockhuvudet Trump men utgången där är svårare där ligger ett inbördeskrig
  på fatet!

  Övriga världen är bisaker!

  Men inom snart kommer det att hända något! Sanna mina ord!

  Nu skall denna godkännas först

  Gilla

%d bloggare gillar detta: