Lars Bern om Löfvens och Lövins bristande klimatkunskaper

Lyssna till detta med Lars Bern och gå inte på MP:s propaganda

Lars Bern kommenterar videocitat av Stefan Löfven (S) och miljöminister Isabella Lövin (M) vilka båda anser att koldioxid och klimatuppvärmning ger dåliga skördar, flyktingströmmar och samhällskollaps. Bern håller inte alls med: ”Ministrarnas bristande kunskap inom klimatkunskap och naturvetenskap är beklämmande”.Kategorier:klimatet, Uncategorized

Etiketter:, ,

7 svar

 1. Traditional racks of servers stored in a cage are disappearing and hybrid could hosting, hyperconverged systems, multicloud platforms.
  emerging trends getting established. You must have our
  ITConsulting expertise to adopt such technologies and to optimise
  your resources. https://ebook-discount-checker.herokuapp.com/click?a_id=934377&p_id=170&pc_id=185&pl_id=4062&url=https://computersupportaddison.com

  Gilla

 2. I’ve been browsing online more than three hours nowadays, but I by
  no means discovered any attention-grabbing article like yours.

  It’s lovely worth enough for me. In my opinion, if all
  web owners and bloggers made just right content material as you did, the
  web can be a lot more helpful than ever before. I just couldn’t go away your site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide in your guests?
  Is going to be again frequently to investigate cross-check new
  posts Wow, this post is good, my younger sister is analyzing these kinds of
  things, thus I am going to inform her. http://www.cspan.net

  Gilla

  • sidan finns inte

   On Mon, Dec 30, 2019 at 7:28 PM Bakom kulisserna wrote:

   > Jason commented: ”I’ve been browsing online more than three hours > nowadays, but I by no means discovered any attention-grabbing article like > yours. It’s lovely worth enough for me. In my opinion, if all web owners > and bloggers made just right content material as you” >

   Gilla

 3. Judinna I. Lövin (Levin) och den adoptive missfoster S Löven följer sionist NWO agenda och förstör för landet so mycket de kan … för detta de få enorma (enligt deras kunskap och färdigheter pengar av de som puttade de in i regeringen – bakomstående ockupanter skapade system av olika tankesmedjor där de silar från passande primitiva och hjärntvättade ungdomar med psykopatisk läggning framtida debila zombier som de kan dra i trådarna för att förslava ruinera landet och befolkningen. Se bara på hur rättsapparat korrumperades och förvandlades i maffia struktur under judisk ledning och den judisk/sionist markatta som satt som advokatsamfundets generalsekreterare – A. Ramberg. Där inavel och fördelning av stora pengar rullades enligt kriminell mafia sekt ordning …. lagar och konstitution icke följes utan storljugits och förfalskats enligt egna viljor, degraderingsgrad och någons subjektiva primitiva tankegångar…. – prakt exempel är Wikileaks hantering = justitiemord, m.m.

  Gillad av 1 person

Trackbacks

 1. Lars Bern – Sverigekanalen Dalarna
 2. Lars Bern om Löfvens och Lövins bristande klimatkunskaper — Bakom kulisserna – My name is Lena
%d bloggare gillar detta: