Pressmeddelande: Tips från domare i EU Läckta uppgifter om vår yttrandefrihet! Viktigt att du läser detta!

Image result for mänskliga rättigheter

2019-12-12

Michael Zazzio, läkare
Telefon: 0478 – 417 37

Skriv eller dela inget som helst som är kritiskt mot invandring eller islam, för då kan ni bli dömda till fängelsestraff eller bli tvångsvårdade av psykiatrin.

Polisen i Sverige samt i alla andra EU-medlemsländer är redan instruerade att hålla förhör med personer som är invandringskritiska. Målet med sådana förhör är att se om det finns grund att för väcka åtala. Domstolar har instruerats att i hög utsträckning döma till LPT (Lag om psykiatrisk tvångsvård) eller om åklagare kan fatta beslut om sinnesundersökning och om sjukvården (två läkare) kan fatta besluta om LPT. Målet är att psykiatrisera åsikter om invandring/immigration.

Rättsväsendet ger sig redan nu på journalister som kan göra sig hörda. Även de journalister som avslöjar någon i maktposition riskerar att utsättas för detta. Det gäller inte bara journalister, utan det gäller alla människor som delar information som når ut till större grupper, till exempel nyhetssajter eller sociala medier.

EU planerar att inom kort införa ny lag som baseras på ett förslag som Angela Merkel står bakom. EU-lagen kommer att innebära att all kritik mot invandring, migrationslagstiftning eller invandringskvoter kan komma att kriminaliseras.

För något halvår sedan började Angela Merkel att föra samma politik i den tyska förbunsdagen. Hon framförde då att den fria åsiktsbildningen och yttrandefriheten måste begränsas för att kunna upprätthålla ett fritt samhälle. Merkels aktivitet i Tyskland har förbjudit politiker och opinionsbildare att tala om de skadliga och negativa effekter som Merkels massimmigrationspolitik har haft på Tyskland och andra länder i EU. I Tyskland har den nya lagen redan lett till flera åtal mot personer, till och med mot dem som har lagt fram statistik om hur invandrare är representerade när det gäller våldtäkter, annan brottslighet, arbetslöshet och sådana fakta som ignoreras av politiker och regeringar.

I september tog förbundsdagen ett nytt steg mot att ytterligare begränsa yttrandefriheten i Tyskland, nämligen genom ett förslag som förbjuder alla former av nedsättande yttranden om EU. Detta syftar till att begränsa politiska diskussioner om ett tyskt EU-utträde. Målet är att motsvarande lagar skall införas i de andra EU-medlemsstaterna.


Jag har tidigare fått högst trovärdig information från samma källa. Den föregående information som tillsändes mig i våras handlade om att Sverige skulle komma att bli det första landet i EU som skulle förbjuda komplementär- och alternativmedicin.

Det som jag då fick veta fick senare stöd av det nya lagförslag som Kjell Asplund (tidigare generaldirektör på Socialstyrelsen) en kort tid därefter (5 juni 2019), lade fram och enligt vilket inskränkningarna för KAM-terapeuter skulle komma att bli allt mer begränsande än vad de i dag är.

 

Mer om KAM-lagförslaget och National Health Federation Swedens arbete för att förmå Socialutskottet och de svenska riksdagspolitikerna att förkasta Kjell Asplunds förslag kan ni läsa om på http://www.thenhf.se.

Mänskliga rättigheter som den förväntade lagen bryter emot

 

FN: Allmän förklaring om de mänskliga rättigheterna

 

Artikel 19

Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.

 

Internationell konvention om medborgerliga och politiska rättigheter

 

Artikel 19

1. Ingen får utsättas för ingripande för sina åsikters skull.

2. Var och en har rätt till yttrandefrihet. I denna rätt ingår frihet att oberoende av territoriella

gränser söka, ta emot och sprida uppgifter och idéer av alla slag, i tal, i skrift och i tryck, i konstnärlig form eller genom annat valfritt uttrycksmedel.

3. Utövandet av de rättigheter som avses i punkt 2 medför särskilda skyldigheter och särskilt ansvar. Detta utövande får därför underkastas vissa inskränkningar men endast sådana som är angivna i lag och som är nödvändiga

a) för att respektera andra människors rättigheter eller anseende,

b) för att skydda den nationella säkerheten, den allmänna ordningen, folkhälsan eller sedligheten.

 Kategorier:Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

3 svar

 1. ” President Donald Trump signed an executive order adopting a controversial definition of antisemitism that free speech advocates say will stifle Palestinian rights activism on college campuses.The executive order, signed by the president on Wednesday afternoon, extends current anti-discrimination civil rights laws at the Department of Education to cover Judaism.It also orders the department to adopt the working definition of the International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) of antisemitism when considering claims of antisemitic abuse.
  https://www.middleeasteye.net/news/trumps-decree-antisemitism-tramples-free-speech-rights-advocates-say

  https://www.middleeastmonitor.com/20191211-king-trump-lashes-us-jews-for-not-loving-israel-enough/

  – Resultat av sionist ockuperad rättssystem: PRECRIME!!!! -ger oandliga möjligheter att ta bort sanningssägare…
  (NYPD to announce development of REME (Racially Ethnically Motivated Extremism) to prosecute precrime. https://www.investmentwatchblog.com/de-blasio-nypd-to-announce-development-of-reme-racially-ethnically-motivated-extremism-to-prosecute-precrime/

  Gilla

 2. Aha, det är därför som Psykiatrin i Örebro är ETT enda Stort Skämt! Kompetensen där är obefintlig!

  Gilla

 3. Visst, nu kommer det – och svenskarna välkomnar det. Äntligen kan de få leva i det orwellska ‘lyckoriket’, där man inte behöver bekymra sig om att använda sin hjärna till annat, än att leva ut sina perversa fantasier och drifter. Vad härligt det kommer att bli, när folkflertalet males ned i satanismens köttkvarnar, så att makthavarna skall få känna sig gudalika.

  Det här är inget nytt. Ända sedan Cromwells dagar, i mitten på 1600-talet, (och mycket längre än så) har de hållit på, nihilisterna och satanisterna. Men aldrig har hjärnuppmjukningen varit så omfattande i vår världsdel, som den är idag, och i inget annat land är demensen så uttalad, som i vårt land.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: