Kina som vinner när Väst förblir förlamat av striden mellan blodlinjen och Illuminati

Benjamin Fulford, Veckobrev
2019-12-09

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den västerländska världen förblir förlamad av elitens inbördeskrig medan Kina fortsätter att bli starkare och starkare och är på väg mot en absolut dominans. Om inte detta inbördeskrig är avslutat kommer den västerländska G6-alliansen (G7 minus Japan) att förlora förmågan att kontrollera FN och den riktning som mänskligheten väljer för sin framtid.

Inbördeskriget var fullt synligt i förra veckan då USA:s president Donald Trump ”inte klarade sig tillräckligt bra vid Nato-mötena i London och lämnade det plötsligt efter att den kanadensiska premiärministern fått höra att han varit respektlös mot honom”, enligt europeiska kungafamiljekällor . ”Plats för skolbus” maskerade det faktum att det verkliga ämnet var ”finansieringen av den amerikanska företagsregeringen”. Källan sa också: ”Trump har varit en besvikelse, tror jag. Hans jobb var att avveckla och starta om”.

warzone

(Klicka på bilden för att läsa artikeln)

Trump har nyligen fått ett par påminnelser om att han hanterar större frågor än att hålla den amerikanska aktiemarknadsbubblan uppblåst tillräckligt länge för att han ska kunna återväljas 2020. Den ena gällde en avstängning av luftförsvaret i Washington DC som lämnade honom helt sårbar för en missil- eller luftattack. Den andra gällde när han träffades av ett psykotroniskt vapen den 21 november.

wobbles

Underrättelsetyperna Gnostic Illuminati och underrättelsetjänsterna bakom Trump har för sin del slagit på stort mot de brittiska kungligheterna, särskilt efter det misslyckade Nato-toppmötet. Pentagon-källor säger: ”Kungafamiljens saga är långt ifrån slut, eftersom Trump förnekar att känna till och till och med Kanadas militär kämpar med prince Andrews tre överste-titlar”.

Sedan var det det obestridligt satanistiska handtecknet prins Harry gjorde när han träffade Melania Trump den 6 december.

Källor nära Harry säger att tecknet betydde …

… han stöder Lucifer, per definitionen, Gnostic Illuminati. Enligt deras världsbild är den nuvarande ”Guden” den onda orsaken till allt lidande i denna värld och behöver ersättas av Lucifer, en symbol för ljus och godhet. Den var också en påstöt för den ”gudomliga rätten till att styra” som placerar prins Charles och Harrys äldre bror William framför honom i raden av kungligt arv, säger källorna.

Harry är också arg på bevis som visar att Charles stod bakom mordet på hans mor, prinsessan Diana. Se länken nedan för mer information.

https://alcuinbramerton.blogspot.com/2013/07/european-bloodlines-face-end-time.html

Pentagon källor tillägger, ”sionisterna befinner sig i ett oförskämt uppvaknande, eftersom EU nu leds av den före detta tyska försvarsministern Ursula von der Leyen som står inför Bundeswehr, som inte är ett fan för Storbritanniens kungligheter, Saudiarabien eller Israel”.

De aldrig tidigare skådade strejkerna som stänger Frankrike är också ett tecken på att Illuminati riktar sig mot Rothschild-slavpresidenten Emmanuel Macron. Som ni kommer att se längre ner befinner sig den schweiziska filialen av Rothschild-familjen också under hård attack.

justice

Inom USA ersätts fler och fler demokratiska partipolitiker av datorgrafik eftersom arresteringar och förpassningar till Guantanamo Bay fortsätter, säger Pentagon-källorna. ”Med över 140 000 förseglade åtal, släpper riksåklagaren sin sedan länge efterlängtade rapport för att krossa cirkusen kring riksåtalet,” säger källorna.

Medan vi har hört berättelsen om ”140 000 åtal” många gånger och ännu inte har sett några massarrester, åtalade justitieministeriet åtta individer, inklusive en dömd pedofil, för att olagligt att ha trottat in pengar i Hillary Clintons presidentkampanj 2016.

Härom har vi också nyss avslöjat detta: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/12/09/nader-khawaja-clintons-pave-francis-och-elite-converge-i-forenade-arabemiraten-och-afrika-en-studie-i-vad-som-pagar-men-inte-berattas/  (red.anm)

Bowers' wife of 35 years, Abigail, died in March 2017. They are shown as youngsters in a photograph he shared at the time of her death

malibue.jpg

Försök att misskreditera Trump genom att släppa bevis för att han har finansierats av Deutsche Bank stoppas också. Den brittiska pressen rapporterar att en Deutsche Bank-bankir som hanterade Trumps konton hittades hängd.

justice2

Samtidigt rapporterar amerikanska företagsmedier att ”Högsta domstolens domare Ruth Bader Ginsburg har tillfälligt blockerat ett domstolsbeslut som beordrade två banker att släppa president Donald Trumps finansposter till husdemokraterna. ”Eftersom vi är ganska säkra på att Ginsburg inte längre finns bland oss, kan vi bara anta att underrättelsekontorets källor använder en datorgenererad bild av henne för att skydda Trump.

Allt detta slagsmål äger rum samtidigt som den amerikanska företagsregeringen ännu inte har hittat ett sätt att finansiera sin verksamhet den 31 januari 2020, säger europeiska kungafamiljekällor.

Men det pågår nu förhandlingar mellan representanter för de 2,4 miljarder medlemmar inom det Brittiska Samväldet och de 1,5 miljarder medlemmar inom den katolska kyrkan för att besluta om vad de ska ersätta den amerikanska företagsregeringen med, uppger P2 frimurare och europeiska kungligheter som är inblandade i förhandlingarna.

Förhandlingarna stoppas av några medeltidssinnade människor inom P2 Lodge som fortfarande tänker i termer av en kamp mot islam. Så långt vi känner till är den enda riktigt betydande skillnaden mellan islam och kristendom frågan om polygami (månggifte). Antropologiska uppgifter visar att nästan varje känt samhälle historiskt sett har praktiserat polygami. Mängden homosexuella män tenderar också att vara lika stora som mängden män som inte kan hitta fruar på grund av polygami. Detta framgår av själva skapelsen och därmed Skaparen. Dessutom har västerländska kristna länder som förbjuder polygami alla krympande populationer, medan samhällen som utövar polygami har alla växande befolkningar.

I alla fall, medan sådana frågor försenar ett slutligt avtal, har man redan nått en bred enighet beträffande inrättandet av en meritokratiskt bemannad världsplaneringsbyrå med en årlig budget på minst 1 biljon dollar, säger källorna. Det finns också en enighet om att byrån kommer att finansiera mänsklig expansion till universum, tillägger de.

För detta ändamål bekräftar källorna från Pentagon att ”Med Boeing på fallrepet förbereder sig det amerikanska flygvapnet att avklassificera det hemliga rymdprogrammet för att skaka upp det militärindustriella komplexet och generera stöd för en rymdstyrka”. Det betyder sist och slutligen, att Area 51 kommer att avslöja några av dess hemligheter.

Image result for monas monument jakartaVår CIA-källa i Sydostasien rapporterar under tiden att de legendariska guldskatterna som begravdes där äntligen flyttas som en del av en omstart av det globala finansiella systemet. Beviset kommer från en ”explosion” vid Monas-monumentet i Indonesien, som tros vara en av de största guldkammrarna, säger källan.

Här är hans rapport:

”En äldre indonesisk militärkälla säger till mig: ”Rökbomben som detonerades av medlemmar inom den indonesiska armén vid Monas-monumentet på tisdag morgon klockan 07:00 gjordes som en avledning. Tunneln är nu i drift. Det ser ut som om de håller på att flytta guldet”. Händelsen nedan visar vad gruppen gör när de vill göra sin egen till en syndabock. Notera vem som finns med på bilden. Mer avledning bort från de verkliga förövarna, som är dockor för den sionistiska kabbalen.

garuda.jpg

garuda2

”Jag frågade min kontakt, som är parlamentsledamot i Jakarta, om denna incident. Hans svar var: ”Denna typ av import till Indonesien sker dagligen. VD för Garuda hade otur och dålig timing på sin sida. Oväntat för honom valdes han att bli ett exempel på hur effektiva ministrarna är på att hantera korruption. De höll en stor presskonferens för folket, för att visa upp, le inför kamerorna och få sina namn i media”.

”Jag känner faktiskt till att vissa ministrar i Jakarta har importerat Ferrari och Lamborghini lyxsportsbilar till Indonesien utan att betala importtullar på upp till 200 %. De får hjälp av höga tulltjänstemän som får ett trevligt uppdrag för att se åt andra hållet.

glenore

”Glencore-utredningen handlar om något som går efter den sionistiska kabbalens halsblodådra. Det ser ut som om de 13 familjerna slåss mot varandra. Som ni vet grundades Glencore av Marc Rich. Detta är högst upp i den finansiella pyramiden för den khazariska sionistiska kabbalen.

“Och från ovanstående artikel, gissa vem som är tillbaka i rampljuset från Mexikanska gulfens oljeutsläpp: en av kabbalens dockor.

Image result for tony hayward bp

Tony Hayward

”Som svar på DoJ-utredningen, med vilken företaget också säger att de samarbetar, inrättade Glencore ett styrelseutskott för att svara på en amerikansk muta som inkluderade ordföranden och tidigare BP verkställande direktör Tony Hayward”.

Som en påminnelse är Glencore Rothschild-företaget baserat i Zug, Schweiz. I decennier belönade de både iranska och israeliska regeringstjänstemän när de manipulerade världens oljemarknader med sitt bedrägeri om att ”Iran måste bombas eftersom de kommer att få kärnvapen inom några månader.”

Om Glencore tas ut kan du vara säker på att BIS (Internationella Investeringsbanken) inte ligger långt efter.

Med sionisterna inmålade i ett hörn, för sin del, sprids nu rykten om någon slags kärnkraftshändelse den 21 december, dagen för vintersolståndet. De har blivit varnade för att Gnostic Illuminati fortfarande har tre 500-megatons kärnvapenbomber till sitt förfogande och kommer att hämnas mot alla ytterligare sionistiska massmordsattacker.

För att avsluta denna veckas rapport kan vi rapportera att ett hemligt möte är inplanerat till fredagen den 13 december. Syftet är att ta reda på det bästa sättet att avsluta det västerländska inbördeskriget och starta världsfreden.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
    on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your
    intelligence on just posting videos to your site when you could
    be giving us something informative to read?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: