Israelisk spion avslöjar: Epstein var en Mossad-agent som användes för att utpressa amerikanska politiker

Fredag ​​6 december 2019
https://beforeitsnews.com/politics/2019/12/israeli-spy-comes-forward-epstein-was-a-mossad-agent-used-to-blackmail-american-politicians-3155185.html

”De var ombud för den israeliska underrättelsetjänsten.” Epstein var en Mossad-agent som användes för att utpressa amerikanska politiker, säger en före detta israelisk spion – till Summit News.

Image result for ari ben-menashe epstein  Image result for robert maxwell

Image result for Epstein: Dead Men Tell No Tales,Ari Ben-Menashe, en före detta israelisk spion och påstådd ”hanterare” för Robert Maxwell, berättade för författarna till en ny bok, Epstein: Dead Men Tell No Tales, att Epstein bedrev en ”komplex underrättelseoperation” på befallning av Mossad.

Trots att Epstein planerade att gifta sig med hans dotter, introducerade Maxwell honom och Ghislaine Maxwell i Ben-Menashe’s Mossad cirkel.

”Maxwell började gilla honom, och min teori är att Maxwell kände att den här killen uppvaktar min dotter,” sa Ben-Menashe. ”Han kände att han kunde välsigna honom med lite arbete och hjälpa honom på ett faderligt sätt”.

Image result for ari ben-menashe epstein

Israeliska underrättelsechefer gav grönt ljus och Epstein blev sedan en Mossad-tillgång.

”De var agenter för den israeliska underrättelsetjänsten”, sade Ben-Menashe.

När det blev tydligt att Epstein inte var särskilt kompetent att göra mycket annat, blev hans primära roll ”utpressning av amerikanska och andra politiska figurer.”När det blev tydligt att Epstein inte var mycket kompetent att göra mycket annat, blev hans primära roll ”utpressning av amerikanska och andra politiska personer.”

”Herr. Epstein var den enkla idiot som sysslade med att ge flickor till alla slags politiker i USA, ”sa Ben-Menashe. ”Se, att syssla med det är inte ett brott. Det kan vara pinsamt, men det är inte ett brott. Men att knulla en fjortonårig tjej är ett brott. Och han tog bilder på politiker som knullar fjortonåriga flickor – om du vill ha det rakt på sak. De skulle bara utpressa människor, de skulle bara utpressa människor med det”.

Image result for Harvey Weinstein.

Harvey Weinstein

Det finns också en Mossad-koppling till en annan typ av sexöverträdare; Harvey Weinstein.

Weinstein anställde enligt uppgift ex-Mossad-agenter för att undertrycka anklagelserna mot honom. Dessa agenter arbetade för ett israeliskt företag som heter Black Cube och pressade vittnen och försökte skrämma journalisten Ronan Farrow till att ”begrava sanningen” om Weinsteins verksamhet.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

  1. Jeffrey Epstein’s Private Banker at Deutsche & Citi Found Swinging From a Rope; Executive ‘Suicide’ Before FBI Questioned Him – https://chimpplanet.blogspot.com/2019/12/jeffrey-epsteins-private-banker-at.html

    Bizarre: Baltimore’s mayor warns of a van snatching girls to sell organs. Police have no reports of ‘actual incidents.’
    https://governmentslaves.news/2019/12/03/bizarre-baltimores-mayor-warns-of-a-van-snatching-girls-to-sell-organs-police-have-no-reports-of-actual-incidents/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: