Lars Bern – Globalisternas 8-stegsprogram

2019-12-06
https://www.vaken.se/lars-bern-globalisternas-8-stegsprogram/

Globalisterna försöker desperat genomföra sin agenda för en ny världsordning där globala företag och banker ska få oinskränkt makt. Denna agenda har drivits under ca 100 år.

USA var det första landet som dessa människor tog kontroll över och USA är idag rent praktiskt inte en demokrati. Det har varit omöjligt att nå höga positioner inom företagsvärlden utan att spela med dessa globalistiska intressen, även kallade oligarker. I och med att de fått kontroll över USA så har de också fått kontroll över världens största militärmakt.

Dessa människor har haft framgång i att skapa överstatliga organ för att slå ut nationella demokratiers inflytande över sina egna regelverk.

Det senaste exemplet är EU som styrs av dessa internationella intressen. Genom dessa organ kan de öka sin makt och sin ekonomiska dominans.

FN är ännu en av deras skapelser som sades ha skapats i syfte att förhindra krig. Den egentliga makten i FN ligger inte i generalförsamlingen utan FNs maktapparat är de 15 olika FN-organen, exempelvis världsbanken som kontrolleras av de internationella finansintressena. De kontrollerar också den internationella valutafonden, IMF. Kina har därför skapat en egen internationell bank, Asian investment bank, som troligtvis kommer få ännu mer inflytande framgent.

Dessa globalister har sett till att länder har skuldsatt sig internationellt. Både genom privat skuldsättning av befolkningen och genom att nationerna skuldsätter sig internationellt. En annan målsättning är att slå ut alla former av barriärer mellan olika länder och kontinenter.

Globalismens 8 stegs program:
1. Ta kontroll över massmedia och informationsflödet, vilket de lyckats med i princip över hela västvärlden.
2. Flytt av valutor för att underlätta och förhindra beskattning av kapital så de enkel kan flytta sina pengar mellan olika skatteparadis
De stora Globala företagen betalar nästan ingen skatt någonstans.
3. Fri rörelse för varor och tjänster för att kunna utnyttja låglöneländer och därigenom nå ökade vinster.
4. Överstatliga detaljerade regelverk som förhindrar konkurrens ifrån nya uppstickande företag.
5. Privatisering av offentlig egendom. Globala företag kan köpa upp statliga företag billigt.
6. Fri global etableringsrätt som enkelt slår ut inhemsk kontroll över etableringar.
7. Skapa en hög skuldsättning både privat och på nationell nivå.
8. Rasera alla nationella gränser och skapa en fri rörlighet. Ett exempel på det är migrantvågen som initierades av George Soros som drev på migrationen via sin stiftelse Welcome to Europe vilken han finansierade för att se till att stora mängder av människor begav sig till Europa, lockade av att leva på de Europeiska befolkningarnas skattepengar.

De här företagen tror inte på fri konkurrens utan lever efter devisen: ”Competition is a sin” (Konkurrens är syndig). Det de inte hade räknat med är att vi numera via internet kan sprida information mellan oss människor direkt. Möjligheter de nu försöker stänga ner.

För att skrämma människor till underkastelse under systemet har de skapat klimatalarmismen. Genom att sprida denna fruktan för jordens stundande undergång vill de styra människor så att de accepterar en ny världsordning med överstatliga organ som genomdriver denna.

Man har använt USAs enorma militära kraft för att kväsa de nationer som inte vill ställa upp på denna nya världsordning och som vägrat underordna sig globalisternas vilja.

Politikerna har man styrt genom rikliga belöningar efter genomfört uppdrag med feta arvoden från internationella banker såsom Bank of America. Fredrik Reinfeldt är ett exempel på detta som blivit rikligt belönad efter sitt uppdrag som statsminister då han mångfaldigade migrationen till aldrig tidigare skådade nivåer.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

6 svar

  1. Thanks for the marevelous posting! I quite enjoyed reading it,
    you might be a great author. I wull ensure tha I
    bookmark your blog and may come back from now on. Iwant to encourage one to continue your grat job, have a nice afternoon!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: