En explosiv dokumentär som exponerar pedofiler i parlamentet och den brittiska kungafamiljen

Published By

I KORTHET

Fakta: Sonia Poulton, en brittisk journalist, social kommentator och filmskapare, har undersökt den mörka webben av pedofili i flera år. En del av hennes forskning har följts i en dokumentär som heter ”Pedofiler i parlamentet.”

Reflektera över: Bevis har visat sig i årtionden för denna typ av aktivitet på ”högprofilerade platser.” Varför, först nu, börjar hela planeten att vakna upp till detta faktum? Reflektera över hur mycket makt och kontroll dessa människor har.

”De använder alla former av övertalning för att förhindra att människor talar ut, för att tystna människor. Hot, hot, utpressning, ekonomisk utpressning. Och alla typer av trakasserier, till exempel intensiv övervakning, telefonavlyssning, allt detta. De stoppar och de har obegränsade medel eftersom dessa medel tillhandahålls av skattebetalarna” säger Andrea Davison, före detta underrättelseagent.

Image result for andrew+epstein

Medan den globala pressen fokuserar på prins Andrews påstådda engagemang i Jefferey Epsteins sexhandel med barnhandel, kan detta faktiskt stå sig blekt i
jämförelse med annan kriminell verksamhet som involverar barn inom det brittiska kungahuset.

Sonia Poulton, en brittisk journalist, social kommentator och filmskapare, har under många år undersökt den mörka webben bestående av pedofili som kopplar Margaret Thatcher, ‘Sir’ Edward Heath, David Cameron, Theresa May och Jeremey Corbyn
till mörkläggningen (och för vissa, det faktiska underlättandet) av sexbrott mot barn. Detta tros att detta förfarande kan ha pågått i minst 30 år.

Hennes dokumentär ”Pedofiler i parlamentet” är en chockerande exponering som kopplar många parlamentsledamöter till övergrepp mot barn. Sonia avslöjar hur den brittiska kungafamiljen också är kopplad till detta.

Framstående kungliga medlemmar var öppet välkända vänner till den nu avlidna och notoriskt fördrivna pedofilen Jimmy Saville. Märkligt nog sägs det att han hade tillgång till slottet närhelst han ville. Eftersom MI5 och Scotland Yard hade jobbet att ”granska” alla runt de kungliga, hade det varit känt för dem, att Jimmy Saville hade åtminstone ett mycket dåligt rykte och egentligen inte var ”kungligt” material.

Ändå hade han en mycket nära relation till prins Charles under årtionden.

Det påstås nu att det fanns minst 450 fall av pedofili när det gällde Jimmy Saville och att 8 brittiska polisstyrkor visste om detta men gjorde ingenting åt ​​detta.

edward-heath

Sir Edward Heath

Nyheten om hans sjuka och grymma handlingar tillkännagavs först efter att han dog. Det finns också en liknande historia när det gäller ”Sir” Edward Heath, en före detta premiärminister i Storbritannien, inte mindre, som också nu är känd för att ha varit en påstådd pedofil.

Enligt Anna Brees, ex BBC reporter, trädde 40 personer fram för att rapportera om att Edward Heath hade utnyttjat dem sexuellt.

HeathMeatRackTarraga2Ett av offren, Michael Tarraga, Storbritannien, som tragiskt sett bara hade några månader kvar att leva på grund av svår KOL, hävdar att han ”köptes och såldes” för sex och handlades från flera olika fosterhem han växte upp i.

Han publicerade nyligen boken ” Meat Rack Boy” som  beskriver vad som hänt honom. Intäkterna från hans bok går till att hjälpa andra som har upplevt hemsk våldtäkt som han har gjort. Du kan lyssna på en podcast med honom här nedanför, där han förklarar hur dessa ringar fungerar.

Image result for Tim Fortescue

Trevor Victor Norman Fortescue, CBE, även känd som  Tim Fortescue , var en brittisk politiker. Han var den konservativa parlamentsmedlemmen för Liverpool Garston från 1966 till 1974.

Fortescue utnämndes av Edward Heath som assisterande piska under Francis Pym, som fungerade som senior piska och, Lord Commissioner of Treasury från 1971 tills han avgick i september 1973. Enligt honom, som anges i dokumentären här ovan.

För alla med någon känsla, som befann sig i svårigheter, skulle komma till piskarna och berätta sanningen och säga nu, jag har fastnat, kan du hjälpa mig? Det kan handla om skuld, det kan vara … en skandal som involverar små pojkar, eller någon form av skandal där, utbytestjänster, en medlem verkade troligen inblandad i något, de skulle komma och fråga om vi kunde hjälpa till och om vi kunde, gjorde vi det.

Och vi skulle göra allt vi kunde för att vi skulle samla in ”brownie-poäng” … och om jag menar, det låter som en ganska otäck anledning, men det är en av anledningarna till att om vi skulle kunna  hjälpa en kille ur problem då, kommer han att göra som vi säger för.

Lord Louis Mountbatten (1900 -1979) wearing the Veterans of Foreign Wars Merit Award, presented to him by the U.S. Veterans of Foreign Wars organization for outstanding service in World War II, circa 1965.

Lord Mountbatten, som var farbror till prins Philip, och mycket nära prins Charles, påstods det att han mördades år 1979 av IRA. Men nyligen avslöjade FBI-filer, som refererar till en intervju från år 1944 med Elizabeth de la Poer Beresford och baronessan Decies, en vän till kungafamiljen.

Rapporten uppgav: ”Hon säger att Lord Louis Mountbatten och hans fru i dessa kretsar betraktades som personer med extremt låg moral. Hon uppgav att Lord Louis Mountbatten var känd för att vara homosexuell med en perversion för unga pojkar”.

Lord Mountbatten var också god vän med Jimmy Saville.

Så ”bekvämt” att detta bara  kommer ut nu efter att dessa människor har dött, kan man säga.

Man påstår att Jimmy själv, var inte bara en svår pedofil, utan att han också förvärvade barn till andra som våldförde sig på barn. Vilka var dessa människor som han hjälpte till att distribuera oskyldiga barn till?

abuse

(Klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Den här typen av saker har svävat där ute i årtionden. Till exempel påstods en medlem av den kungliga familjen vara en del av en misstänkt  pedofilring som  undersöktes av polisen i slutet av 1980-talet, har en tidigare polisman sagt. Den före detta Metropolitan Police officeren sa att han fick höra av en detektivsergeant om utredningen av ringen, som också påstods innehålla en premiärminister, men den stängdes ner av nationella säkerhetsskäl.

”Jag satt i en bil med två andra vicepersonalövervakare … Detektivsergenten sa att han just hade genomfört en större utredning angående övergrepp mot barn av CPS angående en kunglig och en premiärminister,”  sa han  till  Sunday Mirror. ”Han nämnde inte namn, men han sa att CPS hade sagt att det inte var i allmänhetens intresse eftersom det ”kunde destabilisera den nationella säkerheten”.

Skadliga rykten sprids också om de tidigare premiärministrarnas Harold Wilson (höger) och Edward Heath (vänster) privatliv samt den tidigare liberala ledaren Jeremy Thorpe (mitten)

Peter McKelvie, 65, said senior politicians, military figures and even people linked to the Royal Family were among the alleged abusersPeter McKelvie, en före detta chef för barnskydd i Storbritannien, fick uppmärksamhet när han hävdade att äldre politiker, militära personer och till och med personer kopplade till kungafamiljen var bland de påstådda pedofilerna. När han arbetade i Hereford och Worcester hjälpte han till att döma den ökända pedofilen Peter Righton, som en gång tillhörde en av landets mest respekterade myndighet inom barnomsorgen. Detta belyser en fantastisk poäng, och något som jag har stött på flera gånger i min forskning. Många som arbetar för nationella barnomsorgsprogram är direkt involverade i den här typen av saker. McKelvie är en av många som berättade för världen att dessa typer av kraftfulla VIP-pedofilringar har fungerat i hemlighet i flera år. (källa)

Child abuser Peter Righton was once one of the country¿s most respected authorities on child care

Pedofilen Peter Righton var en gång en av landets mest respekterade inom myndigheterna för barnomsorg

anna-brees.jpg

Anna Brees intervjuades nyligen av Shaun Atwood, en London-baserad aktivist under en  ”sanningskommissions-podcast” där hon sa att hon har fått information om att några nuvarande parlamentsledamöter har utnyttjat pojkar sexuellt.

I en annan öppnande intervju talade Shaun också med en före detta Scotland Yard-polis sedan 27 år tillbaka, om hur polisen täcker pedofilringar. Jon Wedger förklarar hur lätt det är för pedofiler i Storbritannien att komma runt lagen och få tillgång till offren genom program som att ”hjälpa” barn med särskilda behov eller personer i fosterhem. Det faktum att de mest utsatta barnen i samhället är ett lätt byte för dessa sjuka individer och att de får regelbunden tillgång till dessa är djupt störande.

Även om den här filmen verkligen ger en obekväm sanning – är det verkligen mycket svårt att förstå om vad som händer med oskyldiga barn, särskilt med dem som det var tänkt att man skulle ”ta hand om i allmänhet” – men detta är kanske ett av de viktigaste ämnena som vi står inför i dag.

I en era där korruption och makt befinner sig på en hög nivå hela tiden, är detta faktiskt den största orsaken till vad som håller oss tillbaka från att leva i ett fritt samhälle.

Är det dags att ansluta prickarna och se vad som verkligen ligger bakom denna utbredda korruption, och det vill säga det dolda i ett fullt synligt systematiskt missbruk av barn i händerna på de mäktiga och dem som är utsedda för att skydda oss.

Vår intervju med en överlevande från handel med barnsex

Anneke Lucas är författare, talare, förespråkare för offer för handel med barnsex, grundare av den ideella organisationen Liberation Prison Yoga och skaparen av Unconditional Mode.

Hennes arbete är baserat på hennes 30-åriga resa för att återställa sitt mentala och fysiska välbefinnande efter att ha överlevt några av de värsta grymheter som mänskligheten känt till innan 12 års ålder. Hon såldes som ett barn till ett mördande pedofilnätverk av sin familj och räddades efter nästan sex års pedofili och tortyr.

Vi har nyligen genomfört en intervju med henne. Nedan finns ett klipp från en serie i fyra delar, eftersom det var en mycket lång och detaljerad intervju. Du kan komma åt den fullständiga intervjun HÄR på CETV, en plattform som vi skapade för att hjälpa till att bekämpa censur på internet och för att  låta oss fortsätta att göra vårt arbete och nå ut med olika frågor och ämnen.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: