Catherine Austin Fitts: Putin förutspår en kollaps av den amerikanska dollarn – allvarlig varning –

Av Greg Hunter
Den 27 november, 2019
https://usawatchdog.com/putin-predicting-us-dollar-collapse-is-serious-warning-catherine-austin-fitts/

Investeringsrådgivare och före detta biträdande sekreterare för bostäder Catherine Austin Fitts tror på Vladimir Putin när han säger att ”dollarn snart kommer att kollapsa” att den är en blinkande varning för den amerikanska dollarns värde i en inte så avlägsen framtid. Fitts förklarar, ”Vad Putin säger är att dollarn går in i en brant nedgång, och det som var intressant med hans kommentar var att han sa ”snart” . . . Vad är den amerikanska militärens förmåga mot den ryska eller kinesiska militärens att försvara dollarns ställning? Det är den underrättelsetjänst som Putin har, och eftersom Putin har denna underrättelsetjänst, stod människor verkligen upp och jag stod verkligen upp och noterade. Om Putin har tillgång till denna underrättelse, och inte jag, – som säger att dollarn kan gå in i en djup nedgång, måste vi ta en seriös titt på den.

Dollaren befinner sig tydligt under press, och om man tittar på reserverna, påpekar Fitts också: ”Dollaren håller, och ändå, om du tittar på priset på hushållsvaror i Amerika och där jag bor, är det ungefär 8 % – 10 % per år på priserna av hushållsvaror (går upp), och man kan säga att resultatet har varit betydande. Om du tittar på vad Fed gör på repomarknaden är vi verkligen på nästa QE. Så vi har ett problem med valutafasningen, och vad Putin säger är att det kommer att gå snabbare, mycket snabbare 2020, och det är en fråga som jag tittar på.

. . . Ett av de scenarier jag tittar på är att dollarn sjunker avsevärt under 2020.. . . När du har haft en verklig hushållsinflation på 10 % varje år under de senaste fem åren har dollarn verkligen redan fallit, liksom många fiatvalutor runt om i världen. . . . Det som verkligen har stött dollarn är dess enorma marknadsandel både inom handeln och traditionellt i reserver.

. . . Du måste tåla ett scenario under 2020, där istället för att få en inflation på 10 %, måste du klara 20 % eller 25 % i inflation i riktiga hushållsvaror.

. . . Jag har sagt under många, många år att dollarn är stark. Det här är första gången jag började se potentialen för en spricka i rustningen. Jag tror att vi måste vara beredda på potentialen för en allvarligare nedgång än den vi har haft under de senaste fem åren. ”Det här är första gången som jag började se potentialen för en spricka i rustningen.

Det som ökar osäkerheten för den amerikanska dollarn är de ”saknade” 21 miljarder dollars som Dr. Mark Skidmore upptäckte och analyserade och erkändes som ett enormt problem av Catherin Austin Fitts, utgivare av den populära Solari-rapporten. Analysen som Fitts har gjort är att regeringen gör ”saknade pengar” till en ”nationell säkerhetsfråga” med FASAB-regel 56 (Federal Accounting Standards Advisory Board) vilka gör de hemliga pengarna till en dold skräck som allmänheten är helt omedveten om.

Fitts förklarar, ”Dollaren är under press eftersom vi har talat om ”saknade pengar” och FASAB-regel 56, och dollarn är inte som den brukar vara. Om du tittar på integriteten bakom dollarn finns den inte där. Om du läser ”The Real Game of Missing Money”, där vi skrev den stora artikeln för att investerare ska göra ”due diligence”, arrangemangen bakom dollarn för finansmarknaden har inte integritet. Bromsningen av dollarns integritet är mycket betydande och allvarlig. . . . Du måste vara mer motståndskraftig och det är inte bara ekonomi, du måste vara mer motståndskraftig när det gäller säkerhet. Om vi ​​har den här typen av fördelning med rättsstatsprincipen med FASAB regel 56, kommer det inte att ta lång tid innan det bryter in i ditt område”.

Efter intervjun:

Catherine Austin Fitts har länge informerat kunderna om att ”en kärnposition alltid är tillrådlig om möjligt (i guld och silver).” Nu säger Fitts: ”När det gäller investeringar – jag tror att guld och silver sannolikt kommer att ha ett bra år 2019 och 2020”.

För att hjälpa dig med dina ädelmetallinvesteringar erbjuder hon gratis råd genom att klicka här.

Det finns gratis information på Solari.com. Du kan också bli en prenumerant på vår originala banbrytande analys som kommer att ge dig en mycket bättre förståelse för vår komplicerade ständigt föränderliga värld. Klicka här för att prenumerera på Solari-rapporten.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: