När okvädesorden, förbannelser, förolämpningar…

Image result for svensk politik

2019-12-04
Olle Ljungbeck

När okvädesorden, förbannelser, förolämpningar etc tagit slut eller fastnat i halsen på den genom tiderna mest misslyckade och brottslige statsministern Stefan Löfven, rycker någon av hans underbegåvade hantlangare och totalt felorienterade i verkligheten, in med det än lögnaktigare påståendet om Sverigedemokraterna (SD).

Senaste exemplet kommer från ”försvarsminister” Hultqvist som förklarar att SD är SAP:s huvudmotståndare. ”De har ju lyckats modernisera någon slags fascism”, deras politik handlar i kärnan om att ställa olika grupper mot varandra. För mig är det självklart att brottslighet och kriminalitet ska bekämpas stenhårt oavsett vem som håller på med den. Det handlar inte om hudfärg eller ursprung. Lagen skall vara lika för alla”.

Men Hultqvist och med honom hela den socialdemokratiska partihierarkin tillämpar inte lagen lika för svenskar contra invandrare. Detta har varit tydligt alltsedan Löfven öppnade för den katastrofala massinvandringen, som inte endast håller på att ruinera Sverige, utan kanske framförallt är på väg att krossa Sverige med våld och terror.

Att under sådana förhållanden anklaga det enda verkligt demokratiska och Sverige-beskyddande partiet – SD – för fascism, kan endast den göra som själv vill tvätta av sig den bruna eller svarta färgen – socialdemokratin. Inte för att detta parti oskyldigt anklagas för sådant, utan för att verkligheten bevisar att den är sådan.

Det finns i dag klara och tydliga bevis för att Socialdemokraterna skyddar extrema islamister (dessa är ofta ledare och och kan därför påverka ”vanliga” muslimer) enbart för att få så många som möjligt att rösta på dem. På många håll i landets socialdemokratiska organisationer finns tydliga bevis för detta. Och om detta nu inte vore nog för att de svenska medborgarna skall inse att socialdemokraterna, enbart för medlemsantalets skull, har lierat sig med Sverigefientliga krafter som har bara ett mål – nämligen att införa islam i Sverige med vad allt detta innebär av våld och en extrem religion.

När därför som nu, Hultqvist, beskyller SD för fascism vilket inte är annat än grova lögner för att stoppa svenska folkets vaknande medvetande om att Sverige skall  återgå till att vara ett tryggt välfärdsland där det finns endast ett alternativ – nämligen att rösta på SD. När en socialdemokrat nu beskyller SD för fascism är det ju för att tvätta bort att man själv kopierat vårt grannland Norges Qislingsparti som var ett rent nazistparti. Detta parti lovade Hitler att han skulle få fria händer om landsförrädaren Quisling och dennes anhang fick styra i Norge. De uppgörelser och den undfallenhet mot islamistiska ledare som Socialdemokraterna  står för i dag, är ju en tydlig parallell till vad ”Quislingarna” stod för i vårt broderland Norge. Ingen kan motbevisa att Social-demokraterna inte är beredda att sälja ut självständigheten, tryggheten, välfärden etc för svenska folket mot att de i gengäld får merparten av de muslimska och islamistiska invandrarnas röster och därför kan behålla makten.

(Sverige har aldrig haft en så maktgalen politiker som Löfven. För att behålla makten kan han offra sitt folk). Detta visar sig framförallt i överenskommelser mellan det socialdemokratiska partiet och dess lokalorganisationer contra islamistiska organisationer. Men ännu tydligare framgår detta åsidosättande och uraktlåtenheten från det socialdemokratiska partiet, statliga och kommunala myndigheter angående kraven på att utomeuropeiska invandrare skall följa svensk lag och normer och lagstiftade värderingar. Det innebär t ex att islamistiska friskolor helt bryter mot svenska skolans läroplan, men trots detta får de fortsätta.  Det syns också i frånvaron av agerande mot islamistisk terror och förtryck i förorterna.

Det är ingen överdrift att påstå att Socialdemokraterna i Sverige har som regeringsparti precis såsom quislingregeringen under ockupationen av Norge, gett fritt fram för utländska krafter i Sverige (utomeuropeiska) att i stort sett mörda, våldtaga, råna, terrorisera, bränna, spränga i Sverige. Det är absolut ingen överdrift att påstå att svenska kvinnor, män, flickor pojkar lever under samma otrygga förhållanden i dag i Sverige under den socialdemokratiska regering som norrmännen gjorde under den fascistiska /nazistiska quislingregeringen i Norge. Om socialdemokratin kan man därför säga; ”De har inte nöjt sig med att modernisera nazismen/fascismen utan tagit över den i all sin ondskefullhet och terror mot sitt eget folk.

Trots att invandrare efter 2015 mördat, våldtagit, rånat, terroriserat, bränt och sprängt såväl svenska kvinnor, män, flickor pojkar till ett antal som aldrig tidigare hänt, har socialdemokrater som Stefan Löfven eller andra av partiets ledare aldrig fördömt detta och föreslagit utvisning eller liknande.

Med andra ord. Skall Sverige bli ett land av välstånd och trygghet kan det inte bli det med ett socialdemokratiskt parti som innehar regeringsmakten. Enda möjligheten för en sådan förändring kräver det antal röster för Sverigedemokraterna, innebärande att detta parti får utslagsröst.

Med nuvarande allians kommer vi svenskar att få ett än större helvete än i dag. Men inte endast detta utan det drabbar också våra barn genom en ständig otrygghet som de kommer att få men av hela livet.

Det som politiker som Löfven, Hultqvist etc inte vill inse, är att människor med en bakgrund i islam har vuxit upp med helt andra normer och värderingar. Helt enkelt komna från en ”kultur” där våld, terror, diktatur, ojämlikhet mellan könen etc är det normala. De har inte nått upp till det nedersta trappsteget på civilisationens stege och kan därför aldrig anpassas till ett normalt liv i Sverige.

Vill Du Svensson leva under ständig terror – om inte – måste Du ge din röst åt SD.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

5 svar

 1. Jag förutsätter att Jimmie Åkesson och hans medhjälpare inte har tid med ”utrikespolitik” om de kommer i den situationen att de får utslagsröst. Skall vi
  lösa de fruktansvärda problem som Löfven och hans anhang orsakat finns det ingen tid för annat än problemen inom Sveriges gränser.
  Olle Ljungbeck

  Gilla

  • Sveriges problem sedan årtionden han heter Carl Bildt. Varje gång denne varit i maktens boning har man tömt statskassan. Man har installerat utländsk underrättelsetjänster. Man har varit ”mellanhand” i alla de hemliga affärerna med bl.a. Wallenbergarna. Man har gjort Sverige till ett krigsförande land ifrån att ha varit ett fredsförande land. Om den nya statsminister blir Kristersson, hur ska han kunna ”hinna” med det. Han har väl inte mer tid än andra förutom när han gör illegala vapenaffärer. De kanske t.o.m. kom från Rosenbad.

   Gilla

 2. ”Vill Du Svensson leva under ständig terror – om inte – måste Du ge din röst åt SD”. Nu får herr Ljungbeck sansa sig. SD stödjer det Zionistiska Israel med Afs (tidigare SD:s ungdomsparti) stödjer den Palestinska sidan. Därav splittringen. Som sagt, om man röstar på SD får vi Mossad på köpet? D.v.s. MERA Mossad. Finns det någon som tror att Åkesson klarar av att vara Statsminister? Kristersson har ju redan uteslutit sig själv. Kvar finns bara ”EBBA” och hon klarar heller inte av statsministerposten. Vi står inför ett ”fjantarnas skådespel” måtte det vara sista gången de beträder den ”Politiska scenen”.

  Gilla

 3. ”Detta har varit tydligt alltsedan Löfven öppnade för den katastrofala massinvandringen”!!!! Var det inte ALLIANSEN som öppnade ”dammluckorna”?

  Gilla

Trackbackar

 1. Blogginlägg – Sverigekanalen Dalarna
%d bloggare gillar detta: