Trump snurrar runt i alla riktningar när spänningarna i världen eskalerar till farliga nivåer

Benjamin Fulford, Veckobrev
2.12.2019

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Världens spänningar når en farlig kokpunkt när en allt mer isolerad amerikansk president Donald Trump slår ut i alla riktningar. Det ser ut som att Trump försöker samla USA:s militära stöd för ett krig mot Danmark och Mexiko i ett försök att beslagta resurser för att finansiera den amerikanska företagsregeringen, menar flera källor. En stor finansiell sabotagekampanj pågår också mot Kina, framkallad av den amerikanska dollarn i uteblivna obligationsintäkter från ett företag till det sataniska beloppet 66,6 miljarder dollar. Samtidigt surrar Trump-anhängare mot den brittiska kungafamiljen. Kom ihåg att Trump redan har betecknat EU som en fiende.

All denna aktivitet är relaterad till det faktum att det amerikanska företaget, trots att det har bestulit det japanska folket, fortfarande inte visar någon tydlig väg för att uppfylla betalningsfristen den 31 januari 2020. Det är också intressant att notera i detta sammanhang, att Brexit nu är planerat till den 31 januari 2020.

aircraft.jpg
(Klicka på bilden för att se mer)

Låt oss börja med att titta på situationen i Mexiko. USA har nu distribuerat tre flygplanstransporter med grupper runt om i landet då ”den amerikanska militären förbereder sig för att attackera mexikanska narkotikakarteller, som kan vara beväpnade och utbildade av Mossad,” säger Pentagon källor.

mexico

Även om vi självständigt kan bekräfta att vissa av narkotikakartellsoldaterna verkligen har utbildats av Mossad, vet vi också att detta krig mot Mexiko egentligen handlar om att stjäla mexikansk olja, silver och andra resurser för att finansiera det amerikanska företaget. Det är därför den mexikanska militären har kommit offentligt ut till stöd för president Andres Manuel Lopez Obrador (Amlo).

cuba

Ryssland har också distribuerat kärnvapenubåtar runt den amerikanska kusten, och den ryska presidenten Vladimir Putin förklarade offentligt tidigare i år att hans land är redo för ytterligare en kubansk missilkris.

Vad detta innebär är att Trump kommer att behöva dra sig tillbaka, eftersom den amerikanska militären inte kommer att inleda ett kärnvapenkrig för att stjäla resurser för att stödja ett utländskt ägt UNITED STATES CORPORATION.

gronland3

Låt oss nu ta en titt på Danmark. Här sa Lars Findsen, chef för den danska försvarsunderrättelsetjänsten, att Grönland nu var en hög säkerhetsfråga för Danmark eftersom ett ”maktspel utvecklats” mellan USA och andra globala makter vid Nordpolen. Trump avbröt ett statligt besök i augusti i Danmark och kallade deras statsminister Mette Frederiksen för ”otäck” efter att hon vägrat att sälja Grönland till USA.

Dessa händelser följer installationen av en nazistisk regering i Brasilien och ett beslag av litiumresurser i Bolivia av amerikanska specialstyrkor. Det är uppenbart att Trump-administrationen försöker förvandla den amerikanska kontinenten till en fästning. Tyvärr står Kanada (det brittiska imperiet), Danmark (EU) och Mexiko (med stöd av Ryssland och Vatikanen) i hans väg.

Låt oss nu vända oss till den ekonomiska attacken mot Kina, där CIA-källor i Asien lovar, ”Kinas ekonomi och finansiella system kommer sannolikt att implodera inom …
… två månader. ”Partiet” kommer att försöka hålla det förvarnat så länge som möjligt.

Källorna förklarar,

”Regeringen kan inte upprätthålla den 40 miljarder dollar skuld som den skapade. Några av dem med kunskap i fallet säger att skulden är närmare 50 miljarder dollar … allt är datorgenererad obegränsad kredit. Mycket av det användes till att bygga enorma infrastrukturprojekt, som inkluderar många tomma städer, kompletta med tomma köpcentran.

Fem banker har misslyckats på tre månader och regeringen var tvungen att gå in och ta över dem. Man beräknar med att 500 banker i Kina har allvarliga problem och förväntas kollapsa, enligt kinesiska bankregulatorer. Detta är cirka 15 % av Kinas finansinstitut”.

china

Detta kan vara länkat till följande artikel om Tewoo-gruppen på 66,6 miljarder dollar som har en brist på betalning av 500 miljarder dollar i amerikanska obligationer. Det är också möjligt att kineserna valde detta företag och detta antal för att hota och sabotera det västerländska finanssystemet genom att dra tillbaka all kinesisk dollarupplåning.

Image result for riot in hong kong

Enligt CIA:s källor:

”Situationen i Hong Kong planerades i detalj för länge sedan. Den finansieras från toppen. Putin, Xi och Trump visste om den i förväg, vilket betyder att de inte stoppade den. Denna incident skapades som en rökridå för att hålla ”folket” upptaget. Det finns mycket mer bakom detta och det kommer också att exponeras.

”Under samma tidsram stänger en mycket stor bank i NY sina dörrar. Det minsta av bankens problem är de 22 000 anställda i bara NY-området som inte kommer att ha ett jobb. Det större problemet är att det kommer att få en dominoeffekt, eftersom denna bank är nära kopplad till Deutsche Bank, vilket kommer att försätta EU i en allvarlig kris eftersom DB också kommer att stänga sina dörrar”. 

Antalet anställda på 220 000 indikerar på att man mest troligt avser JPMorgan. Problemen hos JPMorgan kan vara relaterade till nyheten om att saudiernas Aramco-börsintroduktion” övertecknades med 44 miljarder dollar från fängslade saudier men man lyckades inte maskera dessa episka misslyckanden från utländska bojkotter, eftersom även Kuwait och Förenade Arabemiraten är ovilliga att investera”.

JPMorgan Chases fall och dess petrodollar skulle naturligtvis betyda Rockefeller- och Bush-dynastiernas fall. Det kan vara en anledning till att vår vanliga Pentagon-källa indikerar på att en allvarlig kamp pågår för att fjärma den västerländska militären från den brittiska kungafamiljen.

russia

Dessutom kan attacken mot den brittiska kungafamiljen vara relaterad till de affärer de har gjort med Ryssland, Kina, Iran och andra för att undkomma amerikansk kontroll över det internationella finanssystemet. Den senaste utvecklingen på denna front är att Storbritannien integrerat ett ryskt betalningssystem i sitt banknätverk och att ytterligare sex europeiska länder enades om att undvika amerikanska sanktioner mot Iran.

sanktioner

Här är vad våra pro-Trump Pentagon-källor hade att säga om de brittiska kungliga:

Image result for attack in london

”Knivattacken på London Bridge verkar vara en misslyckad kunglig distraktion från fientliga anti-Andrew anhängare med de stora vapnen inom den brittiska militären, den amerikanska militären, Nato, EU, Frankrike och Tyskland, som kan tvinga drottningen till att avslöja denna pedofil-möjliggörare som inte har bara kungliga utan även militära titlar”.

Image result for charles saville  Image result for andrew+epstein
Prins Charles o Jimmy Saville                     Prins Andrew o Jeffrey Epstein

Källan fortsätter med att säga, ”Högafflarna är ute, då monarkin inte längre står ovan förebråelserna, eftersom Prins Charles kan ha betjänats av pedofilen Jimmy Saville i decennier, liksom hans bror Randy Andy av pedofil handlaren och utpressaren Epstein.” Det är därför som ”den brittiska militären rasar mot Andrew för att han har stänkt sin kungliga glans på Epstein-utpressningsåtgärder till förmån för Israel,” avslutar källan.

Image result for prins harry+drottningen

Våra egna brittiska källor bekräftar att Charles anses allmänt som giftig och säger att det finns en stark drivkraft för att prins Harry, vars far inte är Charles, ska ärva tronen från drottningen. Detta skulle innebära att han blir den första kung Harold som inte härleder från blodlinjen efter William Erövraren sedan 1066.

Oavsett vad som händer med de brittiska kungligheterna finns det växande tecken på att den gamla ordningen i väst kollapsar:

nato

  • Frankrikes president Emmanuel Macron har offentliggjort och sagt att Natos fiender inte är Ryssland eller Kina.
  • Nato-medlemmen Turkiet har vägrat att tillåta Natos försvarsplaner för de baltiska länderna mot Ryssland.
  • Tidigare amerikansk allierad, Pakistan, ignorerar amerikanska påtryckningar och går vidare med en pipeline för att tillåta Iran att exportera sin olja till lands.
  • Samtidigt bekräftar de tidigare sovjetrepublikerna sin militära allians.

turkey2

summit

Dessa förändringar sammanfaller med en mer hemlig kampanj mot satanisterna. I synnerhet har påven Francis undersökt involvering av den tidigare jesuitschefen Peter Hans Kolvenbachs inblandning i Fukushima-attacken mot Japan, säger P2 frimurerkällor. Han fick nya bevis på engagemang under Francis besök i Japan i förra veckan, säger källorna.

Image result for yasuhiro nakasone 2019

Japanska högerkällor nära kejsaren säger att den tidigare japanska premiärministern Yasuhiro Nakasone dog på Guantanamo Bay efter att ha genomgått förhör om hans engagemang i Fukushima-attacken. De kärnvapen som användes vid attacken lagrades på hans egendom i Hinodecho innan attacken ägde rum. Nakasone drog in Kolvenbach och den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu före sin död, säger källorna. Japanska tidningar tillkännagav hans död dagen efter att påven Francis lämnade Japan, men ingen av rapporterna anger en dödsorsak, vilket normalt hade varit fallet. Men han blev 101 år gammal.

Image result for junichiro koizumi

Junichiro Koizumi

Vi försöker också bekräfta rapporter från samma högerkällor om att den tidigare premiärminister Junichiro Koizumi ersatts av en dubbelgångare efter att ha förts till Guantanamo.

Dessa drag av Francis kan vara anledningen till att den självbeskrivna topp-satanisten Leo Zagami attackerade Francis nyligen. Zagami är inblandad i Fukushima-attacken och är troligen orolig för att utredningsspåret leder mot  honom nu när Nakasone och Netanyahu har erkänt.

En europeisk kunglig berättade i förra veckan, ”Jag tittade på temat Satanism och fann fasta bevis på dess existens och att tyvärr många inom den högsta nivån i det internationella etablissemanget har varit indragna”.  Att lösa problemet kommer att kräva ”ett professionellt frigörande från en kult”.

Källan hoppas att genom att märka dessa människor ”som hjärntvättade och därför med minskat ansvar, om något alls”, skulle det bli möjligt att hantera de flesta av dem genom en fredlig och försoninglig lösning.

En jesuitkälla i Tokyo berättade också att en äldre jesuit visade påven Francis en papyrusrulle med följande meddelande skriven på den: ”Satan har återvänt till den ursprungliga skapelsen och har fått en upplösning. Tack för att du hållit stearinljuset brinnande under alla dessa långa år”. Bilden på rullen från den egyptiska dödsboken  visade en oskyldighetsdom.

I vilket fall som helst, Francis besök gav ny drivkraft till förhandlingar som involverar ryssarna, P2-frimurarna, de europeiska kungliga, de asiatiska hemliga sällskapen, Pentagon och andra för att skapa en meritokratiskt bemannad framtida planeringsbyrå, bekräftar europeiska kungliga källor.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Trump snurrar runt i alla riktningar när spänningarna i världen eskalerar till farliga nivåer — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: