Det börjar hetta till när Netanyahu står åtalad o Trump förklarar krig mot drottningen

Benjamin Fulford, Veckobrev

2019-11-25
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Striden om planeten Jorden har hettat till igen när den för massmord åtalade israeliske krigsministern Benjamin Netanyahu står åtalad, samtidigt som USAs president Donald Trump förklarar krig mot drottning Elizabeth. Ekonomisk- och informativ krigföring mellan USA och Kina värms också upp, särskilt när det gäller asiatiskt guld och det senaste amerikanska roffandet av litium i Bolivia. Detta är en del av den pågående kampen om kontrollen av det internationella finanssystemet som rasar mellan det Gnostiska Illuminati och en allians bestående av asiatiska och europeiska kungligheter.

Låt oss först ta en titt på kampen om kontrollen över den anglo-saxiska världen som blossat upp mellan Trump och det brittiska imperiet. Här säger Pentagon-källorna: ”Trump förklarar krig mot drottningen, inte bara för att hon spionerar och försöker få honom avsatt från makten, utan det gäller även pedofili, mord och andra avskyvärda brott begångna av kungafamiljen”. Brittiska kungafamiljekällor säger, att medan de traditionellt brukar tiga ihjäl saker och hålla sig utanför striden, har de på allvar funderat över att anställa advokater för att stämma till åtal för förtal mot anklagelser som nyligen har riktats mot dem.

Bildresultat för prins andrew epstein

Den offentliga striden är centrerad kring prins Andrew och hans kopplingar till pedofilutpressaren Jeffrey Epstein och en påstådd affär med en 17-årig flicka. ”Pedophile Prince Andrew eller ”randy Andy” är så giftigt att han har blivit eller håller på att avsättas från British Telecom (BT), Standard Chartered, Barclays, Stelios Philantropic Foundation, Bosch, Cisco, Aon, Salesforce, TV Azteca, Inmarsat, KPMG, AstraZeneca, Air Asia, Woodside Petroleum och till och med kinesiska företag som Bank of China, China Construction Bank, JD.com, Tencent och Li Ka Shing Foundation, säger Pentagon-källorna.

Drottningen har också offentligt avskedat Andrew från alla officiella kungliga aktiviteter. En europeisk kunglig källa nära drottningen sa: ”Jag skulle inte bli förvånad om affären allvarligt skadar monarkin. Drottningen har inte längre högsta kontrollen över monarkin och domstolen Saint James. För insiders är det verkligen mycket allvarligt nu”.

Bildresultat för Richard Spencer marine

Richard Spencer

Den verkliga striden gäller naturligtvis över kontrollen av de anglo-saxiska flottorna, håller Pentagon- och MI6-källorna med om.

Det började här med Trumps utrensning och avskedandet av marinsekreterare Richard Spencer för uppstudsighet och den kan följas av Obamas flaggofficersoldater eftersom ”Donald” har vunnit krigarnas och specialoperations-styrkornas lojalitet, vilken behövs för att ta ner sionisterna och Den djupa staten, säger Pentagon-källorna.

MI6-källor, för sin del säger: ”Det verkar pågå en väldig intern maktkamp nu och försök till att avslöja drottningen för saker som gäller CIA, USA och DOD (Försvarsministeriet) etc.  så det här senaste fiaskot kan vara ett uttryck för allt detta”.

Som ett teckan på hur allvarlig den här kampen är, säger Pentagon-källorna: ”Eftersom viceamiral Andrew inte kommer att utlämnas och han inte kan gömma sig bakom en diplomatisk immunitet, kan han återlämnas av den amerikanska militären, eftersom drottningen också är överbefälhavare för de brittiska styrkorna. Naturligtvis skulle en sådan operation kunna liknas vid en krigsförklaring”.

Striden över att kontrollera den amerikanska och brittiska marinen är också en aspekt av den större striden som gäller kontrollen av det finansiella systemet. Trump är på krigsstigen mot de europeiska och asiatiska kungligheterna eftersom de håller på att arrangera ”en samtidig omkalibrering av …

… marknaderna för Forex och statsskulder på global nivå, enligt europeiska kungliga källor.

Detta uppger CIA: ”Under finanskrisen fick Federal Reserve i New York oöverträffade befogenheter av Feds styrelseledamöter i Washington DC att skapa över 29 miljarder dollar i elektroniska pengar för att rädda Wall Street. En betydande del av dessa 29 miljarder gick till att stötta många av centralbankerna runt om i världen”.

executive-order-11110

Hans motattack är ”Trumps snart kommande drag är att låta, Green Hilton Memorial Agreement som undertecknades av [dåvarande presidenten] John F. Kennedy och presidenten Sukarno i Genève i november 1963, blir verklighet. Trump kan, med ett enda penndrag utfärda en Exekutiv Order och återupprätta Executive Order 11110 eller en ändring av den, och därmed låta Finansdepartementet utfärda de nya amerikanska dollarna. Det här kan bli en omstart för den amerikanska dollarn, eftersom Trump därmed lämnar den federala reservens skuld till att lösas av de faktiska ägarna – den khazariska sionistisk kabbalen”, säger CIA.

De europeiska kungliheterna kommenterade detta: ”Om detta är omfattningen av den mottagna underrättelsen via CIA, har vi en lång väg att gå med dem. Enskilda nationalstater likt Amerika, skulle uppenbarligen hindras från att gå den ensam beroende av dess medfödda ömsesidiga beroende av hela den. Men planen är att ta bort oss från fiat-pengarna till guldbaserad (valuta). Till den delen är det korrekt, ja”. 

Trump attackerar också Wall Street under tiden, uppger Pentagon-källorna.

”Eftersom de misslyckades med börsintroduktionen av WeWork, Lyft och Uber, kan det giriga Wall Street inte tjäna mycket pengar på att pumpa-och-dumpa Aramco-IPO, eftersom deras topphundar likt JP Morgan och Goldman Sachs är föremål för DOJs (Justitieministeriet) företagsundersökning för kriminell verksamhet tillsammans med Boeing, General Electric och andra företagsskurkar”, säger källorna.

Bildresultat för aramco

Aramco

Det saudiska Aramco är naturligtvis nyckeln för stödet från Rockefellers petrodollar. På den här fronten, konstaterar Pentagon-källorna: ”Kanadas Pension Plan Investment Board och det ryska oljebolaget Lukoil, samt det malaysiska nationella oljeföretaget Petronas säger alla nej till Aramco som leder andra pensionsinvesteringar likt Japan Pension Investment Fund och de statsägda oljebolagen Rosneft, PetroChina, Sinopec, Gazprom, Petrobras, och Pertamina.

japan

(Klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Trump har också stängt Japans 1,5 miljarder stora nationella pensionsfond för att hålla den amerikanska regeringen flytande, säger CIA-källor i Asien. Det är därför som fonden slutade avslöja hur den fördelade sina tillgångar för finanskvartalet som slutade i september – det vill säga då den amerikanska regeringen behövde pengar för att betala sina räkningar.

”Var är alla de riktiga pengarna som alla japaner arbetade för under alla dessa år? När marknaden kraschar, vilket den gör mycket snart, vad kommer då att hända med alla dessa datorposter? Jag antar att detsamma gäller nästan samtliga statliga pensionsfonder. Spelet är i det närmaste över”, det är såhär CIA-källan förklarar situationen.

Det andra som Trump-styrkorna gör, är att fysiskt fängla och döda eller bara fängsla politiska fiender. Det är därför, så långt som vi känner till, är alla uppträdanden med Barack Obama, George Soros, Nancy Pelosi, Adam Schiff, etc. bara datorgrafik. Det blir svårare att berätta, men ta till exempel, om du tittar på punkterna 1:13 till 1:15 på den här nyligen utsända videon, kan man se på ”TV framträdandet” att Nancy Pelosis ögon är en datorframställd bild.

Attackerna går båda vägar. Trump-allierade Benjamin Netanyahu åtalades slutligen för korruptionsanklagelser i förra veckan. Pentagon-källorna säger att han försöker förhandla om en grundläggande överenskommelse genom att hota med att berätta för hela världen vad han vet om massmordsattacken mot Fukushima och Japan.

Dessutom har Trump-advokaten och allierade Rudolph Giuliani offentligt sagt att han kan bli dödad men att han har en ”försäkring”. Antagligen talar han om vad han vet angånde 9/11, eftersom han var borgmästare i New York vid tiden för attacken.

forgiftad

Sedan har vi naturligtvis försöket med att förgifta Trump tidigare denna månad, vilket rapporterats om av flera alternativa medier.

Vad som är intressant med den här stiden mellan det Gnostiska Illuminati och deras man Trump gentemot världens kungligheter, är att båda verkar stödja skapandet av en meriokratiskt bemannad framtidsplanerad bemanningsbyrå.

calling

Den ryska presidenten Vladimir Putin kom offentligt ut i förra veckan och sa att det framtidsplanerande byråbaserade systemet som  Japan och Singapore öppnar vägen för och som nu används av Kina är överlägset.

”Den kinesiska ekonomins samlade resultat är mycket effektivare än andra stora ekonomier, inklusive den amerikanska,” berättade Putin till VTB Capital Investment Forum ”RUSSIA CALLING!” på onsdagen.

impose.jpg

”Jag tror att detta i stor utsträckning orsakar våra amerikanska vänner oro och förklarar restriktionerna mot Kina,” sade Putin och tillade att de amerikanska sanktionerna var ett resultat av ”detta faktum, inte på grund av skillnaden i handelsbalansen”. ”Nyckeln till kinesisk framgång, enligt Putin, var en ”unik symbios mellan den centraliserade planeringen och marknadsekonomi”.

White Dragon Society har länge förespråkat inrättandet av en framtidsplaneringsbyrå för världen och försöker efterlikna – och förbättra den med tanke på den asiatiska centrala planerings- / marknadshybridmodellen som Putin berömmer. Om en sådan byrå inrättades med en årlig budget på 1 miljard dollar eller mer, kan den få ett slut på fattigdomen och stoppa miljöförstörelsen inom några månader. Därefter kunde de rådgöra med världens invånare om hur man kunde förvandla denna planet till det paradis som den är tänkt att vara. Byrån kunde också övervaka en övergripande ”svärd-till-plog” av det militär-industriella komplexet. Efter detta kunde de genomföra en utbredning av människors och jordens liv i universum.

Istället för att driva planeten genom det nuvarande västerländska systemet med eviga konflikter, kan vi börja älska den, inte föra krig. Kom ihåg att evolutionskampen vinns inte av lejonet som kämpar och riskerar att skada eller döda – det vinns av lejonet som är tillbaka i sin grotta och visar kärlek.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Det hettar till – Sverigekanalen Dalarna
%d bloggare gillar detta: