Socialdemokraternas monumentala svek mot svenska arbetare

/ 

https://www.ingridochmaria.se/2019/11/20/socialdemokraternas-monumentala-svek-mot-svenska-arbetare/?fbclid=IwAR3R6126Q94j0i050tDucyei1IDcP97ngtreX7ui5hBrfgTzog-2CA6EG_Y

Nu råder det ingen tvekan längre. Socialdemokraterna, som i princip har styrt Sverige i 100 år, bryr sig inte längre om svenska arbetare. Denna hårt arbetande och skattebetalande grupp har blivit fiender som röstar på Sverigedemokraterna. För att klamra sig kvar vid makten har sossarna en ny strategi – att satsa allt på muslimska invandrare. De är nämligen mer lättstyrda.

Enligt mina källor inifrån sossarnas högkvarter Sveavägen 68 finns det två falanger inom S. Den ena består av de gamla sossar som fortfarande ser sig som svenska arbetares främsta företrädare och den andra består av nysossar som ger blanka fan i den grupp de en gång bildades för att företräda. Det är den senare gruppen som gått segrande ur striden.

Kvinnan som styr denna falang är Carin Jämtin, den före detta riksdagsledamoten, ministern och partisekreteraren. För den breda allmänheten har hon försvunnit ut i periferin som generalsekreterare för Sida. Inget kunde vara mera felaktigt. Jämtin är i själva verket den som styr den vinnande falangen, det är hon som drar i de trådar som får statsminister Stefan Löfven att sprattla. Låt oss kalla den för muslimfalangen.

Muslimfalangen har kommit fram till att det inte längre är lönt att satsa på svenska arbetare. Arbetarna vill inte acceptera förändringen av det svenska Sverige till det mångkulturella kaoslandet Absurdistan, och har redan i opinionsundersökningar visat sig föredra Sverigedemokraterna. Därför satsar S på invandrarna, framförallt de muslimska invandrarna, för de är nämligen betydligt mera lättstyrda. Som en av mina källor uttryckte det:

“Det är lättare att styra invandrare eftersom de lyssnar till imamerna i moskéerna, och röstar som de blir tillsagda.”

Inte rädda för partiet Nyans

Så hur ser muslimfalangen på den stundande konkurrensen från det nya muslimska partiet Nyans? De konkurrerar ju om samma röster. Inga problem. Sossarna är helt övertygade om att de har ett tillräckligt starkt grepp om muslimerna via den hårdföra gruppen Tro och Solidaritet (före detta Broderskapsrörelsen), där för övrigt Carin Jämtin är med.

I en mycket upplysande artikel från 2017 beskriver Johan Westerholm på Ledarsidorna.se hur länge sossarna siktat in sig på muslimer i Sverige:

”1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få ’tillgång till’ viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.”

muslimbrev

Samarbetet började dock redan 1994, på initiativ från en lång rad muslimska föreningar i Sverige. Svenska Dagbladets dåvarande ledarskribent Per Gudmundson, beskriver det så här i en artikel från 2018:

”Den 15 juni 1994 fick Socialdemokraterna ett erbjudande. ’Vår politiska kommitté har haft bra dialog med andra partier men beslutet var att stödja socialdemokraterna’, hette det i brevet. ’Våra religiösa ledare har uppmanat alla deltagare i Fredagsbön att gå till vallokalerna den 18 september och rösta, de har meddelat att det finns inte något som hindrar muslimerna från att ge sina röster till socialdemokraterna som i tal och skrift försvarar de svaga i samhället. Undertecknarna representerade Sveriges Muslimska Råd (SMR), Sveriges Muslimska Förbund (SMUF), Förenade Islamiska Föreningar i Sverige (FIFS), Islamiska Förbundet i Stockholm, samt en lång rad anslutna underföreningar, som man påstod tillsammans ’betjänar mer än 75 000 personer med muslimsk bakgrund’.”

Julafton för Socialdemokraterna

 

ulfbjereld

Ulf Bjereld, ordförande i Tro och Solidaritet

Det måste ha varit rena julafton för Socialdemokraterna. På ett bräde serverades de möjligheten till hundratusentals röster – ju fler muslimer de släpper in till Sverige desto större blir partiets röstetal. Det är mot den bakgrunden man ska se Socialdemokraternas vurm för massinvandring från muslimska länder och deras frikostiga utdelande av medborgarskap, som ger invandrarna rätt att rösta i riksdagsval.

 

Men vad har egentligen fundamentalistiska muslimer gemensamt med vänsterpartier?

Den före detta muslimen Mohamed Omar beskriver det så här i en krönika från 2018:


Vänstern ger alltså skydd åt islamisk fundamentalism, mörkar dess dåliga sidor och tillåter den att spridas och stärka sin ställning i Sverige. Därför upplever bröderna i källarmoskén att vänstern står på deras sida.”
”Varför röstar nästan alla [muslimer] vänster? Vänstern är ju progressiv. Det borde vara rena motsatsen mot fundamentalistisk religion. För det första är inte vänstern progressiv längre. Den bryr sig inte om vetenskap och fakta. Se bara på den så kallade ’genusvetenskapen’ som blivit införd på alla universitet. För det andra röstar man intevänster för att vänstern har ideal som liknar de egna idealen, utan på grund avgemensamma intressen. Ett sådant gemensamt intresse är att bekämpa och undertrycka kritik av islamisk fundamentalism. Sådan kritik kallas ofta ’islamofobi’.

Under en följd av år har banden mellan Tro och Solidaritet och Sveriges olika muslimska organisationer varit täta – och lukrativa för bägge parter. Muslimerna har under många år mutats med organisationsbidrag och bidrag till enskilda personer. När flera organisationer visade sig inte vara särskilt demokratiska i sin gärning tillsatte dåvarande kulturministern Alice Bah Kuhnke en utredning för att granska stöden till trossamfunden. Som ordförande utsåg hon den S-märkte statsvetaren Ulf Bjereld – som är ordförande för Tro och Solidaritet! Föga förvånande kom utredningen inte fram till särskilt stora förändringar i reglerna. Socialdemokraterna vill förstås fortsätta kunna räkna in de muslimska rösterna.

LO-basen hoppar av

thorwaldsson-238x300

Karl-Petter Thorvaldsson

Eftersom muslimfalangen har gått segrande ur striden om vilka väljare Socialdemokraterna ska arbeta för, är det inte konstigt att Karl-Petter Thorwaldsson nyligen aviserade sin avgång som LO-ordförande. Som LO-bas har han i alla år haft en plats i sossarnas partistyrelse, och kan alltså inte vara omedveten om svängningen. LO har helt enkelt spelat ut sin roll – de invandrare som sossarna satsar på arbetar ju inte och är därmed inte med i facket. Jag anar att Thorwaldsson hellre hoppar av tåget i tid – innan det på allvar går upp för svenska arbetare att de via fackavgiften håller ett parti under armarna som redan har övergivit dem. Hellre fly än illa fäkta.

Men ännu är sossarna inte beredda att öppet erkänna att de övergett svenska folket. Det är därför de påstår att de dragit ner invandringen till ”EUs miniminivå” – trots att alla vakna svenskar vet att det är en lögn. Journalisten Gunnar Sandelin skrev i september att Sverige enligt Migrationsverkets prognos kommer att bevilja minst en halv miljon uppehållstillstånd till 2022.

Det sossarna gör är att lägga ut dimridåer. Svenskarna ska luras att tro att invandringen har avstannat, medan den i själva verket ångar på som aldrig förr. För invandring är det enda sättet för sossarna att klamra sig kvar vid makten – utan muslimernas röster kommer de att förpassas till historiens skräphög. Deras långsiktiga taktik är att med hjälp av valboskapen behålla positionen som största parti, slå ut de andra partierna och med hjälp av de “nyttiga idioterna” Centern, Liberalerna och Vänsterpartiet kunna fortsätta styra Sverige.

Hög tid att S avslöjas

Ärligt talat är det hög tid att de avslöjas. Det är hög tid att svenska folket slutar vara nostalgiska över sin barndoms goda socialdemokrati, och en gång för alla inser att sossarna struntar helt i oss. De bryr sig inte ett skvatt om svenska folkets väl och ve – deras enda mål är att behålla makten, kosta vad det kosta vill.

Om de inte stoppas kommer de att förvandla Sverige till ett land med muslimsk majoritetsbefolkning, vilket alltid leder till en islamisk shariastat. Att de själva kommer att dingla från lyktstolparna (som vänstern i Iran gjorde när de hjälpt mullorna till makten) är ingen tröst – då har vi redan förlorat vårt fosterland.

Relaterat:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/11/17/muslimska-brodraskapet-och-socialdemokraternas-mal-i-sverige/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/?s=socialdemokraterna&x=13&y=12Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: