Rothschilds stjäl världen, land efter land

2016-12-27
http://humansarefree.com/2016/12/the-rothschilds-are-stealing-world.html?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork&m=0&fbclid=IwAR28S31IoR31fV4k9ReK9WLR0IZVJ7QVPfjUnU2Ux2T4NNNoRuWcZas9QiI

Att avslöja den dolda planen för Jacob Rothschild, Evelyn de Rothschild och deras blodlinje-klan

av David Icke

En annan konsekvens av detta var överföringen av mark från statens äganderätt till en ‘World Conservation Bank’WCB ), som nu verkar under ett annat namn , som föreslogs av ett Rothschild vid den fjärde World Wilderness Conference i Colorado 1987.

Detta var en annan aspekt av planen kallad Agenda 21 som syftar till att ta bort människor från de flesta delar av världen, ta bort miljarder från befolkningen och hysa resten i höghusstäder som är överfulla av övervakning och kontroll. (Var det Sossarna planerade för när de byggde utanförskapsgettona? red.anm)

Bildresultat för världsbevarande bank

World Conservation Bank hade ingenting att göra med att hjälpa desperata länder och allt med en landgrepp för Agenda 21.

George W Hunt, en revisor och investeringskonsult, var en officiell värd för World Wilderness Conference och han hade undersökt några av informationen om ”konspirationsteorin” som började cirkulera.

Hunt berättade för tidningen Moneychanger att World Conservation Bank var utformad som en världscentralbank för att stjäla mer mark, medan han hävdade att det gjordes för att minska skulderna och ”hjälpa miljön”.

Två mycket bekanta namn kom också upp.

George Hunt sa:

Bildresultat för Edmond de Rothschild

Edmond de Rothschild

… bankmannen Edmond de Rothschild var på mötet i sex dagar. Edmond de Rothschild bedrev personligen monetära frågor och skapandet av denna World Conservation Bank, i samarbete med Michael Sweatman från Royal Bank of Canada.

Dessa två var som siamesiska tvillingar, och det är därför jag säger att det verkar som om de körde åtminstone pengasidan på denna konferens och jag skulle säga att konferensen främst var att få pengar. David Rockefeller (från Chase Manhattan Bank) var där och höll ett tal på söndagen … ”

Bedrägeriet var att överföra skulderna från tredje världens länder till World Conservation Bank och i gengäld skulle dessa länder överlämna land. Varje annan organisation som tog över WCB skulle ärva äganderätten till stora områden.

Ett faktablad som publicerats av sekretariatet för vildmarkskonferensen sade:

… planer för WCB föreslår att det fungerar som en mellanhand mellan vissa utvecklingsländer och multilaterala eller privata banker för att överföra en specifik skuld till WCB och därigenom ersätta en befintlig ”tveksam skuld ”i bankens böcker för ett nytt lån till WCB.

Bildresultat för david rockefeller jr

David Rockefeller Jr.

I gengäld för att ha befriats från sin skuldskyldighet skulle skuldgivarlandet överföra tillgångarna till naturresursen till WCB med ”motsvarande värde”. ‘

George Hunt levererade en skriftlig protest till David Rockefeller via sin livvakt, Hunt säger att han fick en varning från Rockefellers kontor som säger att:

”Jag skulle hålla mig borta från politiken eller så jag skulle få ångra det.”

Det här är trevliga människor.

World Conservation Bank omformades till den globala miljöanläggningen och gör just vad Rothschild och Rockefeller föreslog.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: