Varför finns det speciellt skydd för VÄNSTER-barn, men det är alltid öppet byte för konservativa barn?

11/17/2019 / By 

https://www.newstarget.com/2019-11-17-why-special-protections-leftist-children-open-season-conservative.html’

Om det finns någonting som Greta Thunberg har lärt oss alla hittills, är det faktum att vänsterns barn får göra och säga vad de vill utan att det får några konsekvenser överhuvudtaget, medan det för ett konservativt barn öppnar upp för ett obevekligt hån, förlöjligande, och till och med dödshot från liberaler.

Thunberg, som för närvarande turnerar i väst och predikar om en förestående klimatförändringskatastrof, är hon i grunden oåtkomlig. Hon kan uttala sig hela dagen till vuxna som en liten besserwisser, och ingen får kritisera henne eftersom det representerar ”hat”,  får vi alla höra – Greta är ju bara ett barn, insisterar vänstern, så hur vågar du!

Image result for Covington-boys

Men minns du Covington-bröderna som var på nyheterna? Även om dessa barn inte gjorde något fel, utan var helt enkelt på fel plats vid fel tidpunkt, skakade media om dem i flera dagar helt enkelt bara för att de är vita män som hade ”Make America Great Again” -kepsar till stöd för presidenten Trump, vilket gjorde dem till måltavlor för tortyr och förföljelse.

Big Tech bidrog också till hatfesten mot Covington-pojkarna, eftersom de gjorde det möjligt för dess användare, av vilka vissa påstod sig vara ”journalister”, för att öppet kräva mobbning och våld mot dem som en handling för ”social rättvisa”.

Image result for david hogg

Det är en otydlig dubbelmoral som vi också har sett med David Hogg och hans March For Our Lives-rörelse, som vänstermedierna vägrar granska eftersom det skulle utgöra en ”attack mot barn.” Men när små barn dyker upp i vapensammanhang till stöd för Andra ändringsförslaget, blir samma media fullständigt irriterade och attackerar dem för deras övertygelse.

Vänstern ”älskar” bara och ”tolererar” sina egna

Ingen är skyldig att acceptera de politiska doktrinerna från vänsterns barn som David Hogg eller Greta Thunberg. Men det är så media inramar sina synpunkter:
som obestridliga sanningar som måste tas på allvar av alla – och om du vägrar, då är det något fel på dig, inte dem.

Hogg och Thunberg är som små barngudar till vänstern, orakler av visdom som måste skyddas från all opposition. Men samma standard gäller inte för andra barn som inte håller med i Hoggs eller Thunbergs åsikter, eftersom dessa barn kallas rasister med ”utstansade ansikten” som måste tystas med tvång, precis som Covington-pojkarna.

Allt kan sammanfattas med ett enda ord: fascism. Du kan till och med kalla det god gammaldags diskriminering av ”den andra”, eftersom vänstern uppfattar alla som inte  är som dem, som ovärdiga en rättvis och likabehandling.

När det gäller Greta Thunberg är det ekofascism på parad, med samma taktik som Hitler Jugend utförde i Nazi-Tyskland för att sprida sin egen form av tyranni. År 2019 har den märkts som ”rädda planeten” från klimatförändringar, men det är allt samma sak – och du måste följa den, annars är du en del av problemet, säger de.

Så mycket för ”kärlek” och ”tolerans.” Men den enda ”kärlek” och ”tolerans” som vänstern har är endast reserverad för andra vänsteranhängare som tror exakt samma saker som de gör. Om du skiljer dig åt på något sätt, eller uttrycker någon invändning mot en vänsterpartist eller agenda, så är det hat och intolerans de enda saker som kommer i din väg.

Se till att kolla in den här videon på Brighteon.com, som avslöjar många av de kusliga likheterna som finns mellan Greta Thunbergs beteende och beteendet hos Hitler Jugend under andra världskriget.

https://www.brighteon.com/e8ef9612-6a3a-4414-973a-1e5a303b0c35Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Global Warming Hoax lololololol –
    https://megatekk.wordpress.com/2019/11/14/global-warming-hoax-lololololol/
    Greta Thunberg och den organisation med Soros/NWO i spetsen är ren fascist rörelsen

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: