Sista kraftmätningen när Sions Äldste dyker upp

Benjamin Fulford, Veckobrev
2018.11.18

https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

krig
(Klicka på bilden för att läsa artiklarna)

Det är dags att kalla en spade en spade. De flesta av världens problem har sitt ursprung i en grupp som kallas de Sions Äldste. Detta är ett obestridligt faktum och har inget att göra med det judiska folket. De är snarare en grupp inavlagda familjer som äger de flesta av världens företag och har planerat att mörda 90 % av mänskligheten och förslava resten. Det är därför de har spenderat 6,4 miljarder dollar på krig och massmord (enligt beräkningar som nyligen gjorts av Watson Institute, sedan de orkestrerade sina terrorattacker den 9/11 och fascistiska  coup d’état.

Detta skulle vara tillräckligt med pengar för att få ett slut på fattigdomen, stoppa miljöförstörelsen och lansera mänskligheten i universum. Istället spenderades pengar på ett projekt för att skapa ett större Israel, för att styra överlevande av deras planerade konstgjorda Armageddon. Låt oss vara tydliga: problemet har sitt ursprung i den inavlade gruppen familjer som kontrollerar monoteismen.

Som en påminnelse styrs vi av en regerings- (kontroll) ment (sinne) som använder religion (re-ligare: för att återfå) för att samla oss i en fascii (en bunt med pinnar) eller fascism. Fascism är också känt som ”styrning av företag.” En schweizisk studie har visat att 737 personer kontrollerar 80 % av världens transnationella företag.

The network of global corporate control

Dessa människor är också kända som Sions Äldste. De kontrollerar ett system av babyloniskt skuldslaveri genom sitt ägande av de flesta av världens centralbanker. Det är därför deras anställda, de bästa 10 % av folket, kontrollerar 93,2 % av världens finanstillgångar, medan den nedre 90 % belastas med 72,4 % av skulden.

Detta system är på väg mot en kollaps. Uppror och civil oro finns i Algeriet, Bolivia, Storbritannien, Chile, Danmark, Ecuador, Egypten, Frankrike, Guinea, Haiti, Honduras, Hong Kong, Iran, Irak, Kazakstan, Libanon, Pakistan och Spanien och alla har de det gemensamt att det finns en djup misstro mot den styrande eliten. Bönder med högafflar står vid grindarna.

Som diskuterats i förra veckan har hela företagets finansiella system helt tappat kontakten med verkligheten och fungerar inte längre. Diagrammet nedan visar hur aktiemarknaden och realekonomin inte längre korrelerar.

Vi vill tillägga att BNP-siffrorna är överdrivet överdrivna och inte återspeglar inkomstskillnaderna, vilket innebär att situationen är ännu värre än vad som visas i diagrammet. Just nu visar indikatorer på verklig ekonomisk aktivitet, särskilt i Förenta staterna, episoden av denna kris, en allvarlig lågkonjunktur har redan börjat. Och ändå når aktiemarknaden rekordhögt.

Kabbalens Federal Reserve Board pumpar oöverträffade summor pengar in i systemet för att försöka förhindra en härdsmälta. Det ser nu ut som något som kallas Collateralized Loan Obligations (CLOs) som kommer att utgöra Ground Zero för kollapsen. Dessa är buntar av skräpplån som fungerar enligt samma logik som förorsakade Lehman Brothers kollaps. Det vill säga, de finansiella trollkarlarna tror på något sätt att om du tar massor av små bitar med skräp och lägger dem i en stor soptunna, så slutar de att vara skräp. Detta diagram nedan visar att problemet den här gången är minst dubbelt så stort som Lehman-krisen.

Denna hämmande implosion och revolution är förmodligen anledningen till att Black Sun-dyrkarna i frimurarlogen P2 kontaktade White Dragon Society i förra veckan. Representanten för P2 sa att påve Francis, som besöker Japan 23-23 november, skulle …

… kontaktas av dem för att försöka upprätta en överenskommelse. P2 är upprörda över de kinesiska planerna på att spendera 10 miljarder dollar om året på en ”Jord-måne rymdsekonomisk zon år 2050”, för de tror inte att rymdutforskningen borde ”domineras av en enda ras.”

scandal

P2 fick höra att det var dags att ta bort Abe Shinzo, deras marionett premiärminister i Japan. Abe tar sina order från Michael Greenberg från CSIS. CSIS rapporterar sedan till Georgetown University, som rapporterar till jesuiterna och påven och därefter till P2. Det finns tecken på att denna process redan har börjat, eftersom den japanska pressen har inlett en kampanj om att klå upp Abe.

Romarna fick också höra att skulle gå ombord tillsammans med britterna, Pentagon och kineser som planerar att inrätta en meritokratisk framtida planeringsbyrå. Denna skulle se till att rymdutforskningen inte skulle bli ett kinesiskt monopol. De fick vidare veta att ett jubileum är nödvändigt.

Romarna måste också rentvå sig angående 9/11, Fukushima och andra brott om de vill bli förlåtna och inkluderas i skapandet av den nya ”Star Trek-världen” som de hävdar att de önskar.

The Russian nuclear submarine Dmitrij Donskoj (photo credit: SCANPIX DENMARK/REUTERS)

Den ryska ubåten Dmitrij Donskoj

Under tiden, för att hålla trycket, är kolonin av hjärntvättade zionistiska slavar i Israel under full belägring, säger Pentagon-källorna. ”Israel är belägrat av en rysk ubåt i dess territoriella vatten,” säger de. Det betyder att landet kan utplånas ”av ett kärnkrafttorpeddon som kan gå av när som helst”, förklarade de. Dessutom är ”Hizbollah beväpnat till tänderna, [israeliska] drönare tas ner, och dess eget missilförsvar har omvänt konstruerats av Ryssland,” säger de. Det innebär att projektet för ett större Israel är över.

Saudiarabiens krypto-satanistkoloni har också djupa problem, säger Pentagon-källorna. ”Av vad den tidigare armégeneralen och CIA-direktören David Petraeus har sagt, har saudierna” slut på pengar. ”Aramco-IPO bojkottas av BRICS, hedgefonder, utländska investerare, pensioner, suveräna förmögenhetsfonder, försäkringsbolag, statliga företag och praktiskt taget alla på grund av inte bara geopolitiska, militära och förtroendefrågor utan också av miljö-, sociala- och regeringsbekymmer, ”förklarar källorna.

Image result for BIS bankSamtidigt tillbaka i USA lovar Pentagon-källorna: ”STORA saker är på väg att ske efter övertygelse av [USAs President Donald] Trumps vän Roger Stone. ”

Vi kan bara gissa vad ”STORA saker” är, men det största vi kan tänka på är att man tar ner Bank for International Settlements (BIS), Privatbankernas privata centralbank.

Såsom det nu ser ut, orsakas inflation och deflation av BIS-regimens föråldrade metoder, säger en europeisk kunglig källa. ”Middagarna på 18 våningen hos BIS, är där inga minuter eller annaler tas, det är där världens centralbanker beslutar hur saker ska bli,” säger han.

Att ersätta detta med ”ett kvantbaserat system som kommer att utplåna dessa bankers mellanhänder” är vad regeringarna i väst gör allt de kan för att förhindra att ska ske, sade han. ”Problemet är att regeringarna står för långt ner på livsmedelskedjan, för långt ner på lönestegen, och för att vara väldigt ärlig, förmodligen är de för rädda för ”maffian” för att ge sig på BIS. Det är därför denna författare har rekommenderat en militär operation för att ta bort BIS och dess systerinstitution CERN.

Även om Pentagon misslyckas med att agera, är asiaterna i mål, säger CIA-källor i Asien. De säger:

”Kina har mer än 20 000 ton guld. De kommer att använda detta för att stödja en ny crypto-valuta eller använder dem som en del av den nya globala valutan, som både Ryssland, Iran, Indien och Indonesien också spelar en viktig roll i. Var och en av dessa länder har också minst 10-15 ton guld som kan användas som stöd för den nya valutan. Endera scenariot kommer att dra ned petrodollarn. Detta är det främsta skälet till att den khazariska kabbal agenten som föreställer sig att vara MBS [Mohammed Bin Salman] driver på för att få Aramco noterat på ASAP. De vet att spelet redan är över. De försöker hämta så mycket pengar som de kan, och sedan dela dem mellan sig innan allt kollapsar.”

Pentagon kan hjälpa till med att säkerställa att kollapsen inte leder till kaos och blodutgjutelser genom att stänga av tvisten som lockar till sig MSM-media-propagandamaskiner. I förra veckan var den full av falsk show med datorgrafik föreställande arresterade politiker som Adam Schiff och Nancy Pelosi. En reporter med presskort från Washington DC, berättar att hon inte kunde få något svar på förfrågningar om att delta i de så kallade ”offentliga utfrågningarna.”

Att skicka specialstyrkor för att ockupera WarnerMedia, Walt Disney, Viacom, Rupert Murdochs News Corp, CBS Corporation, NBC, Universal, Google och Facebook är en annan rekommendation. Alla dessa företag måste tvingas till att starta nyhetsverksamheter och sätta dem under kontroll av äkta faktakontrollerande, sanningssökande journalister.

För att detta ska lyckas måste de också ta över CIA- och Mossad-mockingbird-medieoperationer som är ansvariga för så många falska nyhetsrapporteringar och manusnyheter, ”evenemang” som Sandy Hook och Boston Marathon-bombningarna.

Image result for boeing

Slutligen måste de avsluta med familjemedlemmarna som kontrollerar Fortune 500-företagen genom stiftelser och andra fronter. De flesta av dessa 737 personer som äger företagen finns i Europa, så arresteringar måste också göras där om denna operation ska lyckas.

Hittills är det enda företaget som Pentagon-källorna specifikt har sagt till oss att de riktar in sig på så är det Boeing. Här säger de att Boeing kommer att förlora NASA- och Department of Defense-kontrakten ”för dess vägran att tillhandahålla fungerande styrsystem och blixtbeständiga 787:or” såväl som för ”annat slarvigt arbete som sätter vinst före säkerhet.” Boeing står också inför ”bojkott från flygbolag, piloter, flygpersonal, tillsynsmyndigheter, flygplansuthyrare och flygande allmänhet, ”säger de.

Låt oss inte glömma att inkompetens inte var vad som förorsakade krascherna som ledde till detta företags kris, samtidigt som vi anklagar Boeing för inkompetens. Kraschen förorsakades av avsiktlig användning av kapningsutrustning med fjärrkontroll som har installerats i alla Airbus- och Boeing-plan sedan slutet av 1990-talet.

Detta är den typ av problem som bäst kan hanteras med en Sannings- och Försoningskommitté. Faktum är, att även om vissa brott som massmord och kannibalism på barn inte kan förlåtas, kan mycket annat vara. En sannings- och försoningsprocess kan vara det bästa sättet att befria planeten. Som Jesus Kristus en gång sa till judarna, ”Sanningen ska befria er”.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: