Löfven i Agenda: Gängvåldet skulle vara likadant utan invandringen

Denne man blir allt värre för Sverige! Hur länge ska han få regera?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for stefan löfven

https://nyheteridag.se/lofven-i-agenda-gangvaldet-skulle-vara-likadant-utan-invandringen/?fbclid=IwAR0ySbnJaDqAOfDkCxg4Pf49oxIK02f5dJr5BN38vJTd5vGvvqAlhToY32o

I SVT:s Agenda på söndagen utfrågades Stefan Löfven (S) om orsakerna bakom det tilltagande gängvåldet. Enligt statsministern finns det ingen koppling mellan Sveriges höga invandring och brottsligheten.

Stefan Löfven tillfrågades om orsakerna bakom gängvåldet och dödsskjutningarna men kunde inte ge något tydligt svar. Han menar att Sverige hade en annan typ av dödligt våld tidigare, att det nu ser annorlunda ut och att ”vi kanske inte såg det komma”.

– Vi har inte varit riktigt förberedda på att det också skulle drabba oss. Vi hade inte den typen av våld då, men nu har vi det och det är därför vi måste bestämma oss. Riktningen är glasklar, bestämdheten för att visa att samhället är alltid starkare än brottsligheten, sade Löfven.

Programledaren Anders Holmberg tog upp att många ser ett samband mellan flyktinginvandringen till Sverige och den ökande gängbrottsligheten. Löfven svarade att segregation och arbetslöshet kan drabba vem som helst och beror inte på var man är född.

– Segregationen beror på att det är för låg sysselsättning och för hög arbetslöshet i de här områdena. Men det hade det varit oavsett vem som hade bott… Om du sätter dit människor som är födda i Sverige under samma förutsättningar så får du samma resultat.

Anders Holmberg frågade om vi hade haft samma situation utan invandringen.

– Om de ekonomiska klyftorna, de sociala orättvisorna hade varit desamma – svar ja. Det är min bestämda uppfattning.

Läs också:

Reaktionerna efter Löfvens katastrofintervju: ”Sorgligt uruselt”

Janne Josefsson om dömda för bidragsbrott: 70 procent är invandrare

Storbedragaren till sina fans: ”Jag är den rikaste romska mannen av alla”Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. 2006 fanss det ”några” gäng i Sverige som hade vapen. De var ett fåtal och de fanns i Stockholm. Om INGEN politiker anser att det är Migrationen/välfärdinvandringen som är problemet, vad ska vi då med er till? Alla svenskar vet det och då har ni mage att försvara ”Migrationskriminaliteten” som NI Importerat! Varför slängs inte de kriminella elementen ut, politiker? Inga ursäkter accepteras, de ska UT.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: