Natural News publicerar professor Jason D. Hills öppna brev till Greta Thunberg

greta2.jpg

Jason Hill och Greta Thunberg

den 12 november 2019.
översättning (Pia Hellertz, 16 nov. 2019)

https://www.naturalnews.com/2019-11-12-college-professor-pens-open-letter-to-greta-thunberg.html?fbclid=IwAR1dV1nOqAkThpjol-G-U9LjjsQpxu0GmIxSJRRPB9tdxA2J5BE7eTfx8MY

I en av de mest svidande och skarpa anklagelserna som någonsin har förmedlats i modern historia, förintar en universitetsprofessor fullständigt Greta Thunbergs klimatmobbning”, skriver Mike AdamsNatural News.
”När jag läste det här stycket var jag tvungen att stoppa mig själv från att stå upp och heja. Det var så bra”.

Meningar som denna: ”Om civilisationen lämnas i händerna på dina ekofascistiska supportrar kommer vi att leva i gräshytter, dricka av djuravföring infekterat vatten och krympa i rädsla från isbjörnar istället för att döda dem för mat när de attackerar oss” är bara toppen av ett isberg (ordalydelse avsedd) i denna absoluta bestraffning av allt Greta Thunberg står för, predikar och föreläser för sina handledare.

Professor Jason D. Hill påpekar att Gretas generation inte kan äta kött utan att ”gråta” eller vara borta från sin teknik i mer än en timme utan att falla i en djup depression. Och talar om det, att skapa alla dessa tekniska enheter och prylar som hennes generation är så beroende av är en ledande orsak till ”kolspridning.”

”Här är en svår sanning att fundera över, Greta: om de stora producenterna i denna värld som du förskönar skulle dra tillbaka deras produktivitet, rikedom och talanger – kort sagt – deras sinnen från världen idag, skulle din generation helt enkelt förgås. Varför? För som barn har du inte gjort någonting ännu med ditt liv förutom att du är född. Det är vad vi förväntar oss av barn tills de kan vara producenter genom att lära sig av sina äldre. Du är förståeligt en social och ekologisk barlast. Du är ännu inte kognitivt avancerad för att replikera strukturerna för den överlevnad som du är mottagare av.

Barn är en viktiga amorteringar för framtiden. Vi har investerat i dig. Det är du och din självbelåtna generation, som tror att de inte har något att lära sig av de äldre, som misslyckas själva. Vem förväntar du dig ska anställa majoriteten av dig om ni varken har arbetsreferenser eller kompetens baserad på erfarenheter i livet för att kunna navigera i världen? Framtidens arbetslösa-hoppa-över-skolan-på-fredag bullrande barn?

Sanningen, som en anonym bloggare uttryckligen uttryckte det, är att din generation inte kan arbeta upp till fyrtio timmar per vecka utan att vara kroniskt deprimerade och oroliga. Medlemmarna kan inte ens bestämma om de vill vara en pojke eller en flicka, eller båda, eller varken eller ”de”. De kan inte äta kött utan att gråta. Jag kan tillägga att din generation behöver ”utlösa varningar” och ”säkra utrymmen” som förutsättningar för lärande i skolan. Medlemmarna har ett patologiskt behov av bortklemande och att skyddas från livets utmanande verkligheter. Din generation är den största arvtagaren och konsumenten av teknologiska apparater och apparater för kolspridning. En timme utan någon av dem, får många av er att duka under av förlamande slöhet. Din generation är den minst nyfikna och mest isolerade uppsättningen av individer som man någonsin har stött på. Ditt hybris sträcker sig så långt att du tror att du inte har något att lära dig av dina äldre.

Greta Thunberg är vänsterns nya ansikte för klimatkulten. Hennes dagordning är militant och beskyller de tidigare generationerna för alla deras fel och hävdar att hon och hennes generation nu är kvar för att ”rensa upp i röran” som de skapade. Hon snurrar ut och säger saker som ”hur vågar du” till sina äldre och fördömer dagens politiker och världsledare som lata och svaga. Hon är en domare som använder skrämseltaktik för att driva vänsterns klimatkultbudskap.
Greta, att leva i fullständig harmoni med naturen är kreativitetens död. Förstå det här. Alla stora civilisationer smiddes i smältdeglar av rätt utnyttjande av jorden. De som bodde i länder med olja och inte gjorde någonting, med det hade aldrig rätten till den i första hand. Att inte använda Guds resurser är den huvudsakliga synden eftersom den leder till att våra mänskliga förmågor inte utvecklas och gör att vi inte kan skilja oss från djuren.

Din generation behöver lära sig att skapa välfärdsmoral, snarare än att bara parasitiskt dra nytta av den. Den enda revolutionen du kommer att leda, är en in i nihilism och civilisationsregression.

Professor Hill avslutar med denna absolut vilda linje, ”Den apokalyptiska världssynen du har, har varit en landningsbana för dem som hatade framsteg genom historien. Dina apokalyptiska förutsägelser har gjorts i årtusenden, och vi är fortfarande här. Vi kommer fortfarande att vara här långt efter det att du vuxit upp och vi har förlåtit dig för att du hoppade över klasser i skolan och därmed sänkte en hel generations intelligenskvot”.

”Bravo!” skriver Mike Adams. ”Det är ett fantastiskt brev, jag uppmuntrar dig att läsa allt.”Kategorier:klimatet, Svensk politik

Etiketter:

25 svar

  1. Viktigt att man tar del av fakta från olika håll i denna klimathysteri samt om man nu har något så är det att använda sitt sunda förnuft om man är lite påläst.

    Gilla

  2. Annars bra motargument mot klimathysterin, men jag gillar sakliga inlägg utan för mycket adverb och dramatik i språkbruket. När man målar på, mejkar sina påstående, avtar ju slagkraften. Fakta är slagkraften, inte överdriften.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: