Globalisterna erkänner öppet sin agenda för befolkningskontroll – Och det är ett dåligt tecken

Nu har jag lyckats avslöja dem alla! Sprid detta för Guds skull till alla du känner! Här är agendan till klimatbluffen i skrift ”svart på vitt” och varför de ska ta livet av oss

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fredag ​​15 november 2019
Brandon Smith
http://www.alt-market.com/index.php/articles/3998-the-globalists-are-openly-admitting-to-their-population-control-agenda-and-thats-a-bad-sign

Rashygien och befolkningskontroll är de finansiella eliternas långvariga hobbyn. I början av 1900-talet var Rockefeller Foundation och Carnegie Institute djupt involverade i att främja rashygien-lagar i USA. Dessa lagar ledde till tvingad sterilisering av över 60 000 amerikanska medborgare i stater som Kalifornien och tusentals avvisade äktenskapslicenser. Eugenikprogrammen i USA var dock bara ett betatest, eftersom Rockefellers sedan överförde sina program i Tyskland under Hitler och det tredje riket på 1930-talet, var då ett riktigt utbrett rashygienbaserat befolkningskontrollprogram infördes.

Målen för befolkningsminskning baserades på etnisk bakgrund, men också ”mental intelligens” och ekonomisk status. Carnegie Institute etablerade till och med ett ”Eugenics Records Office” kallat Cold Springs Harbour Laboratory 1904, som samlade genetiska data om miljoner amerikaner och deras familjer med avsikt att kontrollera deras antal och radera vissa drag från den amerikanska befolkningen. Cold Springs Harbour Laboratory finns fortfarande idag och presenterar sig som en slags filantropisk strävan att hjälpa mänskligheten.

Offentlig kunskap om globalisterna och deras agenda för befolkningskontroll sopades noggrant under mattan i USA efter exponeringen av nazistiska program efter andra världskriget. Ordet ”eugenik” blev mycket fult och all ansträngning som eliterna gjorde för att främja det som en legitim vetenskap förstördes. Men de tänkte inte ge upp sin dyrbara ideologi.

I slutet av 1960-talet till 1970-talet uppstod en retorik om befolkningskontroll från globalistiska kretsar. Under övervakning av FN och några relaterade vetenskapliga grupper bildades Club Of Rome. En framstående del av Club of Roms agenda var befolkningsminskning. År 1972 publicerade gruppen av ”forskare” under FN:s ledning ett papper som heter ”The Limits Of Growth”, som krävde kraftigt minskad mänsklig befolkning i namnet av ”att rädda miljön”. Denna insats var direkt kopplad till en annan agenda – institutionen för en global regering som kunde hantera och verkställa befolkningskontroller i stor skala.

Eliterna hade hittat en ny vetenskaplig front för sin eugenik vid sidan av klimatet: klimatvetenskap. I början av 1990-talet publicerade Club Of Rome en bok som heter ‘The First Global Revolution’. I den uppger de:

”När vi letade efter en gemensam fiende som vi kan förena oss på, kom vi på idén att förorening, hotet om global uppvärmning, vattenbrist, hungersnöd och liknande, skulle passa i räkningen. I deras totalitet och deras interaktioner utgör dessa fenomen ett gemensamt hot som alla måste konfronteras med. Men när vi betecknar dessa faror som fienden, faller vi i fällan, som vi redan har varnat läsarna om, nämligen felaktiga symtom av orsaker. Alla dessa faror orsakas av mänsklig intervention i naturliga processer. och det är bara genom förändrade attityder och beteende som de kan övervinnas. Den verkliga fienden är då mänskligheten själv. ”

Uttalandet kommer från kapitel 5 – The Vacuum, som täcker deras ståndpunkt om behovet av global regering. Citatet är relativt tydligt; en gemensam fiende måste förtalas för att lura mänskligheten att förena sig under ett enda baner, och eliterna ser miljökatastrof, orsakad av mänskligheten själv, som den bästa möjliga motivatören. Den beskriver också den perfekta grunden för befolkningskontroll – Mänskligheten är fienden, därför måste mänskligheten som art hållas under strikt övervakning och hans spridning måste begränsas.

Romklubben och FN:s agenda har alltid varit intimt kopplade till varandra. På 1990-talet publicerades samtidigt ‘The First Global Revolution’, publicerade FN:s biträdande generalsekreterare Robert Muller sitt manifest som nu samlas på en webbplats som heter ‘Good Morning World’. Muller hävdar att global styrning måste uppnås med hjälp av idén om att ”skydda jorden” och miljöhänsyn som de viktigaste komponenterna. Genom rädsla för miljöapokalypsen kunde allmänheten övertygas om att acceptera den globala regeringen som en nödvändig barnpassningsstat för att förhindra att samhället förstör sig självt.

earth2

Detta papper måste läsas! Ladda ner det på länken nedan!

I ett papper med titeln ‘Proper Earth Government: A Framework And Ways To Create It’  redogör Robert Muller för hur klimatförändringar kan användas för att övertyga massorna om behovet av global regering. Integrerad i hans plan var införandet av en ny ”global religion” och befolkningskontroller.

Det borde inte överraska att FN inrättade den mellanstatliga panelen för klimatförändringar (IPCC) och att den här panelen och dess avlastare nu finns i spetsen för argumentet för befolkningsminskning. När vi stänger slutdatumet för FN:s Agenda 2030, som kräver en radikal förskjutning av mänsklig produktion från olja och andra stora energikällor till småskaliga ”förnybara energier”, finns det bara tio år kvar för globalisterna att uppnå deras mål om de hoppas uppfylla den tillkännagivna tidsfristen. Detta skulle kräva en våldsam förändring i det mänskliga samhället och de flesta av alla industrialiserade länder.

Den mänskliga befolkningen måste minskas dramatiskt för att överleva på den magra energiproduktionen av förnybara energikällor. En katastrof med episka proportioner måste snart äga rum för att globalisterna sedan skulle kunna spendera nästa årtionde med att använda den rädsla som följde för att övertyga den överlevande befolkningen om att global styrning behövs. Utan aggressiv kris och förändring skulle de flesta aldrig gå med i FN:s agenda, av enkel önskan om självbevarande. Även många inom vänstern, som en gång utsatts för den verkliga karaktären av kolkontroller och befolkningens minskning, kan ha andra tankar när de inser att de kan påverkas.

Nyckeln till att förstå människor som jublar för befolkningskontroll eller befolkningsminskning är att dessa människor alltid antar att de kommer att vara de överlevande och arvtagarna på jorden efter avlivningen. De antar aldrig att de kommer att läggas på huggkubben.

År 2019 försvåras befolkningsagendan på hög växel och allmänheten väntas noggrant vänjas över tiden på att acceptera idén om att av människor skapade klimatförändringar är verkliga och befolkningen är källan till problemet. Nyligen krävde en grupp forskare som delvis finansierades av något som kallas ”Worthy Garden Club” 11 000 underskrifter på ett uttalanden om behovet av befolkningsminskning i namnet av att rädda jorden från den globala uppvärmningen.

Uttalandet citerar lika långt borrade IPCC och FN:s propaganda för klimatförändringar som orsakerna till varför jorden är på gränsen till utrotning. Faktum är att klimatforskare konsekvent har fångats med blod på händerna som manipulerar sina egna data för att visa det avsedda resultatet av den globala uppvärmningen. De har till och med avslöjats och försöker anpassa sina egna data från 20 år sedan för att matcha den närmare de riggade uppgifterna de publicerar idag.


The Worthy Garden Club
är en 
konstigt steril grupp och det verkar inte finnas någon lista över deras beskyddare och vem som finansierar dem. Men mainstream-medierna var snabba med att hämta uttalandet från ”11 000 forskare” och binda det till uttalanden från FN:s IPCC.

Befolkningskontrollen har också tagits upp konsekvent som en fråga i presidentvalet 2020. Bernie Sanders argumenterade för födelsekontrollåtgärder i fattiga länder. Elizabeth Warren främjade abort genom att säga att det var lika säkert som att ”ta bort dina mandlar” . Hon har konsekvent främjat FN:s kolhydratkontrollagenda och var, intressant nog, medlem av University of Texas Population Research Center på 1980-talet. Och politikerna från Green New Deal kastar sitt stöd bakom uttalanden från Worthy Garden Club om befolkningsminskning.

Det här är första gången jag ser argumentet för att befolkningsminskningen används så uppenbart och utbrett i mainstream-media, och det föreslår för mig att en trend bildas. I flera år har jag varnat mina läsare att de kommer att veta när globalisterna håller på att dra ur kontakten i det nuvarande systemet när de börjar prata om deras brottslighet öppet. När de erkänner sin agenda på ett fritt sätt, betyder det att de är nära en global återställning och bryr sig inte längre om vem som vet om det. Öppenheten i planen för att minska världsbefolkningen blir uppenbar.

Konstigt nog har det nämnts lite om att världsbefolkningen, i väst mest av allt, faktiskt är i nedgång . Långt ifrån att explodera bortom jordens kapacitet har människor knappt tillräckligt med barn för att hålla den nuvarande befolkningen stabil. Det verkar som om den globalistiska agendan redan är i rörelse. Genom konstruerad ekonomisk sönderdelning minskar befolkningen långsamt. Men denna långsamma nedgång kanske inte räcker till för att tillfredsställa globalisterna.

Hur många människor skulle globalisterna vilja döda för att uppnå sina utopiska ambitioner? Tja, globalisten Ted Turner sade i ett ögonblick av ärlighet när vi konfronteras av We Are Change att befolkningen bör minskas till 2 miljarder från 7 miljarder.

Den främsta frågan här utöver eugenikens moraliska skräckvisning är, vem blir dödad? Och dessutom, vem får bestämma vem som ska dödas? Vem får bestämma om du kan få barn eller inte? Vem får bestämma om du får tillgång till resurser för att producera och förtjäna eller inte? Vem får besluta om den globala ekonomin kommer att upprätthålla befolkningen eller inte? Vem drar i avtryckaren på att avskaffa befolkningen?

Som historien har visat oss är det alltid eliterna som hamnar i stället för att bestämma ödet för miljoner eller miljarder. Från Rockefeller Foundations-steriliseringsprogram i USA i början av 1900-talet till FN idag är globalisterna, en veritabel dödskult, desperata att framkalla en rationalisering av varför det borde vara de som tillåter eller förnekar mänskligt liv baserat på lögner som konstgjorda klimatförändringar. De tror inte på hotet om klimatförändringar att det var folket som tillverkade det. Så, vad är kärnorsaken bakom allt detta?

En minskad befolkning som är helt beroende av begränsade energikällor kan vara lättare att dominera. Men jag har en annan teori – de är psykopater som letar efter ett socialt motiverat sätt att döda så många människor som möjligt. Varför? för de tycker om det.Kategorier:klimatet, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

4 svar

 1. Ja dessa penningstarka och tarva personer har bara pengar och makt i sina huvuden! Om oljeupptag och gas i Jordskorpan o gruvbrytningar har jag länge haft funderingar på! Tänker på förskjutningar i Jordskorpan då mot trycket från oljan och gasen försvinner och som orsakar jordskalv jordbävningar jordskred slukhål mm!

  Gilla

 2. Liberalerna vill utreda aktiv dödshjälp: ”Frihetsfråga”
  https://www.expressen.se/nyheter/liberalerna-vill-utreda-aktiv-dodshjalp/
  – I landet där korruption och missbruk överallt och vård redan inte fungerar bara dödspatrull verksamhet saknas….

  Gilla

Trackbacks

 1. Globalisterna erkänner öppet sin agenda för befolkningskontroll – Och det är ett dåligt tecken — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: