Allt är falskt -Topp 40

allt-är-fake-del-1

Senast uppdaterad den 

Allt är falskt

i vårt samhälle idag – eller åtminstone många saker. Vår värld är fylld med en extraordinär mängd lögner, bedrägerier, desinformation, felinformation, påhitt, villfarelser, fasader, illusioner, propaganda och hjärntvätt. Det goda är dock att när du upptäcker bedrägeriet kan du använda det som ett verktyg för att öka ditt medvetande. Tanken på att praktiskt taget allt är falskt kan vara givande snarare än deprimerande. Visst har vi alla känt oss överväldigade, ledsna, arga och impotenta ibland när vi har sett hur lätt våra (miss) ledare kan lura massorna med sofistik och tom retorik, men de har alla placerats där för att utmana oss att vakna upp för att snabbare och fullständigt återkräva vår värld.

Här är min lista över de 40 bästa bedrägerierna i vår värld idag:

1. Falska Nyheter

Låt oss börja med MSM (Mainstream Media), bättre kallad företagsmedia, och deras ”nyheter”, som i huvudsak är företagsinfo. MSM berättar om nyheterna och gör det underhållande för att ytterligare distrahera människor från saker av verklig betydelse. Det finns inget balanserat, opartiskt eller rättvist med MSM-nyheter. I USA, Australien och många andra västerländska länder domineras nyheterna av en handfull vinstdrivande företag som juridiskt sett är skyldiga att ge sina aktieägare en avkastning på investeringarna. Detta innebär att man kör ”nyheter” som antingen främjar företagsägarnas agenda (speciellt den militära agendan) eller censurerar berättelser som skulle skada politiska allierade och annonsörer (som Big Pharma, som är den största bidragsgivaren till medel för reklam på MSM enligt före detta USA:s senator Robert Kennedy Jr.).

Dessutom är nyheterna bokstavligen falska – kom ihåg CNN-gröna skärmjippo där de låtsades att det bombades i Saudiarabien men i verkligheten skedde allt i en studio? Vad sägs om ljugande nyhetsankaren som Brian Williams och Bill O’Reilly (Bill O’Leilly)?

2. Falsk Journalism

Vid sidan om falska nyheter kommer naturligtvis lika falsk journalistik. MSM-journalister idag är inte de verkliga utredande reporterna som fanns tidigare. Det finns undantag, som journalister som arbetar självständigt (antingen lämnat av egen fri vilja eller  fått sparken) som Ben Swann och Sharyl Attkisson. Men de är få och långt ifrån. De flesta journalister fungerar lite mer som papegojor som upprepar företagets partilinje och är för rädda för att gunga båten av rädsla för att förlora sina jobb. Vita huset kontrollerar strikt vem som har ”tillgång” till presidenten och andra tjänstemän. I allmänhet, om du vill ha mer tillgång, måste du tona ner linjen och ställa enkla, mjuka frågor som får politiker att må bra. Dessutom erkände regeringen att den gjorde videonyheter eller förpackade nyheter för MSM, som sedan sände dessa utgåvor som ”nyheter” utan att avslöja för sina tittare att bitarna var bearbetade av regeringen!

3. Falsk Underhållning

Låt oss vända vår uppmärksamhet mot Hollywood och underhållningsindustrin i fråga om media. Om du letar efter förfalskningar och ytlighet, leta inte längre, eftersom Hollywood och vissa delar av södra Kalifornien är ungefär så grunt som det blir. Den dominerande kulturen där dikterar att det är viktigare hur du ser ut än vem du är; viktigare vem du umgås med (och ses med) än vad du vet; och viktigare hur stora dina Botox-läppar eller silikonbröst är än hur stort ditt hjärta är; och viktigare vad du äger och vad som finns på ditt bankkonto än vilka gåvor du har gett världen. (Påminner mig om Hollywoodfruarna, red.anm)

Hollywoods film- och musikindustri är genomsyrad av satanism. Detta syns lätt med sitt inflytande på heavy metall, rock, hiphop och i dessa dagar till och med pop (titta på Illuminati-symboliken i musik och videor från Madonna eller Katy Perry). Skådespelerskor som Rosanne Barr och många andra insider i Hollywood har avslöjat hur sinnestyrning (mind control), prostitution (förvandlingen av blivande stjärnor från prostituerade eller tvingat dem att ha sex för att ”göra” det) och pedofili finns ofta i hela Hollywood. Michael Jackson led av mind controll och försökte berätta för världen innan han mördades. Många andra som Mariah Carey och Britney Spears visar tydliga tecken på mind control.

4. Falsk Corporate PR och Reklam

En annan aspekt av visuella medier (TV) som gör dig sjuk är dessa generiska ”vi bryr oss” falska må bra reklam gjorda av slickiga marknadsavdelningar i företaget, som försöker få dig att associera dem med lycka, omtänksamhet, gåvor, jämlikhet eller något annat av värde som de väljer ut från en lista. De använder marknadsföring som en slags beväpnad psykologi. Har du någonsin undrat varför Big Pharma alltid visar vackra modeller, glada pensionärer, studsande hundar eller leende barn för att trampa in sina giftiga, biverkningar med sidoeffekter? Företag är själlösa enheter och juridiska personer – symbolen för bedrägeri på många sätt eftersom de är falska personer med människors rättigheter men utan ansvar.

5. Falsk Medicin

Big Pharma är kraften bakom Västerländsk Medicin, och Rockefeller är kraften bakom båda. Med sitt smörgåsbord av syntetiska läkemedel, vacciner, kirurgi, chemoterapi och strålning har västerländsk medicin eller allopati fått den tvivelaktiga äran att döda hundratusentals människor varje år. En studie från Dr. Barbara Starfield, MD, från 2000, fann att allopati dödar 225 000 per år i USA, medan en studie från Dr. Gary Null, MD och andra 2003, fann att allopati dödar 783 000 per år i USA. Starfield drog slutsatsen att västerländs medicin i Amerika förorsakar:

– 12 000 dödsfall från onödiga operationer;
– 7 000 dödsfall av medicineringsfel på sjukhus;
– 20 000 dödsfall av andra fel på sjukhus;
– 80 000 dödsfall från infektioner förvärvade på sjukhus; och
– 106 000 dödsfall från FDA-godkända korrekt förskrivna läkemedel.

Null et al drog slutsatsen att västerländsk medicin  förorsakar:

– 37.136 dödsfall från onödiga förfaranden;
– 32 000 dödsfall relaterade till operation;
– 98 000 dödsfall av medicinska fel;
– 115 000 dödsfall från liggsår
– 88 000 dödsfall från infektion;
– 108 800 dödsfall av undernäring;
– 199 000 dödsfall relaterade till polikliniker; och
– 106 000 dödsfall från biverkningar.

Nu, medan dess antibiotika blir allt mer värdelös inför stigande superbugs, måste du verkligen ifrågasätta om ett helt medicinskt system som är baserat på maskeringssymptom, ”hanterar” sjukdom och får in patienter på ett hamsterhjul av piller efter piller efter piller,  verkligen kan utgöra verklig läkning – eller om det bara är ett bedrägeri.

6. Falsk vetenskaplig undersökning

Att stödja Rockefellers västerländska medicin Big Pharma-kartell är en enorm hög med falsk vetenskaplig forskning. Som allt falskt ser det finare och glansigare ut och får dig till att tro det som ligger inuti är pålitligt och trovärdigt, när det i verkligheten inrymmer partisk och sammanlagd forskning med en förhandsgranskad stämpel på den. Tidigare Big Pharma-representanter, uppskattade redaktörer för medicinska tidskrifter och till och med insider forskare har alla erkänt den chockerande sanningen, att en stor mängd publicerad vetenskaplig data där ute är bedrägligt och helt enkelt inte går att lita på. Kolla in de 10 bästa knepen som används av företagets skräpvetenskap.

7. Falsk förvärvad immunitet

En annan bit av förfalskning är idén att vaccininducerad immunitet eller förvärvad immunitet kan vara identisk med naturlig immunitet, som man får efter att ha lyckats avvärja en sjukdom (t.ex. som vattkoppor). Vaccinförespråkare går till och med så långt som att insistera på att de ovaccinerade äventyrar de vaccinerade genom att inte få sina sprutor (argumentet för massimmunitet) – vilket trotsar logiken. Om vacciner verkligen fungerade, skulle de vaccinerade då behöva oroa sig för de ovaccinerade. I min artikel Herd Immunity vs. Viral Shedding: Vem infekterar vem? Jag diskuterar hur det mänskliga immunsystemet är så mycket mer komplicerat och sofistikerat än vi förstår och består av specifika och ospecifika delar. Ett vaccin liknar inte nära nog en naturlig immunitet på många sätt, inklusive att de endast ger ett specifikt svar, har en helt annan ingångspunkt och ger inte livslång immunitet, etc.

Dessutom är vacciner fulla av toxiner (gifter) och cancerframkallande ämnen, inklusive fostervävnad. Eliten har erkänt att vacciner används för avfolkning. Den verkliga frågan är inte massimmunitet utan snarare viral spridning där de vaccinerade infekterar de ovaccinerade. Vacciner är ännu ett exempel på fullständigt bedrägeri i dagens falska värld.

8. Falsk Mat

Sann immunitet härrör sig från livsstil och kost, inklusive vilken träningskvalitet, sömn och näring du får. Detta leder oss till ämnet mat. Vår mat idag har blivit så bearbetad och förpackad, så full av konserveringsmedel och plast, att den har blivit falsk mat. Det blir ihoprörd i en fabrik snarare än odlas på en gård eller en åker. Den är full av konstgjorda aromer och syntetisk smak – en del av dem till och med härrör från aborterad fostervävnad som Pepsi tvingades erkänna. En del av det är så raffinerat och överkokt att det knappt har mer näring än det som finns i en pappkartong. När du lägger till monstret GMO (genetiskt modifierade organismer) i blandningen får du en slutprodukt som Dr. Rima Laibow kallar ”dynga” snarare än ”mat”, eftersom den slutliga konstruerade, bearbetade produkten är så långt bort från vad våra förfäder visste om riktig mat. Förresten, genetiskt modifierade organismer, om du inte visste det än, kan leda till organsvikt, infertilitet och cancer, och genetiskt modifierar dig som GM-proteiner kringgår matsmältningen och går direkt in i ditt blod (som är deras slutliga syfte).

GMO till sin natur är konstruerad för att motstå massiva doser av kemiska och farliga bekämpningsmedel. GMO är i princip ett sätt för kemiska företag som Monsanto och Dow att sälja fler kemikalier, eftersom människor behöver dem för att odla Big Biotechs falska mat. WHO förklarade nyligen Monsantos glyfosat och Dows 2-4, D-bekämpningsmedel som troligen respektive eventuellt cancerframkallande.

9. Falskt Vatten

Precis som vi har falsk mat så har vi också falskt vatten. Riktigt vatten rinner och lever, som du kan hitta i en flod eller en bergsfors. Tyvärr är det mesta av vårt dricksvatten idag dött, det har passerat 90 ° rätvinklar i ett rör, har behandlats med klor och fluorid (båda toxiner) och innehåller rester av antibiotika, glyfosat och Big Pharma-läkemedel. Det kan göra tillräckligt för att hålla oss vid liv, men det tillåter oss inte att må bra.

Vatten har minne och bär tidigare information, som den banbrytande forskningen från Masaru Emoto visade. Det absorberar det du tänker och känner och ändrar dess struktur därefter. Om vi ​​som samhälle fortsätter att använda syntetiska läkemedel och spolar ner dem i vattenvägarna kommer vattnet att komma ihåg det och framtida drickare av det kommer att få ”minnesinformation” om läkemedel i sitt system, oavsett om de faktiskt tar läkemedel eller inte.

Inte allt vatten är lika. Hur fördelaktigt det är beror på hur det är strukturerat. Det är glädjande att se människor som främjar strukturerat vatten, vilket returnerar flytkraften till väte- och syreatomer som utgör vattenmolekylen. Vi är vatten. Vad vi än gör för vårt vatten gör vi åt oss själva. En väg ut ur bedrägeriet och konspiration är att ta kontrollen över ditt vatten och hitta en ren källa, eller se till att du både filtrerar och strukturerar ditt vatten för att göra det så livgivande som möjligt. Många hälsoexperter tror att destillerat vatten (regnvatten eller vatten filtrerat av omvänd osmos) är det bästa.

10. Falska Val

USA (och andra västerländska länder) gillar att stoltsera sig över att vara fria, öppna och erbjuder så mycket val för den genomsnittliga medborgaren. Men gör de det verkligen? Vilken typ av val är det när du kan välja mellan över 1 000 kanaler på kabel-TV och 25 smaker av fryst yoghurt, men när det gäller att driva samhället har alla kandidater till politiska partier identisk politik för de saker som räknas? Finns det något verkligt val när en amerikansk politiker är lite tuffare för invandring, men båda stöder det nuvarande parasitiska monetära systemet (privata Rothschild centralbanker som Federal Reserve), fortsättning och utvidgning av det amerikanska imperiet genom konstant krig och militärbasförvärv och kronisk kapitalism där politiker belönar företag på bekostnad av vanliga människor? Verkligt val är kraften att säga i samhällets riktning, inte vilken materiell variation du har som konsument.

11. Falska Pengar

En nation kan aldrig verkligen blomstra som ett fritt, rättvist och jämlikt samhälle så länge det har ett riggat monetärt system. Dagens pengar är en privatstyrd skapelse. Kontrollerna, som äger en statligt sanktionerad centralbank i nästan varje land på jorden, övertygade för länge sedan regeringen att anta sina roliga pengar och utesluta att de skulle göras till lagliga betalningsmedel. Dessa roliga pengar är falska pengar, eftersom de inte har något inre värde. Det är bara papperslappar med trycksvärta – och nu, allt mer, bara siffror som skrivs in i en dator. Det är fiat valuta. Ordet fiat betyder ”med regeringsdekret”, så roliga pengar får sitt värde bara för att regeringen säger att de gör det!

Grundaren av Rothschildimperiet, Mayer Amschel Rothschild, sa en gång, ”Ge mig kontrollen över en nationens pengar och jag bryr mig inte om vem som stiftar dess lagar”, medan hans son Nathan Rothschild sa, ”Jag bryr mig inte vilken marionett som är placerad på tronen av England för att styra imperiet. Mannen som kontrollerar Storbritanniens penningförsörjning kontrollerar det brittiska imperiet och jag kontrollerar den brittiska pengatillförseln”.
Det är osannolikt att vår värld kommer att förändras förrän människor inser kraften i skapandet av pengar och kräver att den ska återställas till offentlig kontroll, antingen under regeringen eller på ett annat mer decentraliserat sätt. Det första steget i allt detta är att människor inser hur falska våra pengar är.

12. Falsk Ekonomi

Älskar du inte när USA:s presidenter står upp i sina statsförbund och påstår med ett allvarligt ansiktsuttryck att unionens och ekonomins tillstånd är starka? Den som har sett på den snabba och nästan hyperboliska ökningen av USA:s skuld och upplåning under de senaste tio åren vet att USA har djupa problem. Den är skyldig häpnadsväckande $ 18 miljarder, och många andra nationer världen över (som Storbritannien, Spanien, Italien) är också i skuld till den internationella bankkartellen. Vilken typ av ekonomi förlitar sig på att ständigt låna pengar för morgondagen bara för att hålla sig flytande idag? Jag ska säga er – en helt falsk ekonomi som kommer att krascha förr eller senare när skulden dras in.

13. Falska Fria Marknader

NWO-eliten älskar att prata om vikten av fria marknader – naturligtvis när det passar dem. Med fria marknader menar de faktiskt marknader där de inte befinner sig i statlig reglering för att utnyttja vem som helst och vad de än vill, eller omvänt där de förlitar sig på regeringen att verkställa något som vanligtvis inte folket skulle välja. Ta till exempel Kaliforniens beslut nyligen om obligatoriska vaccinationer, och den amerikanska federala regeringens vägran att begränsa genetiskt modifierade organismer eller till och med tillåta GMO-märkning. Regeringen förstör gärna fria marknader kring hälso-och sjukvård (Obamacare) och vacciner för att gynna sina Big Pharma-mästare, samtidigt som de vägrar att skydda allmänheten mot de faror den skapades för att skydda oss. Vi har bekväma och falska fria marknader, inte sanna marknader.

14. Falska Frihandelsavtal

En annan aspekt av falska fria marknader är flödet av ”frihandelsavtal”, vilket är mer orwellskt dubbelspel för begränsade handelsavtal – det vill säga begränsat till alla utom jättebolag. Titta bara på resultatet från NAFTA, CAFTA och andra frihandelsavtal som outsourcade medelklassjobb till Kina, Indien och andra utvecklingsländer och förstörde många amerikanska jobb. Den senaste omgången av hemliga fördrag (TPP, TTIP och TISA) kommer att vara mer av samma sak. Som jag dokumenterade i ”Hur TPP kommer att påverka dig” kommer TPP, om den godkäns, att resultera i konsekvenser som försvagar minimilönen, mer censurer, mer upphovsrätter, mindre yttrandefrihet, privata företagsdomstolar som ISDS vilket ersätter nationell suveränitet, starkare patent, mer kontroll för Big Pharma och mindre miljöskydd.

15. Falsk Bokföring

Att stödja den falska ekonomin är falsk redovisning. Kom ihåg den 10 september 2001, då fd försvarssekreteraren Donald Rumsfeld (samma kille som gav världen den söta mördaren aspartam) meddelade att 2,3 miljarder dollar saknades och inte redovisades. Det stämmer – han kunde inte hitta 2,3 miljarder dollar! Allmänheten har ett kort minne, och nästa dag (bekvämt) träffades vi av massmord och false flag-attacken den 9/11, så det hela försvann under mattan. Till och med den siffran, så överdrivet stor som den är, går inte att jämföra med de $ 9 miljarder som påstås ”saknas”, som undersökts av Alan Grayson, en av de få amerikanska kongressmedlemmar med någon princip eller ryggrad.

Naturligtvis möjliggör digitaliseringen av pengar alla dessa större mängder bedrägerier än bara fiatpappersvaluta … och enorma mängder pengar överlämnas för svarta militäroperationer (black ops) och Secret Space Program.

16. Falsk Välfärd

 

Elitägarna i multinationella företag, av vilka många är miljonärer, om inte miljardärer, gillar att klaga på det amerikanska välfärdssystemet och program som SNAP eller matkuponger som de kallas i allmänhet. Samtidigt är företagens välfärd räddade i miljarder dollar i statliga kontrakt, subventioner och skattesänkningar på grund av det korrupta och påverkande inflytandet de har (främst genom lobbyverksamhet). Poängen med välfärd är att hjälpa de fattigaste och behövande – inte de rikaste. Övervägande av företagens välfärd och företagsmakt är ett annat tecken på att USA är ett fascistiskt samhälle – fascist i Mussolinis mening att den härskande klass kontrollerar frågor genom sammanslagning av stats- och företagsmakt.

7. Falsk Regering

Huvudfiguren för allt detta är regeringen, så det är ingen överraskning att regeringen själv också är en helt falsk skapelse. I USA säger många rättsliga dokument i Arizona State  att regeringen bara existerar”… för att skydda de styrda rättigheterna”, medan dokument som självständighetsförklaringen bekräftar att en regering endast har sina befogenheter med samtycke från de styrda.

Nuvarande regeringar runt om i världen är falska – de finns för att utnyttja snarare än för att skydda allmänheten. Regeringar är inte juridiska enheter utan är snarare det de facto. De införlivades hemligt (till exempel den amerikanska regeringen som införlivade sig 1871) och är nu, juridiskt sett, ett företag vars enda syfte är att maximera vinsten. På lämpligt sätt leds den falska regeringen av falska ledare eller snarare vilseledare, som med undantag av få sällsynta  är knähundar vars själar har köpts och betalats av den verkliga styrande kraften bakom kulisserna.

18. Falsk Republik

USA inrättades för att vara en republik, inte en demokrati. Vad är skillnaden? Skillnaden är att en republik innehåller skydd av individuella och minoritetsrättigheter, så att oavsett vem som har makten, kan dessa grundläggande rättigheter aldrig kränkas, medan en demokrati går på majoritetsuppfattning, så att om en majoritet (vars känslor lätt kan vara svajande av kontrollörer som äger media och förstår psykologi) röstar för att införa sitt styre på minoriteten, så är det så de gör det.

USA har medvetet förvandlats från en konstitutionell republik till en företagsdemokrati. Det är en falsk republik nu.

19. Falsk Demokrati

Ovanstående punkter om republiker och demokratier talade om den tekniska eller juridiska definitionen av dessa termer. I större mening använder människor emellertid ordet ”demokrati” för att betyda ett system där det vanliga folket har en rättvis röst i offentliga frågor. USA älskar att skryta med hur de levererar demokrati till världen, men de flesta invaderade länder ser – och det är en lång lista över aggression från slutet av andra världskriget fram till idag, från Iran till Guatemala till Kuba till Chile till Panama till Kuwait till Libyen till Irak och många fler – att det inte är demokrati utan snarare tanks, jaktflygplan, missiler och bomber. Sann demokrati har ingenting att göra med att invadera andra suveräna nationer och stjäla deras resurser för att behaga företagets marionettspelare.

20. Falska Val

Val i många samhällen har blivit en fars med införandet av riggade elektroniska röstningsmaskiner som inte lämnar några pappersspår. Om du inte kan lita på att din röst kommer att räknas ordentligt, hur kan du tänka att en genomsnittlig person skulle ha något att säga till alls i offentliga frågor? Det ryktas om att Stalin har sagt att ”folket som avgav rösterna beslutar ingenting. De människor som räknar rösterna avgör allt”. Situationen har blivit så absurd att till USA:s presidentval 2012 var det kandidaten Mitt Romneys företag som faktiskt köpte röstningsmaskinerna! Filmen Uncounted gjorde ett bra jobb och avslöjade hur riggade och dysfunktionella röstningsmaskinerna Diebold är.

Förutom riggade röstningsmaskiner, överväg de falska debatterna vi får se på MSM-TV, där elitens favoriserade kandidater matas med mjuka frågor medan alla som utmanar motståndaren på andra sidan, får mindre sändningstid och möts med personliga attacker, ogrundade anklagelser eller hårda frågor.

21. Falsk Nationell Säkerhet

Nationell säkerhet är den favoritberättigande termen som eliten åberopar för att dölja sina dokument och handlingar under hemlighetens mantel, samtidigt som de invaderar andra suveräna länder utomlands och tar bort folks rättigheter. Nationell säkerhet har dock inget att göra med, att göra dig säkrare; det handlar om att göra eliten säkrare (genom att förankra militär sekretess och kontrakt) och göra dig mer osäker (genom att ta bort dina rättigheter och friheter). Tänk på den enorma mängden information som hålls klassificerad och låst  – allt från UFO till ET till cancerläkemedel till gratis energianordningar – som allmänheten förtjänar att få veta mer om och har rätt att känna till, men förfalskad nationell säkerhet hindrar dem från att komma åt dem.

22. Falskt Försvar

I USA och Australien är det Department of Defense / Defense. I Storbritannien är det försvarsministeriet. I Kanada är det Department of National Defense. Israel har sin IDF (israeliska försvarsmakten). Välj ditt land, det spelar ingen roll: krigsavdelningarna antar alltid PR-försvarsspråket, eftersom det är så mycket lättare att motivera än att attackera. Ändå, titta noga på vad dessa nationer gör. De attackerar rutinmässigt andra nationer på det snävaste av inskränkningar för att få mer geopolitiskt inflytande, installerar marionettdiktatorer, stjäl land och dödar naturresurser. Israel älskar att prata om sin rätt att försvara sig, men när har Israel någonsin varit under ett verkligt hot om attack – bortsett från i deras egen fantasi? De var kanske oroliga för att ett fåtal palestinier med stenar och pinnar kan komma att kunna tränga in i deras miljardollars försvar, generöst donerade av amerikanska skattebetalare.

När har USA någonsin varit i verklig fara för att bli attackerat? Aldrig. Pearl Harbor var ett insider jobb – de visste att det skulle komma. Det var en ursäkt för att få USA med i WW2. Sedan dess (och även före det) har den amerikanska militären alltid handlat om obruten aggression, förebyggande strejker och attacker, tack vare det militär-industriella underrättelsekomplexet utan kontroll. Det finns inget defensivt med det.

Allt är falskt och att se det som hjälper oss att återvända till det som är verkligt.

23. Falsk Utbildning

Sann utbildning är att dra ut den inneboende skönheten och talangen i oss. Detta är meningsfullt, eftersom det etymologiskt härrör från de latinska orden ”e” eller ”ex” som betyder ”out of”, och ”ducare” som betyder att leda eller dra. Sann utbildning står i skarp kontrast till indoktrinering, som ordet antyder handlar det om att sätta dogmer, trossystem eller doktriner i någons sinne. Tyvärr är vårt utbildningssystem idag en falsk utbildning eller indoktrinering, som har inrättats av eliten i början av 1900-talet. De baserade den i sin tur på den tidigare preussiska industriskolemodellen som var utformad för att producera lydiga medborgare, arbetare och soldater – inte kreativa fria tänkare som skulle utmana systemet.

Många människor som Norman Dodd har avslöjat hur kraftfulla skattefria (stiftelser) organisationer som Rockefeller, Carnegie och Ford Foundations har kapat USA:s republik. De fokuserade särskilt sina ansträngningar på att påverka läroplanen och använda den för att forma sinnen hos de mottagliga unga. John D. Rockefeller citeras allmänt för att säga: ”Jag vill inte ha en nation av tänkare, jag vill ha en nation av arbetare.”

24. Falsk Lag

Precis som många andra aspekter av vårt samhälle omges vi också av ett helt system av falska lagar. Vårt rättssystem har överträffats av admiralitetens jurisdiktion eller maritim jurisdiktion, som tidigare användes som den huvudsakliga kommersiella jurisdiktionen för att bedöma tvister mellan köpmän som seglar med varor på haven mellan hamnar och länder. Men den genomsnittliga mannen eller kvinnan har en stor nackdel med att gå in i kommersiell jurisdiktion (snarare än gemensam lagstiftning) där många rättigheter inte gäller, eftersom saker körs på kontrakt.

Mycket av dagens ”lagar” är inte riktiga lagar utan falska lagar: stadgar, förordningar, regler, policy, underordnade lagar och koder. Det här är alla kommersiella villkor som endast gäller för kommersiella enheter – till exempel din juridiska person eller halmman, stora bokstäverens namn / version av dig själv, som fungerar som sammanslagning eller bro för att överföra från allmän lag till kommersiell lag. Regeringen och advokatsamfundet förlitar sig på bedrägerier för att lura dig att acceptera deras antaganden om lag som fakta om lagen. Dessa antaganden blir obekräftade fakta om du inte utmanar dem. Sanningen är att alla dessa stadgar inte gäller dig om du inte samtycker till att ingå i något samhälle eller organisation, och detta inkluderar oavsiktligt att du är medborgare eller bosatt i ett land, vilket juridiskt betyder att du är medlem / anställd / franchisetagare i USA Inc. eller någon annan privatintegrerad regering. Detsamma gäller när du erkänner att du är ”skattebetalare” till IRS (Skatteverket). Du kan lära dig mer om hur du kan undvika allt detta tricksande genom att utbilda dig själv med suveränitetsresurser.

25. Falska Rättigheter

Vi är alla födda fria. Vi är alla födda med verkliga, naturliga, oföränderliga, givna, inneboende mänskliga rättigheter – välj vilket ord du vill beskriva dem – oavsett var du föddes geografiskt. Men istället för att hedra dessa inneboende rättigheter, gillar regeringar att ge oss istället falska rättigheter, som egentligen bara är privilegier i förklädnad. Saken med privilegierna är naturligtvis att de kan när som helst återkallas av regeringsmyndigheten. Som jag diskuterade i artikeln ”Vi har alla inneboende rättigheter – oavsett om en nationens ”myndighet” erkänner dem har vi fått ”medborgerliga rättigheter” och FNs ”mänskliga rättigheter” som inte är samma sak som fristående, inneboende rättigheter. Dessa falska rättigheter har effekten av att göra oss mer som tjänare – slavar, snarare än mästrar upphovsmän, i förhållande till regeringen.

26. Falskt Samtycke

Precis som vi har lurats med falsk lag och falska rättigheter, har vi också blivit lurade med falskt samtycke. Många av de kontrakt vi tecknar med regeringen eller de stora företagen är vidhäftningskontrakt, vilket innebär ett avtal där den ena sidan är starkt gynnad av villkoren och där den andra parten är starkt begränsad. Dessa inkluderar men är inte begränsade till kontrakt med DMV (körkort), IRS och SSA, liksom de som gäller väljarregistrering, bankkonton och kreditkort. Enligt lag, för att ha ett giltigt avtal, måste alla parter gå medvetet, avsiktligt och frivilligt med fullständigt avslöjande av alla villkor; om inte, anses avtalet vara samvetslöst och ett bedrägeri. Det finns ett sätt att återkalla vidhäftningskontrakt, men de flesta inser inte ens att de i första hand gav oavsiktligt sitt samtycke.

27. Falsk Moral

Jag har redan täckt hur fullständigt falsk MSM är i denna serie. Ändå, för all deras förfalskning, älskar de att hävda den höga moraliska avsikten och låtsas att de är etiska och korrekta, samtidigt som de medvetet bedrar dig och ljuger för dig rätt upp i ditt ansikte. MSM kommer med glädjen att överse dig med bombningen av tredje världens länder och målar upp krig i ett bra ljus när det gäller deras militära ägare, men agerar upprörd eftersom någon gick naken eller sa ordet ”fan”. Det går sedan att censurera vissa ord som detta – f * ck – samtidigt som det går att på ett bra sätt, t.ex. stödja den sionistiska israeliska förstörelsen av Palestina genom att låtsas att Israel inte är angriparen eller är i allvarlig fara.

28. Falsk Andlighet

Sann andlighet, som är medvetenheten om ens egen gudomliga natur och sin egen koppling till det oändliga, har använts av organiserad religion, som har infört sin egen uppsättning mellanhänder (präster, pastorer, rabbiner, imamer, etc.) mellan dig och det oändliga och började ta ut en avgift för “gudomliga översättningstjänster”. Från ett perspektiv kan du säga att alla religioner innehåller en kärna av sanning, och det är sant; från ett annat perspektiv kan du emellertid säga att alla religioner har fastnat i dogmer, läror, fantasier och löjlig tro, och återfinns i sol- och Satansdyrkan och säljer in i människor en blandning av falsk tro och satanistiska element . David Icke, Jordan Maxwell och andra har lyft fram hur religioner har lånat och stulit element från tidigare versioner, hur Mellanöstern är en religionsfabrik och hur religionen i slutändan har givits oss för att lura oss.

29. Falska Moln

Eftersom den dagliga geoengineering agendan rasar framåt utan makt, är människor fortfarande i förnekande av förekomsten av chemtrails, och föredrar i stället att tro på det falska argumentet att de är contrails – trots att erfarna piloter har bekräftat att contrails försvinner inom 10-12 sekunder, medan chemtrails dröja kvar i timmar. Idag har geoengineering ändrat namn flera gånger (inklusive SRM [Solar Radiation Management] och klimatrensning), troligen i ett försök att förvirra människor och täcka den fruktansvärda verkligheten i dess aktiviteter. Tyvärr, idag när du blickar upp mot  himlen, finns det inga garantier längre om att du ser riktiga moln. Med den intensiva mängder aerosolsprutningar och molnsådd som pågår, finns det alltid en god chans att du ser de falska molnen i geoengineering, som fortsätter att spraya giftiga sulfater och jodider av barium, strontium, aluminium, järn och silver. Geoengineeing har varit inblandat i minskningen av bi-populationen. Samtidigt äger Big Biotech patent på aluminiumresistenta GMO-grödor – vilket jag är säker på är inte bara av en slump. Inget att oroa sig för; gå med, snälla!

30. Falska Krig mot Terror

När det gäller bedrägerier befinner sig det helt falska kriget mot terrorn nära toppen av listan. Som Aussie-komikern Steve Hughes säger, hur kan du kriga mot något som är en konsekvensen av ett krig? Terror är en följd av krig. Terrorism är ett av de mest vilseledande och effektiva verktygen för NWO (New World Order) för att lura människor till att tillåta centralisering av kontrollen, och låta regeringen anta lagar, överträffa rättigheter och ta makten när den annars inte skulle ha kunnat göra det. Titta på Patriot Act en annan fasansfulla lagstiftning som slog ut rätten om rättigheter, som antogs i all hast eftersom rädda politiker inte skulle sluta läsa den, och en rädd befolkning gick med.

Men vi varnade för falsk terrorism. Kom ihåg Aaron Russos berättelse om sitt möte med Nick Rockefeller, som försökte ta honom in i NWO:s inre veck, och avslöjade för honom att eliten planerade falska flagg-attacker och ett globalt krig mot terrorism redan innan 9/11 inträffade . Kom ihåg också Carol Rosins berättelse, som lärde sig från Nazis / NASA-insider Werner von Braun som förutspådde att spelplanen var att lura människor med falsk kommunism, falsk terrorism, falska asteroider och en falsk främmande invasion.

31. Falska Ensamma Galningar

Detta är en annan favorit taktik hos eliten – döda speländrande aktivister och offentliga personer som har makten att förändra världen (JFK, Bobby Kennedy, MLK, John Lennon, etc.) med sinnestyrda patsies. Kontrollera sedan MSM så att du kan måla upp en falsk berättelse om en slumpmässig, otippad, ensam galning som just råkade ha en personlig hämnd mot offret eller var utom hans kontroll. Lee Harvey Oswald, Sirhan Sirhan, James Earl Ray och Mark Chapman har alla blivit utsatta som oskyldiga patsies och ofördelbara offer som omedvetet var en del av en större konspiration.

32. Falsk Buse

Slutligen, på samma anmärkning som ovan, precis som elitkontrollerna ger oss falska ensamma galningar för att utföra dem, ger de oss också falska busar för att skrämma oss. Några av dessa busar har verkligen skrämmande skägg och turbaner och kan övervinna det mest avancerade luftförsvaret (NORAD) från den mest militärt sofistikerade nationen på jorden (USA) från en grotta i Afghanistan. Osama Bin Laden, nära vän till Bushes, en av USA:s största kriminella familjer. Tack vare Prescott Bush (som handlade med nazisterna), George Bush Sr (före detta CIA-chef och USA:s president inblandad i JFK:s mord, serievåldtäktsman och pedofil, medlem av Carlyle-gruppen), George Bush Jr. (mentalt nedsatt USA:s president som förordade 9/11 och det falska kriget mot terrorn) och nu är kandidat Jeb Bush, CIA-utbildad och finansierade Osama i stort företag. Jag antar att det var bara av en slump som Bin Ladens åt lunch med Bush-arna dagen innan 9/11 inträffade …

”Enligt Washington Post träffades Carlyle-gruppen på Ritz Carlton Hotel i NYC en dag före 9/11. Närvarade vid detta möte var före detta president George H. W. Bush och Shafiq bin Laden, bror till Osama … ”

https://www.globalresearch.ca/george-w-bush-and-the-bin-laden-family-meet-in-new-york-city-one-day-before-911/5332870

3. Falska Falsk flagg-händelser

Andelen iscensatta falska flaggoperationer, oavsett om det är skjutningar genom falska flaggor eller bombningar med falska flaggor, har de ökat. Det verkar nästan som om det finns något som pågår någonstans varje månad. Det är åter igen en dag, en annan falsk flagga. Kanske beror detta på hur effektivt eliten kan lura allmänheten och skrämmer upp dem för att ge upp sina rättigheter och stödja maktens centralisering. Samtidigt är det också en ökande medvetenhet om en kritisk massa människor som ser rätt igenom dessa händelser. När allt kommer omkring har vi blivit utsatta för många av dem.

Här en kort och ofullständig lista över falska flagga-operationer från 2000-talet:

– 9/11 2001
– Bali-bombningarna i Indonesien 2002
– 7/7 2005
– Norges 2011
– Sandy Hook (Sandy Hoax) -skottlossningen från 2012
– Boston Marathon-bombningen 2013
– LAX-inspelningen 2013
– Santa Barbara-skottlossning 2014
– Den malaysiska flygplansnedskjutningen 2014 (falskt klandrade Ryssland)
– ”Sydney Siege” i Australien 2014
– Charlie Hebdo- 2015
– Tunisien skottlossning 2015
– Charleston skjutningar 2015

och så vidare. Det finns många fler som inte är med på den listan. Paul Watson från InfoWars påpekade för några år sedan hur till och med den militära termen falsk flagga hade börjat tränga in i massmedvetandet och hade förekommit mer som ett sökord online. Kommer du ihåg hur InfoWars-reportern Dan Bidondi frågade en tjänsteman i Boston på live-TV precis som den utvecklades, om bombningen i Boston Marathon var en falsk flagghändelse? Det verkar med den ökande medvetenheten som att eliten kommer att bli hårt pressade för att fortsätta använda falska flaggoperationer – om de inte tar det till en helt ny nivå med perfekta, oupptäckliga hologram.

34. Falska Crisis Actors

När det gäller falska flaggoperationer är de falska krisaktörerna som används av MSM för att försöka lura dig. De alternativa medierna har gjort ett bra jobb med att avslöja omfattningen av fakta här, inklusive att avslöja krisaktörer på Sandy Hook, Boston Marathon, Charleston-skytte och många andra evenemang. Vid flera tillfällen använde den liggande MSM till och med samma krisaktörer för olika falska flagghändelser!

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/31/behover-du-en-false-flag-operation/

35. Falska Pandemier

Medan hotet om biovapen, inklusive de som är konstruerade för att rikta in vissa etniska grupper, raser eller delar av samhället, är ganska tilltalande för en elit kabbal som är böjd för avfolkning, kvarstår faktumet att de senaste pandemierna vi har sett, särskilt ebolapandemin, är överdrivna och falska. Len Horowitz har under sina år av forskning för att dokumentera om uppkomsten av biovapen och falska pandemier, samt också Jon Rappoport som  ifrågasatte alla aspekter av ebola-psy-op, medan många andra togs av propagandan. Vad de inte berättande och nästan surrealistiskt undanhöll är hur ebolafenomenet plötsligt upphörde, efter att den amerikanska regeringen påstås ha beordrat MSM att sluta rapportera om den?

36. Falsk Månlandning

Månlandningen är ett annat fantastiskt bedrägeri som har gått ner i de officiella historieböckerna som ett faktum. Kanske de bästa bitarna i frågan är Jay Weinders analys, Secrets of The Shining: Or How Faking the Moon Landings kostade nästan Stanley Kubrick hans liv och äktenskap och dessutom denna intervju.

Weidner presenterar ett övertygande argument om att eliten övertygade Stanley Kubrick att förfalska månlandningen i utbyte mot hemlig och framtida filmbudgetering. Kubrick själv var mycket välbekant med den satanistiska underbuken i den nya världsordningen och producerade en av de mest slående filmerna som någonsin visats för den (Eyes Wide Shut), med sin berömda scenen av en satanistisk rituell orgie och offer på en herrgård ägd av eliten. Kubrick dog av en hjärtattack innan filmen släpptes trots att han rapporterades ha varit vid god hälsa med ett starkt hjärta – jag är säker på att detta är ännu en slump.

Det är mycket möjligt att vi åkte till månen – bara inte på det sättet som vi fick höra. Om du studerar NASA:s ursprung kommer du att inse att de kom från JPL (Jet Propulsion Laboratory) och Jack Parson, var svart magiker och följare av Aleister Crowley. Senare anslöt sig några nazistiska forskare, till NASA, vilka smugglades till USA under Operation Paperclip. Dessutom finns det många frimurare på NASA, inklusive många av astronauterna på 1960- och 1970-talet.

37. Falska International Space Station och Falska Space Walks

Fakta om rymden är inte begränsat till månlandningen. Det finns många videor om ISS (International Space Station) som ser uppenbarligen förfalskade ut, inklusive den där en av astronauterna Chris Cassidy gör ett misstag och medger att de gör en videoinspelning i en amerikansk stad på marken. Kineserna släppte också en mycket misstänkt ”rymdpromenad” där en bubbla kan ses passera förbi astronauternas huvud! Det finns en annan video som visar någon med dykutrustning ombord på en tänkt rymdfarkost. Så vad händer egentligen i rymden? Det är svårt att veta, men dessa exempel på bedrägerier är lätta att upptäcka.

38. Falsk Historia

Det har sagts många gånger att historien är skriven av segrarna. Om dessa segrar har en agenda för att dominera eller inrätta ett kontrollsystem med sin nyvunna makt för att säkerställa att de förblir vid rodret under många år framöver, kan de enkelt skriva om historien eller ge oss falska uppgifter för att legitimera sig själva. George Orwell konstaterade klokt att ”Vem som styr nuet kontrollerar det förflutna; den som kontrollerar det förflutna styr framtiden”.

Det han menade med det är att om du för närvarande har makten har du möjlighet att censurera information (t.ex. internet-brandväggar, radering av data, bränna böcker etc.) och sedan genom att kontrollera vad folk trodde att hände, kan du forma det förflutna på ett gynnsamt sätt för att säkerställa att du förblir vid makten för framtiden. Ett uppenbart exempel är hur den sionistdominerade pressen rapporterade om andra världskriget och händelserna fram till den.

Det är därför revisionistisk historia är så viktig; vi behöver människor som aktivt undersöker vårt förflutna och tar reda på vad som hände, så att vi kan se mönstren och lära av våra misstag. Som George Santayana sa, ”de som inte kan lära av historien är dömda att upprepa den”.

39. Falsk Auktoritet

Ett övergripande tema för alla fakta som jag har listat är att mänskligheten har gett sin makt till falska myndigheter. Vi har blivit lurade att överge tveksam lydnad mot myndigheter, utan att sluta tänka kritiskt, ifrågasätta källor och fördomar och fatta beslut för oss själva. Det är alltför lätt för någon att donera en svart mantel, vit jacka eller ett glänsande märke och verka vara på något sätt ovanför dig. Ja, vissa människor har genomgått mycket hårt arbete och utbildning för att bli domare, präster, forskare, läkare eller poliser, men de är fortfarande mänskliga. De vet fortfarande inte allt. Tänk om de bara memorerade en hel del fakta och förfaranden själva utan att någonsin ifrågasätta det eller förstå det, och bara upprepar som en papegoja det till dig?

40. Falskt Universum

Slutligen verkar det som att själva universumet där vi lever inte heller är ”riktigt”. Den senaste tidens uppgång och popularitet för pannkaksrörelsen (som har framhävt många intressanta avvikelser som inte kan förklaras av jordklotsmodellen) visar att vi fortfarande har en utredning att göra för att avgöra exakt vilken typ av plats vi bor på. På en mer grundläggande nivå lever vi emellertid i ett falskt universum i den meningen att det är ett gigantiskt hologram eller simulerad verklighet. Människor från alla samhällsskikt har antytt denna djupa sanning, oavsett om det är antika hinduiska läror att världen är maya (illusion), forskare som den bortgångne Michael Talbot som skrev den stora boken Holografiska universum eller banbrytande vetenskapliga studier som försöker att bevisa att den holografiska verklighetsmodellen passar uppgifterna bättre än fysikens standardmodeller.

Idag finns det många västerländska forskare som lägger sin energi på att knäcka koden för vår holografiska verklighet. Vanliga medier utforskar också det falska universumet. Ta en titt på följande:

– En studie av Nick Bostrom 2003 som föreslog ”åtminstone ett av följande förslag är sant:
(1) den mänskliga arten kommer troligen att försvinna innan han når ett ”posthumant stadium”.
(2) det är extremt osannolikt att någon posthuman civilisation kör ett betydande antal simuleringar av deras evolutionära historia (eller variationer därav);
(3) Vi lever nästan säkert i en datorsimulering.

Av detta följer tron att det finns en betydande chans att vi en dag blir posthumaner som kör förfäders-simuleringar vilka är falska, såvida vi inte för närvarande lever i en simulering. ”

– En studie av den teoretiska fysikern Juan Maldacena 1997 föreslog att ”en djärv-modell” av universum där tyngdkraften uppstår från oändligt tunna, vibrerande strängar skulle kunna tolkas på nytt i form av väl etablerad fysik. Den matematiskt intrikata världen av strängar, som finns i nio dimensioner av rymden plus en tid, skulle bara vara ett hologram: den verkliga handlingen skulle spela i ett enklare, mer smickrande kosmos där det inte finns någon tyngdkraft.

– En studie av Daniel Grumiller et al 2014 som föreslog universums holografiska modell: ”Dessa fältteorier är de förmodade holografiska dualerna till tyngdkraften i tredimensionella asymptotiska platta rumstider”.

Allt är falskt!

Allt är falskt! Ju tidigare du vaknar till bedrägeriet desto bättre. Kom ihåg framför allt att ihåg att vara verklig och sann mitt i allt detta. Låt inte det ta dig ner; låt det vara en utmaning för att hjälpa dig öka din potential.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Allt är falskt -Topp 40 — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: