Är avskurna öron det nya normala vi nu ska anpassa oss till i Sverige?

Är avskurna öron det nya normala vi nu ska anpassa oss till i Sverige?

Katerina Janouch

13 NOVEMBER, 2019
http://katerinamagasin.se/ar-avskurna-oron-det-nya-normala-vi-nu-ska-anpassa-oss-till-sverige/

En ensam tonåring tvingas ner i ett garage av hela tio personer, i Landala i Göteborg. Inte nog med att han rånas brutalt, han får även örat helt eller delvis avskuret. Sedan körs han till akuten av polis. Brutaliteten, våldet och grymheterna firar nya triumfer i det tidigare lugna Sverige. Medan Mikael Damberg bekymrar sig om att de sociala mediejättarna inte är tillräckligt duktiga på att rensa bland förtvivlade, rädda och förbannade medborgares kommentarer på bland annat Facebook, stympas, våldtas, mördas och bombas det ute på gatorna.

Vi har inte beväpnat oss med högafflar – än. Vi tågar inte med brinnande facklor mot Rosenbad, och kräver regeringens avgång. Trots att många av oss känner ilskan koka inombords är sociala medier den enda ventil vi har att säga ifrån. Men det ska vi inte heller tillåtas göra. Folket ska tystas, fostras och tuktas av de förljugna småpåvarna inom socialdemokratin och deras lydpartier. Nyamko Sabuni, liberalernas ledare, tycker till exempel inte att det finns någon anledning att ställa sig bakom misstroendeförklaringen mot Morgan Johansson eftersom han inte har gjort något fel, han har “bara” “gjort “för lite”. Tja, så kan man också se det…

En ung kvinna i Malmö blir halvt ihjäslagen av en invandrad ung man som tidigare betett sig våldsamt och farligt. Hon sitter och väntar på bussen då han går till attack med en planka och slår henne i huvudet. Denna individ har fått röra sig fritt i samhället och nu har han stulit en ung kvinnas liv. Det jag läste senast var att hon ligger hjärndöd. Jag vet inte om uppgifterna är korrekta men det låter inte helt bra, av rapporteringen att döma. Det är givetvis vår lama regering som nu har ännu en ung människas blod på sina händer. Alla dessa potentiella förövare som fritt struttar runt på gatorna och hotar civilbefolkningen, vems fel är det att de får gå lösa?

En student som är 20 år och som inte har något samröre med kriminella är på fel plats vid fel tillfälle, den 10 augusti 2019. Han kliver bara av tunnelbanan vid Hammarbyhöjden. Därefer kidnappas han på öppen gata, och hålls fången i en bil under nio timmar, under vilka han misshandlas och hotas med kniv. Han får någon slags huva eller klädesplagg över huvudet, blir nedtryckt i baksätet och får vid något tillfälle också rep kring handlederna. Man tömmer hans kort på 15.000 kronor. Sedan tvingas han till olika banker för att ta ut mer pengar. På övervakningsfilmer från bankerna syns han tillsammans med en av de misstänkta kidnapparna. Innan man går in med honom hotar man att han ska bli skjuten om han inte följer med, enligt åklagare Lisa dos Santos.

 Varje dag rånas tre barn i Stockholm. Det är en tredubbel ökning sedan 2015, enligt siffror från BRÅ. En anledning till att personrånen ökar kan enligt polisen vara minskande kontanthantering i butikerna, som gör personrån av jackor, bankkort och telefoner mer intressanta för kriminella… Det nya normala är att ingen går säker. Rånen mot minderåriga har ökat kraftigt i Stockholm. Enligt siffror från BRÅ rånades 845 barn under 18 år, i Stockholm mellan januari och september i år. Motsvarande siffra för år 2015 var 284, vilket innebär en tredubbel ökning av antalet rån mot minderåriga i Stockholm, där i snitt tre barn rånas varje dag.

Flera offer berättar att det verkade vara förnedringen som var huvudsyftet. Vi har även sett filmer där offer tvingas kyssa en förövares fötter. Samma slags förnedring som när man ger sig på försvarslösa djur. Som när man hotar pensionärer med våldtäkt. Som när man skriker “jag ska knulla din mamma”. Sverige står lamt medan stenar kastas. Vad ska man ens säga? Stefan Löfven anser att hela samhället måste “jobba mot den organiserade brottsligheten”. Vi ska alltså göra hans jobb. Ska vi bilda garden? Ge unga kriminella stryk? Eller hur menar Löfven, att vi ska höra det jobb han och hans regering totalt misslyckats med?

Just nu har Staffanstorp släppt en informationsfilm om att deras kommun arbetar mot otrygghet. Den har fått vänsterliberala debattörer att gå i taket. jag undrar om dessa debattörer tycker att den svenska samhällsutvecklingen är bra? Vill de att deras egna barn ska få öronen avskurna? Jag säger, bravo Staffanstorp. Det vänsterliberala gnället är en kontraindikation på att vi aldrig ska acceptera besinningslösheten och våldet i samhället. Staffanstorp visar vägen. För resten av Sverige blir det dock mer och mer kört. Morgan Johansson och hans partikamrater gör inte bara “för lute”. De gör åt helvete fel. Och ja, hela regeringen borde avgå.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

1 svar

<span>%d</span> bloggare gillar detta: