Medveten implosion av finanssystemet konstrueras för att snabbstarta det nya finanssystemet

2019-11-11
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En större kollaps av finanssystemet än den för Lehman Brothers konstrueras för att ge plats för ett nytt finanssystem, säger asiatiska hemliga samhällskällor. De senaste trenderna på finansmarknaderna, särskilt en aktiemarknadsbubbla av bibliska proportioner, säkerhetskopierar detta påstående. Alla finansveteraner kommer att säga att när finansmarknaderna kämpar mot verkligheten, vinner verkligheten alltid i slutändan. Detta innebär att aktiekurserna kan falla med 90 % eller mer.

Men som ett tecken på att det finansiella kriget ännu inte är över, är europeiska kungligheter som inte instämmer och säger: ”Alla världens investeringsbanker har börjat migrera bort från det gamla systemet, så det är bara en tidsfråga innan det smidigt eller friktionsfritt bara förändras från det gamla till det nya”.

Detta kan fungera för betalningssystem, uttagsautomater och kreditkort etc., men inte för det västerländska systemet med Babylons skuldslaveri som helhet. Detta system har resulterat i att de 1 % som befinner sig i toppen äger 53,2 % av alla aktier och fonder, och om du lägger till de nästa 9 %, kontrollerar de rika 93,2 % och lämnar de återstående
90 % med bara 6,8 %. Ytterligare bevis på att detta är ett system för skuldslaveri kommer från det faktum att 90 % av folket är skyldiga 72,4 % av all skuld.

Denna aktiemarknad, som kontrolleras och ägs av de superrika och deras anställda på hög nivå, har blivit bedrägliga och parasitiska och suger faktiskt ut pengar från den reala ekonomin. Detta gör en kollaps matematiskt oundviklig.

Låt oss titta på några fler siffror som bevisar detta. Från januari till oktober i år, har man världen över satt in 339 miljarder dollar i obligationer och 208 miljarder dollar har tagits ut från aktierna, och ändå har aktiemarknaden fortsatt rekordhögt.

Det beror på att sedan 2009 har institutionella investerare och hushåll tagit ut 1,5 miljarder dollar av aktiemarknaden medan företag som använder roliga pengar från privata centralbanker har köpt 3,6 miljarder dollar av sina egna aktier.

gaap

profit

Dessutom, enligt Wall Street Journal, använder 97 % av de börsnoterade företagen inte generellt accepterade redovisningsprinciper (GAAP) för att släppa sina vinster, vilket innebär att de i princip samlar på hög.

Related image

Coca Cola är en bra fallstudie. För att citera från The Daily Bell:

”Om vi bara går tillbaka några år till 2010 var Coca Colas årliga intäkter 35 miljarder dollar. År 2018 hade företagets årliga intäkter sjunkit till mindre än 32 miljarder dollar. 2010 genererade Coca Cola $ 5,06 i vinst (vinst) per aktie. År 2018 var den bara $ 1,50. Och Coca Colas totala kapital, dvs verksamhetens nettovärde, var 31 miljarder dollar 2010. År 2018 hade det egna kapitalet sjunkit till 19 miljarder dollar. Så under de senaste åtta åren har Coca Cola tappat nästan 40 % av sitt eget kapital, försäljningen har minskat och resultatet per aktie har sjunkit med 70 %. Det är uppenbart att företaget är i mycket sämre form idag än för åtta år sedan. Ändå har Cokes aktiekurs nästan fördubblats under den perioden”.

 https://www.thedailybell.com/all-articles/news-analysis/three-things-you-didnt-know-about-the-crash-of-1929/

Sammanfattningsvis skriver familjerna som äger de västerländska (och japanska) centralbankerna pengar och överlåter dem till de företag de också äger, samtidigt som de suger livsnerven från 90 % av befolkningen.

Det finansiella systemet har blivit ett gigantiskt svart hål, som får en förvrängd mening genom att många av de härskande familjerna dyrkar den svarta solen.

deutschebank

En trolig utlösare kommer Deutsche Banks kollaps att bli, vilka nyss tillkännagav en förlust för tredje kvartalet på 832 miljoner euro.

Detta diagram över deras aktiekurs har en ovanlig likhet med Lehman Brothers strax innan de kollapsade.

En kollaps av Deutsche Bank skulle dra ner Europeiska centralbanken och försätta EU i konkurs, säger de asiatiska källorna.

Självfallet är det svårt att förutsäga när det kommer att spricka medan det är lätt att upptäcka en bubbla. Men det asiatiska hemliga sällskapet och White Dragon Society (WDS) källor tror att en kollaps är sannolik år 2020. Denna kommer att följas av ett jubileum (en engångsavskrivning av alla skulder och en omfördelning av tillgångar) och en enorm kampanj för att fixa planeten. Denna plan inkluderar att inrätta en meritokratisk framtida planeringsbyrå som vem som helst kan ansöka om medlemskap i.

Innan det blir möjligt återstår dock några allvarliga strider att utkämpas. Just nu pågår den huvudsakliga åtgärden i Saudiarabien och Mexiko, där den khazariska maffian kämpar för att bevara sina rörledningar för olje- och narkotikapengar.

Låt oss börja med situationen i Mexiko, där enligt Pentagon-källor, har USA:s president Donald Trump ”förklarat krig mot mexikanska narkotikakarteller, och indirekt mot demokraterna som är deras hemliga anhängare.” Men mexikanska källor säger att de senaste händelserna i Mexiko, t.ex. förment mord på nio amerikanska kvinnor och barn är bara falska flaggor. Beviset leder till ”Yunque, en extrem-höger hemlig ockult sekt med spår av …

Image result for marcial maciel hijos

… pedofili (fader Marcial Maciel var en del av det), säger mexikanska patrioter.

De mexikanska källorna har sammanställt ett fördömande fall som visar att det senaste försöket att gripa sonen till ”El Chapo” och det påstådda mordet på amerikanerna var en del av ett desperat försök från det amerikanska företaget att överleva genom att beslagta norra Mexiko och dess oljefält .

Photo of Rhonita Miller and her family

Familjen LeBaron som var tänkt att bli ett offer för slakten av nio kvinnor och barn som hade stulit vatten, sparkat bönder från deras marker, smugglat droger och är inblandade i sexkulturen NXIVM bland annat, säger källorna.

De noterar att videon av ”massakern” inte visade några kroppar, inga kläder, och hade inga vittnen, och att de överlevande från skjutningarna lyckades förmodligen vandra i sex timmar och 15 kilometer genom fientlig ökenterräng och alla befinner sig i Arizona, inte i Mexiko.

Källorna säger också att det misslyckade försöket att gripa El Chapos son gjordes av U.S. Drug Enforcement Agency och guvernören i Culiacán utan att informera Mexikos president. ”Kartellen hade ett bakåtsträvande-svar som kan jämföras med det för en välorganiserad armé. Det stinker CIA-operation lång väg”, säger källorna.

”Med ursäkten för dessa attacker kommer den amerikanska kongressen att märka narkotikakarteller som terroristorganisationer och öppnar därför dörren, tack vare patriotlagen, för att föra krig i Mexiko,” avslutar de. En detaljerad rapport från mexikanerna kan ses i ett brev till redaktören på denna webbplats.

Låt oss nu vända vår uppmärksamhet på situationen i Saudiarabien, där den khazariska maffian kämpar för att bevara petrodollarsystemet genom att offentliggöra Aramco, det saudiska oljebolaget. Här är ”Irans tillkännagivande om ett nytt 53 miljarder fat stort oljefält som kom lagom i tid för att spåra ur Aramco-börsintroduktionen, och borde göra de rika ännu rikare i Saudiarabien, vars beprövade utarmade reserver kan ligga långt under 200 miljarder fat”, säger Pentagon-källorna.

Naturligtvis handlar striden i Saudiarabien också om ett försök från Rockefellers och andra kabbalfamiljer att använda oljan för att muta kineserna med för att få dem att gå med dem, säger WDS-källorna. Det är därför de överlämnade 100 miljarder dollar av ”saudiska pengar” plus kontrollen över Japans valmanipulationmaskiner till Softbanks Son Masayoshi, en släkting till Sun Yat-sen, grundaren för det moderna Kina, säger de asiatiska hemliga frimurarkällorna.

Men de asiatiska hemliga källorna säger att de inte har lurats av denna manöver, varför Son har plötsligt fått slut på pengar. I stället säger källorna att de planerar att försätta det kabbalägda Bank of Japan i konkurs tillsammans med Federal Reserve Board och Europeiska centralbanken.

S-400 luftförsvar

Källorna uppger att de skapar en bank i Serbien som planeras ska ersätta Europeiska centralbanken. Serbien ges ryskt S-400 luftförsvar för att skydda denna planerade bank, säger källorna. Detta skulle vara en stor historisk rättvisa efter förstörelsen av Jugoslavien.

Som ett tecken på att den amerikanska militären är ombord på denna plan, säger Pentagon-källorna: ”Trump kan delta i Rysslands militärparad i maj 2020 för att skicka ett meddelande till Deep State, sionisterna och Kina.”

earth

Kineserna, för sin del, förbereder sig nu på att etablera 10 miljarder dollar per år på ”Jorden-månen, rymdsekonomisk zon år 2050.”

Det händer mycket mer under ytan som vi inte kan skriva om ännu av skäl för driftsäkerheten. Vi kan dock säga att fler och fler äldre kabbalpolitiker försvinner. De desperata kabbaloperativen försöker upprätthålla utseendet av att deras älsklingspolitiker fortfarande finns med, med tweets, brev, pressmeddelanden och datorgrafik. Men vi hör att de hålls avskilda från yttervärlden medan de står beredda inför ”kraftiga utfrågningar.” De flesta ”sjunger som lärkor”, säger Pentagon-källorna.

När saneringen i USA är klar kommer uppmärksamheten att vända sig mot Europa och Japan, hävdar WDS-källorna.

Slutligen, samtidigt som israelerna skyltar med att de har backat upp sina ”Samson-alternativ” -hot, har de israeliska ambassaderna öppnat igen på 25 dagar på order av en domare, uppger en talesman för den israeliska ambassaden i Tokyo. Detta är kanske en indikation på att sionisterna förhandlar om en kapitulation.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: