Malmö skjutning: Tagna på bar gärning? Uppdaterat!

Var detta en false flag operation? Kolla in själv och bedöm!

 

Totalförsvarsövning 2020 Med start den 4 november 2019 och under hela 2020 kommer Sverige att genomföra en totalförsvarsövning – TFÖ 2020. Det blir första gången på 30 år som det civila och militära försvaret övar tillsammans i en sådan omfattning. Syftet med övningen är att stärka vårt lands försvarsförmåga. På den här sidan kan du läsa om hur övningen kommer att gå till, vilka som deltar och varför den genomförs just nu.

https://www.krisinformation.se/handelser-och-storningar/2019/tfo-2020?fbclid=IwAR15jE8gSTnhgQ79RjiLjsFlYLkmLoIWQAkmc–rVLIzlLvZQ7aqjj5CQD8

Här kommer samma sak men med kommentar av Ole Dammegård:

Ett nytt samtal med Ole Dammegård med anledning av den så kallade dödsskjutningen i Malmö på Möllevången nyligen. Frågan är om det är en del i Operation Havsörn som till stor del verkar ha blåsts av i kölvattnet av Oles avslöjanden. Efter att vi på WakeUpGlobe har blivit uppringda av människor som berättat om pågående stora polis och ambulans övningar vid Möllevången i Malmö för ett par veckor sedan är det minst sagt förvånande att det sker en dödsskjutning just där man övat.. Inte minst eftersom det är ett mönster vid i princip alla terror attacker; att där alltid pågår en övning ungefär samtidigt. Tittar vi på bilderna som basuneras ut i vanlig media så ser det heller inte ut som en verkligt livshotande situation utan just som en övning om vi analyserar lite. Leende ambulans personal och ingen adrenalin i denna påstådda allvarliga situation.

https://youtu.be/IS_r96_9iNM

Här är övningsportalen som Ole talar om:

https://ovningsportalen.msb.se/ExonautWeb/cal/#/rmp/year-viewKategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: