Greta Thunbergs spöklika ögon följer San Francisco överallt

Allt blir bara värre i denna helgonförklaring av klimatbluffs-Greta. Men nu tycks hon också få problem med att komma från USA sedan klimatkonferensen i Chile blivit inställd pga oroligheter där och flyttats till Madrid, Spanien. Kanske vi skulle starta en insamling åt henne så hon kan ta sig över Atlanten med en vattenscooter?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
JAMES DELINGPOLE

Andres Petreselli paints a mural on the side of a building depicting Swedish teen climate activist Greta Thunberg, Friday, Nov. 8, 2019, in San Francisco. (AP Photo/Ben Margot)

Stalin, Mao, Kim Il-Sung, Saddam Hussein, Greta Thunberg … bara några av de kultledare som har odödligförklarats genom gigantiska bilder som är utformade för att skrämma människor till rätt stämning av underkastelse och skräckslagen vördnad.

Denna enorma väggmålning på Sankta Greta på sidan av Native Suns Building på Union Square, San Francisco, målades av den argentinska konstnären Andres “Cobre” Petreselli. Den förtjänar speciella gratulationer för att fånga den 16-åriga urblåsta skoltjejen som hoppat av skolan och nu stirrar från en över 900 kvadratmeter stor målning med missnöje.

Tydligen följer ögonen San Francisco-borna varhelst de rör sig, även när de hukar på gatorna eller när de kastar sina sopor…


https://schillerbikes.com/waterbikes/Kategorier:Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

  1. https://yadi.sk/i/X0LePmemOdiLdA
    Bilden är från filmen 1984, men ansiktet på ”Big Brother” har ersatts med Gretas bild.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: