DARK JOURNALIST: JFK blev mördad när han vill avslöja UFO-FILE

https://forbiddenknowledgetv.net/dark-journalist-jfk-killed-over-
the-ufo-file-linda-moulton-howe/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign
=Dark+Journalist%3A+JFK+Killed+Over+the+UFO+File+-+
Linda+Moulton+Howe

Linda Moulton Howe ansluter sig till Dark Journalisten Daniel Liszt som ger oss saftiga godbitar från historien om den amerikanska regeringens underrättelsekampanj för att skydda UFO-hemligheter.

Hon säger att nedtystandet har lett till ”parallella spår” av teknisk utveckling under tiden efter andra världskriget och ett hemligt rymdprogram.

”Allmänheten och medierna förstår inte att de klassificerade dokumenten som är relaterade till UFO:s och ETs aldrig riktigt låg under flygvapnet,” säger hon.

Project Bluebook – var bara en nackdel; den var bara ett sidospår. Det fanns för att få allmänheten och media bort från regeringen och tillbaka till flygvapnet.

Howe berättar att astronom, J Allen Hynek användes av flygvapnet för att sprida den falska historien om ”träskgas” och att han berättade för henne att han ångrade detta djupt under månaderna innan han dog.

”Under tiden hade UFO:s, ETs en konstant och ihållande närvaro på planeten och dessa dokument; de filmer som spelades in, gick hela tiden genom Atomic Energy Commission och US Navy.

”Det var dessa två byråer som hade de flesta eller alla fysiska, miljömässiga bevis och bevisen gick in i deras arkiv – Atomenergikommissionen och Navy Intelligence – och det är de som fortfarande antas vara dolda i Suitland, Maryland eller en av dessa stora underjordiska arkiven som ingen någonsin kommer att få tillgång till genom  FOIA (Freedom of Information Act).

Hon säger att denna information i sin tur har hanterats av CIA. I själva verket anser Howe att National Security Act, som skapade CIA 1947, antogs som ett direkt svar på Roswell-kraschen tidigare samma år.

Advokaten för inbrottet av Watergate, Douglas Caddy, har sagt till Howe och Liszt separat att hans vän, E Howard Hunt, hävdade att anledningen till att JFK mördades var för att han planerade att dela den amerikanska regeringens ”största hemlighet” med Sovjetunionen, som involverade ”den främmande närvaron ”.

Detta stöds av ett dokumentet som kallas ”bränt memo”, som kom ut 1999 av en anonym källa som påstods vara en före detta CIA-operativ mellan 1960 och 1974. Källan hävdade att han drog ut memona från en brasa när byrån brände deras mest känsliga filer.

I det ”brända memo” skrev CIA-direktören vid den tiden (hans namn överstruket) påstod: ”Lancer [CIA:s kodnamn för JFK] har gjort några förfrågningar om våra aktiviteter, som vi inte kan tillåta. Skicka dina synpunkter senast i oktober. Din handling i denna fråga är avgörande för gruppens fortsättning”.

Detta memo indikerar på att JFK verkligen undersökte CIA angående UFO underrättelser, och att de kanske har vidtagit åtgärder för att förhindra detta.

Det finns mycket mer här, inklusive ett annat memo, där Robert Oppenheimer och Albert Einstein gemensamt rekommenderar att hålla kunskapen om den främmande närvaron hemlig. Mycket intressanta grejer för UFO-buff trogna!Kategorier:Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

2 svar

  1. BOOM! Rudy Giuliani DESTROYS Schiff’s First Witness GEORGE KENT – He’s Behind Dismissal of Investigation into Soros’s Corrupt AntAC Operation in Ukraine
    http://www.hideoutnow.com/2019/11/boom-rudy-giuliani-destroys-schiffs.html

    Gilla

  2. För den som är intresserad av VEM som sköt huvudet av JFK kan titta på Zapruders movie i länken https://www.youtube.com/watch?v=eqzJQE8LYrQ
    Vid sek 8 – 9 lyfter chauffören pistolen med vänster hand och skjuter. Tryck annars start-stopp-start-stopp …. så får NI alla se skottet.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: