COUP FAIL: Schiffs stjärnvittne Fiona Hill utplånar Hillarys falska Ryssland-vittnesmål

Nu börjar det hetta till i USA…

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
https://www.thegatewaypundit.com/2019/11/coup-fail-schiff-star-witness-fiona-hill-obliterates-hillary-funded-phony-russia-dossier-in-testimony/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailypm&utm_content=weekend

Fiona Hill

 

Schiffs stjärnvittne Fiona Hill utplånade det mesta av Hillarys påhittade falska Rysslands-underlag under sitt vittnesmål i oktober.

Image result for adam schiff

Adam Schiff

Den korrupta och tvångsmässige Adam Schiff försöker avsätta USA:s president med hjälp av karaktärer som Fiona Hill.

Listan över hennes kopplingar till korrupta spelare i Deep State är oändlig.

Som vi tidigare nämnde slog Roger Stone ut Fiona Hill 2017 som en Deep State-spion i Vita huset under dåvarande NSA-rådgivare General H. R. McMaster.

Fiona Hill är också ansluten till George Soros. Föreställ dig vår chock.

Adam Schiff och demokraterna tog in Fiona Hill, en före detta Vita huset-rådgivare och expert på Ryssland som avgick i juli, för att tala i 11 timmar i en ny Deep State-intervju.

Hill hade noll kunskap om samtalet som president Trump hade med den ukrainska presidenten och hörde bara rykten. Demokraterna bryr sig inte. De vill åtala Trump på basen av rykten.

Image result for carter page

Carter Page

Vad Deep State-förrädarna inte hade förväntat sig var att Fiona Hill helt skulle utplåna det falska Ryssland-ärendet som Hillary Clinton och hennes läger betalade miljoner dollar för för att spionera på Donald Trump.

FBI använde sig också av den falska dokumentationen för att få en FISA-order och tre FISA-förnyelser på Trump-kampanjrådgivaren Carter Page.

Fiona Hill vittnade i oktober att den tidigare brittiska spion- och dossierförfattaren Christopher Steele troligtvis var ett offer för rysk desinformation och att han var desperat ute efter att ”trumma upp affären.”

Image result for christopher steele

Chrisopher Steele

”För om du också tänker på det, skulle ryssarna ha en yxa att slipa mot honom [Steele] med tanke på jobbet som han hade tidigare. Och om han började gå igenom sina gamla kontakter och fråga om, skulle det vara en perfekt möjlighet för människor att mata någon slags felinformation, ”berättade Hill till kongressen.

”Jag höll nästa på att ramla på när jag upptäckte att han gjorde detta betänkande,” sade Hill när hon fick reda på att Steele sammanställde den ryska dokumentationen från en serie memos.

”Christopher Steele går ut och letar efter information. Han är uppenbarligen ute och värvar information, ”tillade hon. ”Vilken fantastisk möjlighet att, i princip, du vet, ge honom information som han letar efter som kan vara en viss sanning och viss desinformation.”

En före detta tjänsteman i Vita huset som demokraterna anser vara ett viktigt vittne i deras undersökning om riksrätt, berättade för lagstiftare i oktober att hon trodde att ryssarna sannolikt planterade desinformation om president Donald Trump med dokumentförfattaren Christopher Steele.

Fiona Hill, som tjänade som Vita husets bästa rådgivare i Rysslands angelägenheter fram till juli, sa till lagstiftare att hon var ”chockad” över att få reda på att Steele, en före detta MI6-officer, var författaren till underlaget. Det beror till stor del på att när hon träffade Steele under åren fram till hans dokumentationsarbete, ”försökte han ständigt trumma upp affärer.”

Hill, som vittnade under ed den 14 oktober, sade att Steeles iver över att få arbete gjorde honom känslig för rysk desinformation.

”För om du också tänker på det, skulle ryssarna ha en yxa att slipa mot honom med tanke på det jobb som han hade tidigare. Och om han började gå igenom sina gamla kontakter och fråga om det, skulle det vara en perfekt möjlighet för människor att mata honom med någon slags felinformation, ”sade Hill, som var forskare vid Brookings Institution tills hon gick med i Trump-administrationen.

Hill sa att hon inte var medveten om dokumentationen förrän en kollega visade den för henne dagen innan BuzzFeed publicerade den 10 januari 2017.

När hon läste rapporten, sade Hill att hon kände ”tvivel och oro för att [Steele] kunde ha samarbetat.”

”Jag nästan baxnade när jag upptäckte att han gjort detta betänkande,” sade Hill om Steele, som hon sa, att hon arbetade med från 2006 till 2009, då hon tjänade inom nationell underrättelsetjänst.

Hill sa att hon träffade Steele senast 2016 och såg från dessa möten att han ”tydligen var mycket intresserad av att bygga upp en kundbas.”

”Och det var därför jag var orolig för Steele-rapporten eftersom den är en sårbarhet,” sade Hill.

FBI förlitade sig starkt på information från Steele för att få fyra övervakningsenheter mot den före detta Trump kampanjrådgivaren Carter Page. Republikaner har anklagat FBI för att felaktigt ha förlitat sig på dokumentationen, eftersom dess mest explosiva anklagelser inte är verifierade. De har också anklagat FBI för att inte ha sagt till domarna för övervakningsdomstolarna att den demokratiska nationella kommittén (DNC) och den tidigare statssekreteraren Hillary Clintons kampanj finansierade Steeles arbete.

Fiona Hill (C), former Special Assistant to U.S. President Donald Trump and Senior Director for European and Russian Affairs on the United States National Security Council, leaves Capitol Hill on October 14, 2019 in Washington, DC. (Photo by Alex Wroblewski/Getty Images)

Fiona Hill (C), tidigare specialassistent för U.S. President Donald Trump och seniordirektör för europeiska och ryska angelägenheter i Förenta staternas nationella säkerhetsråd, lämnar Capitol Hill den 14 oktober 2019 i Washington, D.C.

https://dailycaller.com/2019/11/08/fiona-hill-steele-dossier-disinformation/

Fusion GPS, ett oppositionsforskningsföretag som fanns på DNC-Clintons-lönelista, anlitade Steele i juni 2016.

Spekulationer om hur Steele har samlat in informationen för dokumentationen har fått det att hetta till sedan lanseringen av specialrådets rapport, som undergräver Steele huvudsakliga anklagelser om en ”välutvecklad konspiration för samarbete” mellan Trump-kampanjen och Kreml.

Underrättelseexperter har sagt till Daily Caller News Foundation att de länge har misstänkt att Steele var ett offer för en rysk desinformationskampanj. Riksåklagare William Barr vittnade den 1 maj om att han var ”bekymrad” över att ryssarna gör det svårt för Steele och FBI.

Michael Horowitz, generaldirektör för justitieministeriet, förväntas snart släppa en rapport om FBI:s Rysslandsutredning, inklusive dess hantering av dokumentationen.

I ett ordbyte instämde Hill med GOP Ohio Rep. Jim Jordans bedömning att dokumentationen var ett ”kaninhål”.

”Sättet som ryssarna arbetar på är att de kommer att använda vilken ledning de kan för att få fram information som är både verklig och trovärdig men som också döljer en hel del desinformation,” sade hon och tilllade:

”Det är mycket troligt att ryssarna planterade in desinformation bland annan information som kan ha varit sanningsenlig, för det är exakt, återigen, så de fungerar. Och jag tror att alla borde alltid vara medvetna om det”.

Steele, som driver ett privat underrättelseföretag i London, förlitade sig på källor och bi-källor som han använde från sina dagar som MI6-stationschef i Moskva. Lite är känt om hur Steele samlade in sin information, som han lade fram i en serie med 17 memos publicerade från 20 juni 2016 till 13 december 2016.

Den mest våldsamma anklagelsen är att den ryska regeringen hade en utpressning bestående av videoband mot Trump tillsammans med prostituerade på ett hotellrum i Moskva 2013. Steele sade att hans källor sa att Kreml använde videona som hävstång mot Trump.

Det har hittills inte funnits några bevis för att dessa videon finns eller att Trump träffade prostituerade under hans resa till Moskva. Människor som var med Trump under det här besöket har sagt att han skulle ha haft väldigt lite tid att utföra den påstådda verksamheten eftersom han stannade över natten i Moskva, bara en natt och var bara några timmar ensam.

Hill sa också att hon trodde på att handlingarna utgör en attack mot Trump.

”Poängen som faktiskt inte har kommit fram och återigen varför jag har varit väldigt tvär i media, är att presidenten också attackerades, eftersom ryssarna försökte misskreditera honom,” sade hon.

”Det har funnits ett moln över president Trump sedan början av hans presidentskap, och jag tror att det är precis vad ryssarna avsåg,” sade hon senare.

Hill sa att hon inte hade kunskap om dokumentationen förrän en dag innan BuzzFeed publicerade det explosiva dokumentet den 10 januari 2017. Hon sa att en kollega visade henne en kopia av rapporten, som hon sa hade flutit runt i Washington, DC i flera veckor.

”Jag blev chockad,” sade Hill om sitt svar på underlaget.

Hill sa också att hon trodde att det var olämpligt att Steele eller någon utländsk medborgare anlitats för att gräva upp smuts på amerikanska politiker.

”Och återigen tror jag att jag redan uttryckte min chock och överraskning när jag fick veta att han hade varit inblandad i detta,” sa hon.

Hill diskuterade också ett allmänt rapporterat möte som Steele hade vid utrikesdepartementet den 11 oktober 2016 med Kathleen Kavalec, biträdande sekreteraren för europeiska och eurasiska frågor.

Kavalec träffade Steele på begäran av Jonathan Winer, som arbetade som speciellt sändebud för Libyen samt Steele’s ledning till statsdepartementet.

Hill sa att hon inte skulle ha träffat Steele om hon hade varit i Kavalecs position. Men hon sa också att Kavalec berättade för henne att ”hon hade fått instruktioner att gå och prata med [Steele].”

E-postmeddelanden som DCNF erhållit visar att Winer hjälpte Steele med att trumma upp affärer.

E-postmeddelandena visar att Winer 2014 och 2015 inrättade möten för Steele och chefer vid APCO Worldwide, ett internationellt konsultföretag där Winer arbetade före och efter sin senaste anställning vid utrikesdepartementet.

”Han försökte ständigt trumma upp affärer, och han hade kontaktat mig eftersom han ville se om jag kunde ge honom kontakt med någon annan person, som jag faktiskt inte ens minns nu, vem han kunde kontakta angående vissa affärsfrågor , sade Hill om Steele.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: