Nu får det vara nog Stefan Löfvén!

Inspirerad av Silvana Heissenbergers brev till Angela Merkel, skrev jag ett liknande brev som kan skickas till Stefan Löfvén under stefan.lofven@riksdagen.se

https://russia-insider.com/en/funny-german-actress-absolutely-destroys-traitoress-merkel-open-letter-you-belong-prison/ri27718?fbclid=IwAR23ScJYuJxdrt6c1_QaD_HKYSeNfIw-OjyVP6aTMlVxqtbeqABnWox-DDE

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

cover photo, Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, text

Bästa Stefan Löfvén!

Du är den mest avskyvärda och kriminella statsministern som det svenska folket någonsin har uthärdat. Du förde till det svenska folket terror, krig, fattigdom och död genom att medvetet  och olagligt importera illegala migranter till landet, hundratusentals legosoldater, terrorister och andra hårdföra brottslingar.

Ingen av dem som som anländer genom säkra länder har rätt till asyl i Sverige. Det är därför alla dina gäster är olagliga brottslingar i Sverige. Schengen- och Dublinavtalen var också medvetet olagliga. I löften har du svurit bland annat att hålla skadliga saker borta från det svenska folket, men det du gör varje dag är exakt tvärtom.

Dina inkräktare, mestadels brottslingar, som våldtar och dödar i Sverige, tas sedan under ditt försvar (och mainstream media / polis) och framställs som offer för ”högerkämpar”. Om du verkligen ville ha respekt och ha ett samvete, skulle du svara för dina brott inför en domstol.

Du har inget mandat att hantera alla medborgares behov, utan bara för det svenska folkets. Det är bara det som är ditt mandat. Du är inget annat än en anställd hos det svenska folket, för makten tillhör oss och inte dig.

Om rättvisan inte besöker dig kommer folket att göra eftersom makten uteslutande tillhör folket, och det svenska folket är dina arbetsgivare. Du är ingen. Ingen statsminister har någonsin avsiktligt orsakat det svenska folket så mycket skada och lidande.

För framtiden vill jag bara en sak: att du och hela din entourage föras inför en domstol för alla lagbrott och att du och dina kohorter går i fängelse åtminstone för livet. Ett sådant högt svik mot det suveräna folket existerade aldrig i Sveriges historia.

 

Med vänlig hälsning,

xxxxxxxxKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:

3 svar

 1. Vad är det för människor som puttades in i politiken från skolbänken och tankesmedjor:
  Säpo: Extremister får miljoner i bidrag –
  https://www.expressen.se/nyheter/sapo-extremister-far-miljoner-i-bidrag/

  Gilla

 2. Är ER (eller vems) agenda den att FN ska ta över Sverige? Efter ni havererat det svenska samhället, totalt!

  Gilla

 3. Våldsamt dygn i Malmö –
  …- Ännu en seger-helg för ”polisen” och globalisterna i riksdagen och regeringen. Sprängningarna, morden och mordförsöken eskalerar i Sveriges ”Chicago”. Strax innan 21 exploderade en bil i Hästhagen. Ett par minuter senare sköts två tonåringar ned på Möllevångstorget. En 15-åring dog. Strax efter midnatt anträffas en mycket svårt misshandlad kvinna i 25-årsåldern vid en busshållplats…
  http://alfheimr.xyz/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: