Eco-GENOCIDE: 11 000 forskare undertecknar order krävande att globalisterna ELIMINERAR miljarder människor från planeten Jorden

Image: Eco-GENOCIDE: 11,000 scientists sign order demanding globalists ELIMINATE billions of humans from planet Earth

November 06, 2019 by: 

https://www.naturalnews.com/2019-11-06-eco-genocide-scientists-demand-globalists-eliminate-billions-of-humans.html

Under de senaste fem åren har vi varnat för att forskare använder klimatförändringsbluffen för att följa en planerad avfolkningsagenda som syftar till att eliminera miljarder människor från planeten Jorden. Påståendet har förutsägbart hånats av de CIA-drivna falska nyhetsmedierna som en ”konspirationsteori”, även om samma media har tillverkat sina egna grundlösa konspirationer om Ryssland, Trump och valet 2016.

Idag äter media återigen kråkor som enligt uppgift är en ny vetenskaplig uppsats, som är undertecknad av 11 000 forskare, vilka kräver att världens regeringar vidtar åtgärder för att eliminera miljarder människor från vår planet. (”Democid” är förresten termen som beskriver massmord som genomförts av regeringar. Under förra seklet eller så har världsregeringar redan massmördat 262 miljoner människor. Tydligen är det inte tillräckligt nog, enligt folkmordsklimatforskarna.)

Uppsatsen, publicerad i BioScience, har titeln: “World Scientists’ Warning of a Climate Emergency.” (DOI link: https://doi.org/10.1093/biosci/biz088)

Den författades av William J. Ripple, Christopher Wolf och andra kollegor, och förklarar att ”planeten Jorden står inför en klimatnöd” som måste hanteras genom att se till att den mänskliga befolkningarna minskar.

Människorna är dåliga, hävdar tidningen, eftersom de äter kött och bedriver transport. Allvarligt. Detta är en del av deras argument.

Som en av de vokala skeptikerna till klimatförändringsagendan har jag spelat in en föreläsningsserie, nu publicerad på OblivionAgenda.com, som förklarar exakt varför globalister använder klimatförändringensbluffen för att decimera mänskligheten och för att ”rensa” planeten från alla människor. Nu har vi äntligen ett tydligt, entydigt erkännande från det vetenskapliga samhället att folkmord mot människor verkligen är deras slutliga lösning.

All vetenskap är förfalskad, och till och med listorna är förfalskade (men journalisterna förstår dem ändå inte)

Vetenskapsrapporten som publicerades i BioScience är naturligtvis helt baserad på vilda falska vetenskapliga slutsatser som att hävda, att ”växthusgasutsläpp (GHG) stiger fortfarande snabbt, med alltmer skadliga effekter på jordens klimat.” I själva verket gör koldioxiden faktiskt att jorden blir grönare, vilket även NASA-uppgifter bekräftar baserade på omfattande satellitbilder. Stigande CO2-nivåer, med andra ord, läker planeten Jorden utan att skada den.

Ändå på något sätt, försöker dessa 11 000 forskare läcka ut att den enkla kemiska koldioxiden och fotosyntesen – som är det enda viktiga näringsämnet för hela växtlivet på vår planet – på något sätt skulle vara ett förorendande ämne eller ett gift.

Uppsatsen rullar också ut en serie obegripliga grafer, som vart och ett är noggrant utvalt för att begränsa linjerna och prickarna till ett specifikt tidsfönster som överdriver observerad verklighet och försöker övertyga människorna om att de ska vara mycket rädda för linjer och prickar:

Och ändå medger uppsatsen lätt att alla diagram är helt falska och består av rent vetenskapligt bedrägeri. Till exempel, en förklaring nedanför diagrammen säger, ”Skogsåtervinningen är inte involverad i beräkningen av förlusten av skog.”

Huh? Beräkningar med förlusten av skog anser inte att träd växer tillbaka?

Vilken typ av logik kan man göra för att varje scenario ska se katastrofalt ut. Men det är exakt vad dessa forskare gjorde.

Om du vill se några riktigt, riktigt, riktigt skrämmande klimatdiagram, kolla in dessa:

Problemet är för många människor (och boskap), hävdar forskare

Roten till alla dessa läskiga grafer, varnar kvacksalveforskarna härrör från, ”fortsatta ökningar av både mänskliga och idisslande boskapspopulationer.” De förklarar att folk äter för mycket kött och flyger för mycket (Al Gore, eller?) och släpper ut för mycket CO2 per person. Men kom ihåg, eftersom CO2 faktiskt är ett näringsämne som gör planeten grönare och ökar produktionen av livsmedelsgrödor, hävdar dessa forskare alltså att hållbar livsmedelsproduktion är dåligt för planeten.

Förresten, ingen gör ett större CO2-fotavtryck än de globalistiska jet-seten och dementa Hollywood-kändisarna som Leonardo DiCaprio, som kräver att alla andra sänker sin CO2-konsumtion samtidigt som han flyger med sitt privata flygplan överallt.

När forskarna pekar på vad de ser som BRA saker för planeten Jorden, citerar forskarna framgången med ”minskningar av den globala fertiliteten,” vilket naturligtvis är hela agendan bakom vacciner, HBTQ, exponeringen av 5G EMF och föreningar genom bekämpningsmedel på livsmedelsförsörjningen. Det handlar om att förorsaka spontana aborter och infertilitet som ett sätt att eliminera människorna från jorden. (Ja, globalisterna hatar verkligen alla människor som lever och de försöker göra sitt bästa för att utföra massavrättningar och folkmord).

Uppsatsen fortsätter med att hävda att havsnivåerna ”trenderar att stiga” men man har misslyckas med att påpeka att ökningarna är så små, att det inte ens finns en enda stad som har översvämmats med 20 meter hav vilket man har upprepat (och absurt) förutspått av dessa klimatdårar som Al Gore. Trots alla misslyckade varningar om att en ”tipping point” skulle uppnås för många år sedan, argumenterar dessa forskare nu om ”oåterkalleliga klimatförändringspunkter” som kommer att leda till en katastrof och förorsakar ett ”katastrofalt” växthus på Jorden ”utom människors kontroll.”

Men vänta, påstår inte dessa författare att det är människorna som kontrollerade hela klimatet och att det är de i första hand som förstör det? På något sätt sägs människor ha kontrollen över klimatet, då klimatet är utom kontroll för människor. Denna självmotsägelsefulla skräpvetenskap luktar den typ av irrationella galenskap som vi upprepade gånger hör från klimatförändringsalarmisterna, varav ingen ärligt kan kallas för ”forskare” eftersom de i första hand har övergivit själva processen med vetenskapligt tänkande.

Deras lösning? Genom att komprimera allt växtliv på planeten Jorden genom att eliminera koldioxiden från atmosfären

Lösningen på alla dessa ”klimatnödsituationer” och rädslan det handlar om, är att förstöra livet sådant som vi känner det på planeten. Det är allt baserat på att demonisera – och eliminera – koldioxid från atmosfären, vilket skulle kollapsa produktionen av livsmedelsgrödor och växtlivet över hela planeten (inklusive regnskogar).

Uppsatsen kräver bokstavligen att CO2-näringsämnet skall tas bort från luften – ”kolutvinning från källan och samlas in från luften” – som ett sätt att svälta växterna till döds och kollapsa den globala livsmedelsförsörjningen och döda människor. Denna process för att förändra atmosfären och för att förbereda planeten för en ockupation av en helt annan art kallas naturligtvis terraforming. Och det är exakt vad som utförs mot jorden.

Det får dig att undra hur grödor överhuvudtaget kommer att kunna växa, och eftersom dessa 11 000 forskare också kräver ett slut på boskapen och säger att man skall ”minska den globala konsumtionen av animaliska produkter” är det absolut nödvändigt för att rädda planeten, att aldrig svara på frågan om hur alla deras genetiskt modifierade sojabönor alls ska kunna växa när CO2 avlägsnas från atmosfären, eftersom sojabönor kräver fotosyntes.

På liknande sätt kommer de stratosfäriska föroreningsinitiativen som nu drivs av Bill Gates och andra – under “Project SCoPEx” – för att dämpa solen, stänga av fotosyntesen och råna matgrödorna på den cellulära energin som de i första hand behöver för att producera mat.

Om något, beskriver den här vetenskapliga artikeln något som en självmordsönskelista för fullständig utrotning av mänskligheten … allt drivs av galna forskare som verkar föraktar själva idén om att människor har överlevt på den här planeten mycket längre.

Klimatförändringens slutliga lösning? Döda miljarder människor: GEO-GENOCIDE

Som vi har känt till hela tiden, har hela detta klimatförändringsbedrägeriet alltid handlat om att motivera avfolkningssystemet, som inte är något mindre än ett folkmord.

Och medan Förintelsen under andra världskriget dödade uppskattningsvis sex miljoner människor, säger dagens galna klimatforskare att de vill eliminera sex miljarder människor (eller mer), vilket gör geo-folkmordet bokstavligt talat till tusen gånger större än Förintelsen.

I synnerhet, precis som Förintelse-deltagarna kastade judar i koncentrationsläger och svalt ihjäl dem, skulle dagens föreslagna eko / geo-folkmord kollapsa den globala livsmedelsförsörjningen och leda till massvält, hungersnöd, pest och i princip varje mardrömshändelse som omnämns i Uppenbarelseboken.

”Världsbefolkningen måste stabiliseras – och idealiskt minskas gradvis,” hävdar de 11 000 forskarna. Sedan pratar de om ett sätt att ”stärka mänskliga rättigheter samtidigt som man sänker fertilitetsnivån”, uppenbarligen genom obligatoriska (pistolhot) vacciner, en avsiktligt förorenad matförsörjning, den pågående exponeringen av hormonstörande kemikalier i matförsörjningen och masscancerutbrott förorsakade av 5G-exponering som ökar de fria radikalerna i blodomloppet, vilket leder till massdöd via inflammationer som förorsakar hjärtattacker, cancer och neurologiska störningar.

Detta folkmord på människor kommer, hävdar forskarna, att ”hedra människors mångfald” … ”inom ramen som säkerställer social integritet.” Vad det sen betyder. Det är bara dubbelt språkbruk för ett auktoritärt, orwellskt samhälle där ingen får ifrågasätta klimatvansinnet utan att censureras, tillplattas, avsättas från ditt jobb och svartlistas från all vetenskap.

För dessa galna forskare betyder ”mångfald” att människor av alla kulörer kommer att plöjas ner av bulldozers i massgravar till namnet av att rädda planeten. Genetiskt manipulerade, vapenförsedda virala stammar kommer att släppas för att mörda människor av alla nationaliteter också till namnet av ”tolerans.” Massvält kommer inte att vara diskriminerande, eftersom kollaps av globala livsmedelsgrödor kommer att påverka varje människa. Så här uppnås ”mångfald” av samma galna forskare som nu är redo att förvandla hela planeten till en dödlig gaskammare. Men istället för att gasa alla med Zyklon B – Förintelse-gas som skapats av Big Pharma-forskare, förresten – kommer de att utarma atmosfären på hela planeten, vilket svälter växterna och leder till en avsiktlig kollaps av den mänskliga civilisationen.

Om du trodde att nazisterna var massmördare, vänta bara tills du ser vad Bill Gates och Harvard-forskare har i åtanke.

De har faktiskt hittat ett sätt att eliminera sex miljarder människor på jorden: Det kallas geo-folkmord, och det betyder miljarder människor som svälter, lider och dör så att ett litet antal bedrägliga nötter som falskt påstår att de är ”forskare” ska kunna ärva den (döda) planeten.

Eller åtminstone är det vad de tror att de kan. I verkligheten arbetar de oavsiktligt under icke-mänskligt inflytande för att förstöra planeten, utrota mänskligheten och förbereder jorden för en postmänsklig framtid. Jag tar upp detta i en omfattande videoföreläsningsserie på OblivionAgenda.com. (Fler videor kommer, föreläsningsserien är ännu inte komplett.)

Så här kommer allt att uppnås: Aborter, tvångsvaccinationer, förnekande av hälsovårdstjänster, tvingad eutanasi, massförgiftning och massavrättningar av ”klimatförnekare”

Du undrar då hur exakt de tyranniska regeringarna i världen planerar att uppnå utrotningen av sex miljarder människor.

Först är det den planerade kollapsen av den globala livsmedelsförsörjningen som orsakas av att koldioxid tas bort från atmosfären. Men det kommer att ta årtionden att uppnå. På kort sikt har de mycket mer onda, våldsamma planer på att genomföra. Dessa inkluderar:

 • Ökar upp abortpropagandan och legaliserar mord på barn som redan är födda, upp till vilken ålder som helst. (aborter)
 • Obligatoriska (vapenhot) vaccinationer för alla, med vacciner som avsiktligt är förgiftade med infertilitetskemikalier för att hjälpa till med att kollapsa befolkningen.
 • Nekandet av hälsovårdstjänster till dem som är märkta som ”klimaförnekare.” En version av detta har redan påbörjats i Storbritannien, där människor som anklagats för ”hatprat” nekas all vård och tas bort från sjukhusen.
 • Ökningen av påtvingad eutanasi. ”Fallet med att döda mormor.” Den som inte arbetar och aktivt betalar skatt kommer att utsättas för uppsägning.
 • Befolkningen massförgiftas med en snabbare 5G-utrullning som enligt en forskning i miljöforskning publicerad ifjol förorsakar alla följande effekter för att döda människor:

– DNA-skada på cellnivå
– Lägre spermier / infertilitet
– Neuropsykiatriska effekter (som gör människor galna)
– Apoptos / celldöd
– Kalciumöverbelastning på cellnivå
– Störning av endokrinsystemet
– Oxidativ stress och fria radikaler för alla celler

Lär dig mer om ”spänningsutsättningar av jonkanaler i hemmiljö” i uppgifterna här ovan för att förstå varför 5G- och Wi-Fi-exponering förorsakar överbelastning av kalciumet i kroppens celler.

I huvudsak kommer du att bli riktad mot avrättning via flera vektorer av toxicitet, infertilitet, neurologiska skador, etc., och allt kommer att levereras via mat, mediciner och EMF-exponering.

Eftersom allt detta händer kommer globalisterna att blockera solen och stänga av fotosyntesen genom planetomfattande chemtrails / geoengineering, som förresten också kraftigt kommer att minska energiproduktionskapaciteten för solpaneler över hela världen. (Så tala om myten om ”grön energi”).

Sammantaget är det en geo-folkmordsplan att döda den mänskliga civilisationen och ”starta om” hela planeten utan att människor alls överlever.

Förresten, alla dessa samma forskare som föreslår detta geo-folkmord är helt okunniga om förekomsten av geoengineering, 5G hälsorisker, spetsade vacciner med kemikalier för infertilitet, den avsiktliga massförgiftningen av livsmedelsförsörjningen med bekämpningsmedel och tungmetaller, den pågående utvecklingen av manipulerade virala stammar från biovapen, censuren av naturliga botemedel som främjar livslängden, chemtrailing av livsmedelsgrödor och mer. Många av dagens forskare är, skrattande nog, de mest oinformerade människorna på planeten när det gäller verkliga händelser som hotar den mänskliga civilisationen.

Föreställ dig deras chock när de står inför samma massavrättning som de kräver att ska släppas ut i världen. Ingen går säker – inte ens forskarna själva – när falsk klimatvetenskap får diktera den globala regeringens politik.

 

 

 Kategorier:Hälsa, klimatet, Naturen, naturförstöring, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

3 svar

 1. Epidemi av Satanism:
  Sun Sea & Satan FULL DOCUMENTARY

  Gilla

 2. Nations Invited for Animal Sacrifice on Mount of Olives Renewing Noah’s Covenant
  https://www.breakingisraelnews.com/136435/nations-invited-animal-sacrifice-mount-of-olives-renewing-noahs-covenant/
  – glöm inte att alla icke judar är ”Animal” för dessa …. Nytt Karthago är bildad!!!

  Gilla

 3. Detta är ren idioti… – bevisligen att korruption, degradering och hjärntvätt som styrs av globalist ”Black Nobility” oligarki krafter förstör civilisationen och den nya Karthago är skapad med sitt blodiga ”Baal” som gud och mänskliga ockulta offrande med satanism och kannibalism…
  Den nya blodiga sataniska Karthago(Carthage) måste bli förstörd och demolerad!
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Karthago
  En del av ”Black Nobility” från Tunis flydde till Venedig och där var gamla ockulta ritualer, mördande, förgiftning och alla sortens bedrägerier, korruption och omänsklighet- sedan förflyttandes de till England och organiserade revolutioner och inhemska kungligheter mördande… ockuperade ledning , kungliga hus och adel genom mord, giftermål med adliga som de ruinerade och sedan tvingade till äktenskap för pengar och sedan i alla fall mord och förgiftningar – dessa äckel under många århundraden konspirerade och ockuperade ledning …
  !!!! och nu igen skapade situation farligt för mänskligheten…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: