FIELD MCCONNELL arresterad: PICAZIO-gate blåst vidöppen!

Ingen avslöjar PICAZIO-gate och slipper undan med det … tills nu!

2019-11-05
http://stateofthenation2012.com/?p=131346

Field McConnells fantastiska arrestering & USA:s mest radioaktiva skandal

Submitted by the Florida Pedogate Investigation Team
SOTN Exclusive


”Här är både novellen och den stora bilden: Pedogate-perps i Broward County, Florida hade Field McConnell arresterad i Pierce County, Wisconsin igår. Varför? För att explodera en atombomb i Alternativa Media var att föredra framför detoneringen av en vätebomb i mainstream media. Det är därför!”

– Intelligensanalytiker och tidigare amerikansk militär officer


Till och med väldigt få Pedogate-utredare och forskare vet, men världens huvudstad för det globala pedofilsyndikatet är Broward County, Florida.

Det finns flera orsaker till detta faktum i livet 2019. En av huvudorsakerna är samma förklaring till varför Jeffrey Epstein inrättade butik strax norr om Broward i Palm Beach County, Florida – det är där STORA PENGARNA är! Det är också där de åldrande Illuminati-familjerna är som vill stanna unga för alltid. Hur de förblir unga är att betala STOR PENGAR för organ, vävnader, blod och adrenokrom som skördas från olaglig exploatering av barn.

NYCKELPUNKT: Det har sagts av kunniga forskare att Gold Coast i Florida – från Stuart till Miami – är hem för den största koncentrationen av Illuminati-familjer på planeten. Dessa familjer representerar de riktigt gamla pengarna från den svarta adeln, till skillnad från nouveau riche i Kalifornien. Dessa bankfamiljer i norra Italien från 1200-talet har sina rötter, inte bara i det romerska imperiets byte, utan också i plundringen som återfördes från de nio korstågen och rikedomar som genererades från de öst-västliga handelsvägarna öppnade genom Marco Polos resor till Kina via Silk Road. Nu är det GAMLA PENGAR.

Det finns specifika skäl till varför de rikaste familjerna i världen valde den sydostliga Floridakusten att leva på som ligger utanför denna artikel. Det räcker med att säga att Guldkusten valdes på grund av hur framträdande den var inom The New Atlantis.

Nu tillbaka till Field McConnells chockerande arrest.

Förvarna som beställde det visste att Field slogs vid roten.

Den som kommer för nära den verkliga källan till Pedogate sätter sig i en allvarlig fara.

PEDOGATE: Pandora’s Box Has Been Opened for Deep State and the C.I.A.

Inte ens de människor som initierats i den hemliga verksamheten Pedogate vet att Broward County är det globala högkvarteret för den där barnutnyttjandet. De vet inte heller att BROWARD COUNTY är det operativa huvudkontoret för israeliska underrättelsestyrda falska flaggoperationer och massolyckshändelser i Amerika.

Jeffrey Epstein

Den största berättelsen i USA idag är den som IMPEACHMENT-gate som slog igenom på förstasidorna – EPSTEIN-gate.

Det beror på att Jeffrey Epstein-skandalen verkligen är ”Modern för alla skandaler”. När den kriminella konspirationen i flera årtionden avslöjas kommer alla andra också att avslöjas. Kollapsen Global Control Matrix på en dag och en natt.

Den nya världsordningens dagordning och genomförandeplanen kommer också att stoppas.

Det är därför som Field arresterades.

Han avslöjade den ”legala muskeln” bakom Florida Pedogate-operationen, som bara är en franchise av det globala Pedogatesyndikatet.

Man undrar om Field till och med visste hur hans STORA forskningsprojekt egentligen är.

Timothy Holmseth

Med Jeffrey Epstein ur bilden (han är inte död) och hans världsbrottssyndikat utsatt som aldrig tidigare, sattes hela operationen i oordning och lämnades sårbar för utredare från crackerjack som Timothy Holmseth. Som en fråga om dokumenterat faktum har Holmseth exponerat FL Pedogate-skandalen som ingen annan journalist i USA: s historia. Det är därför alla i det regerande BEAST-systemet vill ha honom borta – som i går!

Se: Domare kastade ut olaglig begränsningsorder mot Timothy Holmseth – Hur utfärdades det någonsin i första hand

Det verkar som att Field McConnell höll Timothy Holmseth i detta hem i Wisconsin. Det levande arrangemanget berodde på att Holmseth förstördes av styrkor som var fast beslutna om att stänga av hans uttömmande utredning om Floridas institutionella kultur för handel med barn, sexuella övergrepp och exploatering.

Detta var Fields dödliga misstag. Inte för att han bröt mot lagen; snarare eftersom han gav en säker fristad för den mycket modiga journalisten – Timothy C. Holmseth. Field gav också ut några hot och löften som varje Alt Media-journalist tyst har gjort sedan Pizzagate blåstes vidöppen i oktober 2016.

Inte bara var Holmseth bakom Epsteins djupt bakre berättelse där det rörde sig om högprofilerade Florida kidnappningar och mord i Pedogate-stil, såsom Caylee Anthony-mordet (Orlando, FL) och Haleigh Cummings kidnappning (Putnam County, FL), han var också på den mycket organiserade Broward County-drivna pedofilringen.

Why was Timothy Holmseth charged in criminal court for publishing audios he obtained regarding an international baby sales operation he uncovered connected to JEFFREY EPSTEIN?

Field måste ha tagit på sig det här stora Pedogate-brottssyndikatet i Florida eftersom han visste att det var den STORA. Att om Florida pedo-brottsfisket exponerades, kan det få liknande kriminella vågor i de andra 49 staterna.

Tillbaka till Epstein och Pedogate kabbalen.

Visst visste Field att när Jeffrey Epsteins operation stängdes ner, skulle andra försöka fylla tomrummet.

Vad Field också visste var att Florida-franchisen var direkt kopplad till Clintons, Obamas, Bidens, Podestas och många andra VIP-demokrater samt Epstein och Company. Den statliga senatorn Lauren Book är en nyckelaktör i denna Broward County-operation, särskilt när det gäller godkännande av kritisk lagstiftning i Tallahassee.

Kim Picazio, PA
Först, se skärmdumpen som följer av Kim Picazios egen webbplats som erbjuder sina tjänster som en registrerad advokat i delstaten Florida. Varför saknar hennes foto från sin egen professionella webbplats och till och med visar en manlig profil. Är det inte konstigt?

Här är ett foto på Ms. Picazio:

Bara vem är Kim Picazio? Och hur gör hon sin lagpraxis?

Följande YouTube-videor ger bara en glimt av advokaten Kim Picazios juridiska frågor:

 

Följande är en skärmdump som tagits från en av de föregående videorna som ger en viktig inblick i Fröken Picazios professionella MO.

Den sanna historien om Fröken Picazio undersöks fortfarande av några av samma PI:er och forskare som producerade följande oöverträffade exponeringar på FLVAXgate-skandalen för bara några veckor sedan. Delarna I och II av den pågående undersökningsrapporten för vaccin följer.

Highly Organized Controlled Opposition in Florida Deceives and Betrays Anti-Vax Advocacy Groups

FLVAXgate: Controlled Opposition Vaccine Groups in Florida Carry Out Sophisticated COINTELPRO-Type Operation

Det extremt  explosiva innehållet i de föregående två länkarna gav drivkraften för denna utredningsrapport om FLPedogate. De beprövade konspiratoriska detaljerna i varje avslöjade en mycket djup intrig om Epsteins Florida Pedogate-operation som inte kunde ignoreras.

Det som hände under FL-vaccinutredningen är att många av dessa okända förbindelser och nyckelförhållanden gjordes och observerades, vilket tvingade oss att titta mycket djupare in i det oerhört korrupta Broward County pedo-brottsnätverket.

Sammanfattningen här för nykomlingarna är att det finns en djup koppling mellan de nyligen genomförda lagstiftningsinitiativen för att avskaffa både religiösa och medicinska undantag från alla Florida-invånare via Senator Lauren Boks SB 64 och Florida brott mot brott som har pågått i många år. Den farliga anslutningen kommer att utarbetas i del III av serien.

Field McConnell
Som många nu vet, arresterades Field McConnell igår i Pierce County, Wisconsin på grund av avrättandet av tre felaktiga teckningsoptioner i Broward County, Florida. Han hålls kvar utan rättslig prövning när han väntar på utlämning till Florida. Vilket innebär att Field kan sitta i fängelse under en lång tid, även innan rättegången börjar.

Ett sådant arresterande, med tanke på att de anklagelserna är fläckiga i samband med dagens helt laglösa cyber-utrymme, måste ha genomförts i viss utsträckning för att ha en mycket påverkande effekt på Alt Media-rymden. Det är uppenbart att advokaten som utlöste dessa teckningsoptioner – Kim Picazio – har ett rykte för att ha använt lagen för att stärka alla som korsar henne. Sådant uppenbart missbruk av rättssystemet förekommer regelbundet i mörkblå Broward County.

Det finns andra målinriktade svarta ops som äger rum i Broward, till exempel den iscensatta massskytte av Parkland FL-flaggan. Den transparenta psyopen var så framgångsrik att nya lagar om pistolkontroll antogs av Florida lagstiftare inte länge efter att den falska massolyckshändelsen ägde rum. Som följer:

Operation Hogg Wash Blown Wide Open in Broward County

Eftersom Field McConnell är ganska välkänd i Alt Media, kommer allvarligheten av denna arrestering och fängelse utan bindning att åter höja sig högt bland de många sanningsskribenter och talare. NWO-perps som driver detta skadliga åtal syftar till att skrämma varje alternativ ny webbplats på nätet. Sanningen kommer inte att tolereras när det gäller sådana radioaktiva ämnen som Pedogate.

Det följande är en skärmdump av Fields Twitter-sida. Titta närmare på den översta posten.

Ingen annan på planeten gjorde mer för att avslöja flygindustrin för sin korruption på det tekniska området än Field McConnell. Efter att ha varit stängd som en amerikansk flygvapen B29-bombplanpilot, F16-stridsflygpilot och flygplanbefäl, blev Field kapten för olika kommersiella flygbolag. Hans avslöjande om ”Boeing Uninterruptible Autopilot” var det första stora bakslaget för det flyg- och rymdföretaget, liksom i förödande.

See: How many passenger jets went down after Filed McConnell warned everyone about the “Boeing Uninterruptible Autopilot”?!

Fields andra utredningar skapade säkert Boeing för att bli utsatt som en serieföretagskriminell. Deras senaste och värsta skandal man någonsin sett är man strandade alla Boeing 737 Max-jetflyg över hela världen. Den som stöter sig mot det militär-industriella komplexet som utlöser sådana dramatiska konsekvenser kommer säkert att känna sin vrede på ett eller annat sätt. Därför är detta skadliga åtal i Broward County ganska troligt relaterat till Fields mycket riktiga visselpipa.

NYCKELPUNKT: Det bör noteras att Field McConnell – medvetet eller omedvetet – har offrat sig själv i uppförandet av sitt förespråk för barnen. Lite visste han att han någonsin skulle fängslas under dessa omständigheter; emellertid på grund av den stora desperationen av den mörka sidan som har de blåst PICAZIOgate vidöppen. Nu sparkade pedobrytande perps verkligen ett horn i boet.

PICAZIOgate
Det som gör PICAZIOgate så enormt är att dess avslöjande kommer att utlösa alla möjliga utredningar av medborgare i Broward County Sheriff Department, Child Protective Services, Judiciary, DA: s kontor, domstolssystemet samt polisavdelningen i Fort Lauderdale.

Mycket mer markant kommer PICAZIOgate att bryta stora delar av EPSTEINgate-pusslet. Det kommer i sin tur att avslöja CLINTON FOUNDATION gate-skandalen där det rör barnhandel från olika karibiska länder och Centralamerika till södra Florida. Världen kommer att göras medvetna om de noggrant dolda nätverken för människohandel är associerat med UKRAINE-gate.

Det är av yttersta vikt att förstå att advokaten Kim Picazio tydligen bara är en låg nivå bonde i Florida-omfattande pedo-operation. Att så många videor finns tillgängliga på Internet som bevisar hennes olika felaktigheter är ganska chockerande. De återspeglar också handlingarna från en riktig amatör som verkar vara ovetande om hur hon har skapats för att ta fallet för hierarkin ovanför henne.

See PICAZIOgate: Sex, Lies & Audiotape (Video)

Ju djupare någon forskare gräver i PICAZIOgate, desto uppenbarare blir det att det är något fel HÄR i Broward County. Det som blir uppenbart är att det finns ett väletablerat nätverk av poliser och advokater, domare och åklagare som är anslutna till en län som omfattar handel med barnhandel.

See PICAZIOgate: Judge who unlawfully slapped Holmseth with injunction removed form office

Detta specifika företag för brottslighet i Broward är dock bara ett av flera i hela Florida. Men det är det främsta Pedogate-brottssyndikatet i USA på grund av den endemiska lagligheten och korruptionen i Broward, liksom Fort Lauderdale som har etablerats som HBTQ-huvudstaden i världen för årtionden sedan. Följaktligen driver HBTQ-maffian i huvudsak i Broward från Lauderdale, särskilt alla brottsbekämpande avdelningar.

NYCKELPUNKTER: Florida har sett en dramatisk uppgång i antalet ”saknade barn”, kidnappningar av barn, oförklarliga mord på barn, sexuella övergrepp mot barn och människohandel under det senaste decenniet. Så oroande är denna oroande trend att det nu finns ett nätverk av likadana förespråkningsgrupper som bildats för att bekämpa den. Föräldrar som är dödsrädda för att deras barn skulle kunna ryckas direkt utanför trädgården av en bortförande kidnappare, eller beslagtagna på vägen hem från skolan eller sexuellt utnyttjade av en skollärare eller idrottscoach samlar sig informellt. Florida har blivit mark noll för detta våld mot kriminalitet eftersom vädret är ganska gynnsamt för barn att spendera mycket mer tid ute, särskilt under vintermånaderna. På samma sätt går många motorvägar till Florida för det varma vädret och dessa unga själar är särskilt mottagliga för alla slags scheman.

SOTN-redaktörens anmärkning: Den här rapporten är väldigt ett pågående arbete. Det finns nya utvecklingar varje dag nu. Mycket avslöjas av de olika utredningsjournalisterna och Florida-baserade utredare och internetforskare när de lär sig mer om Fields arrestering och Picazios dolda arbetshistoria, som alla kommer att läggas till detta inlägg under de följande dagarna.

Recommended Reading:

Kim Picazio has HUGE evidence-based legal problems to contend with

Why did celebrity Florida Attorney Kim Picazio really file false police reports against an Alt Media journalist?

Legal Reference

Kim Picazio’s Original Petition for Injunction (4) 9.9.11


https://forbiddenknowledgetv.net/the-targeted-destruction-of-abel-danger-field-mcconnell-predator-or-prey-with-david-hawkins/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=The+Targeted+Destruction+of+Abel+Danger%3A+Field+McConnell+Predator+or+Prey%3F+with+David+Hawkins

 

Alexandra Bruce

Contributed by 

Field McConnell, en karriärmilitär och kommersiell pilot, en figur i sanningssamhället 9/11 och medgrundare av den alternativa nyhetswebbplatsen, arresterades Abel Danger på måndag i Wisconsin, där han är bosatt. Han väntar på utlämning till Broward County, Florida, där han kommer att hållas utan borgen på tre brottsanklaganden fram till rättegång, vilket kan betyda flera månader.

Enligt State of the Nation (SOTN) hade McConnell varit bostadsundersökningsreporter, Timothy Holmseth och de två andra hade arbetat för att avslöja den ”legala muskeln” bakom det  globala barnutnyttjandet och pedofili utpressningsoperationen med huvudkontor i Broward County som Jeffrey Epstein var en del av.

SOTN skriver: ”Det var inte bara Holmseth som var på Epsteins djupt bakre berättelse där det rörde sig om högprofilerade Florida kidnappningar och mord i Pedogate-stil, såsom Caylee Anthony-mordet (Orlando, FL) och Haleigh Cummings kidnappning (Putnam County, FL) , han var också på den mycket organiserade Broward County barnutnyttjningsring …

”Vad Field också visste var att Florida-franchisen anslöt direkt till Clintons, Obamas, Bidens, Podestas och många andra VIP-demokrater samt Epstein och Company. Statens senator Lauren Book är en nyckelaktör i denna Broward-operation, särskilt när det gäller antagande av kritisk lagstiftning i Tallahassee … ”

Fälts tidigare medarbetare, David Hawkins går med Jason Goodman på Crowdsource the Truth för att förstå allt.

Jason säger att detaljer om Fields gripande inte är tydliga. Tydligen kränkte han ett domstolsbeslut, eventuellt en tillfällig begränsningsorder i samband med sändningar i ämnet av en Broward County advokat, Kim Picazio. Den senare har varit i en juridisk tvist i 10 år med Timothy Holmseth, som förblir i stort.

Det verkar som att Picazio erhöll ett domstolsbeslut för att hindra Field från att publicera om henne via Internet. Jason säger: ”Även om det domstolsbeslutet erhölls genom … bedrägliga anklagelser … när beställningen är klar är det ett mycket dåligt beslut att trotsa domstolsbeslutet, eftersom det öppnar dörren för polisen att komma och gripa dig och åtalar dig för att trotsa domstolsbeslutet, vars konsekvenser blir fängelse. ”

David Hawkins förklarar hur webbplatsen han grundade med Field McConnell 2006 fick sitt namn efter projektet för gruvdrift i Able Danger, som påstås upprättas av ordföranden för de gemensamma stabscheferna, general Henry Shelton.

Med tiden började David undra om Able Danger ”var en fälla eller om du kanske kallar det en sandlåda där människor som kan ha en giltig undersökningslinje som skulle avslöja konspiratorerna bakom 9/11 kunde förföras, om du vill och de är neutraliserade.

”Och naturligtvis finns det många olika sätt att neutralisera människor. Du kan döda dem men det kan vara lite klumpigt. Du kan gå i konkurs, du kan sätta dem i fängelse, eller hur? Etcetera osv …

”Så jag tror att idén om att en sandlåda skapas och kallas Able Danger för att locka människor som mig, kanske Field McConnell och människor som dig in i sandlådan, där vi kan övervakas och tittas på, inte nödvändigtvis per timme men för att se om något av de skrifter som jag utvecklade vid Abel Danger – stavade ABEL skulle leda dem till att misstänka att jag närmar mig de verkliga konspiratörerna bakom 9/11 – och flyttade på något sätt för att neutralisera dem.

”Så jag tror att de har kapat och saboterat Abel-faran som jag skapade för molncentrisk brottsutredning.

David fortsätter att beskriva några av agenterna för denna ”sandlåda” och den innehåller många av samma figurer, enheter och tekniker som vi hittar i Epstein-sagan.

”Jag skulle vilja veta hela omständigheterna som ledde till att Field trodde att han kunde göra sådana uttalanden i strid med ett domstolsbeslut och huruvida han tvingades eller lurades att göra dem … det är ett så blindt dumt fel att göra de typ av kommentarer och upprepa dem sedan mot ett domstolsbeslut, det finns något annat att spela … ”

SOTN ekar upp dessa tankar och lägger till, ”En sådan gripande, med tanke på anklagarnas fläcklighet i samband med dagens helt laglösa cyber-utrymme, måste till viss del vara för den / de påverkande effekten (erna) på Alt Media-rymden. Det är uppenbart att advokaten som utlöste dessa teckningsoptioner – Kim Picazio – har ett rykte om sig för att ha använt lagen för att stärka alla som korsar henne. Sådant missbruk av det rättsliga systemet förekommer regelbundet i det mörkblå Broward County …

”Eftersom Field McConnell är ganska välkänd i Alt Media-rymden, kommer allvarligheten av denna arrestering och fängelse utan bindning att åter höja sig högt bland de många sanningsskribenter och talare. NWO-perps som driver detta skadliga åtal syftar till att skrämma varje alternativ ny webbplats på nätet. Sanningen kommer inte att tolereras när det gäller sådana ämnen som Pedogate. ”Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: