Bränderna i Kalifornien: Agendan bakom röken

Det har väl knappast undgått någon att det förekommit stora skogsbränder i Kalifornien under de senaste åren. Med riktade kärnvapen som bränner ner hus men inte träd. Deborah Taveres och SGT-Report förklarar hur allt detta ingår i Agenda 2030 med klimatpropaganda och ett fossilfritt samhälle där allt ska styras genom el. Därigenom blir alla offer och totalkontrollerade i händerna på dessa Rothschild-företag. Vi ser samma utveckling här i Sverige med Miljöpartiet som vill fasa ut all diesel och bensin och bilarna ska endast gå med el. Samma agenda… Nu gäller det för oss svenskar att sätta ett stopp för detta vansinne!

Se hela videon i slutet av presentationen.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Efter att ha sett The Truth Factorys video om hur koldioxidutsläpp gynnar miljön, är denna intervju med Deborah Tavares på SGT-Report desto mer skärande.

”Det jag tycker är hemskt är denna PsyOps enorma storlek,” säger hon. ”Detta är en sinnesstyrd, (mind controlled) traumabaserad destruktiv kampanj.”

Tjänstemän berättar för alla att klimatförändring är orsaken till Kaliforniens bränder. Tavares säger att det i verkligheten är en aggressiv utrullning av FN:s Agenda 2030/Green New Deal, att flytta befolkningar från områdena Wildland-Urban Interface (WUI) och att förbjuda den framtida försäljningen av personbilar som drivs med fossila bränslen.

Det kanske inte är så svårt, eftersom husägare tycker att ingen kommer att försäkra deras hem i dessa områden.

”Nätverket för vilda länder” är det biologiska mångfaldsfördraget som upprättats av FN. Som jag sa, är det en klimathandlingsplan som kontrollerar alla människor, egendom, restriktioner, förordningar som genomför böter, påföljder, bevaringssegment och för att minska koldioxidutsläpp eller växthusgasutsläpp här, i Sonoma County med 25 % under 1990 nivåer …

”Det som händer är en begränsning av all resursförbrukning över vad som krävs för att tillgodose ”vitala mänskliga behov”. Och den begränsningen säger: ”Allt utöver vitala mänskliga behov är omoraliskt och att den mänskliga befolkningen måste minskas.”

Så mycket av vad Tavares säger här är chockerande men det stöds av FN och andra myndigheter. Cirka ett dussin länder och cirka 20 städer runt om i världen, inklusive Los Angeles, har lovat att förbjuda bilar som drivs med bensin och diesel inom de kommande fem till tio åren, till förmån för elektriska bilar.

”Med andra ord övertar företagen allt bränsle, allt transportbränsle, eliminerar diesel och bensin och vad de kallar fossilt bränsle, som vi aldrig vet om det kom från döda dinosaurier … det övergår till endast elektriskt, och därmed anledningen till den globala distributionen av smarta metrar.

Våra verktyg kommer att kontrollera allt bränsle för alla elektriska fordon i USA, som jag just har sagt, inklusive kravet på lastbilar och alla kommersiella fordon att övergå till el, så vi har det som en enorm komponent i det som händer just nu och som är godkänd av California Public Utility Commission, som är en Rothschild-organiserat företag, liksom …

”Oavsett namnet på ditt nyttoföretag, var du än befinner dig är det en global ockupation; ett övertagande av dina verktyg och att centralisera dem till endast elektricitet …

”De säger att vi måste ersätta alla dessa energiformer med vind och sol, som jag tror för närvarande står för mindre än 10 %. Jag tror på våra nuvarande energiformer. Hur kommer vind och sol år 2030 att kunna ersätta alla andra energiformer? Dom kan inte. Svaret är att det inte är möjligt”.

De uttalanden Tavares gör som är mindre enkla att underbygga innebär vapen genom väder och användningen av riktade energivapen för att starta dessa bränder. Även om sådan teknik finns, kan det verkligen vara så att de används mot oskyldiga civila?

”Jag tror att det här är ett utbrett Deep State. Jag tror att det finns en Deep State-regering som har gripit kontrollen och om du blir utsätts för kraftig chemtrail och att du utsätts för DEW:s riktade energivapensystem i Kalifornien, då tror jag att det finns en Deep State, en sekundärregering, en dold skuggregering ansvarig för detta, som överträder den nuvarande regeringsformen”.

Här finns så många fler detaljer. Jag rekommenderar starkt att du lyssnar på hela showen. Många påståenden låter överdrivna så jag skulle inte be er att tro på allt, men jag tycker att det är värt att ha sådan information i baktanke när du ser denna agenda utvecklas under de närmaste åren.Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: