Med knähundar likt Obama, Pelosi och Netanyahu borta, tar Khazariska maffian till kärnvapenutpressning

Benjamin Fulford, Veckobrev
2019.11.04

https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kampen för att befria planeten Jorden når ett crescendo när den khazariska maffians knähundspolitiker jagas systematiskt ner, dödas eller arresteras, säger källor från Pentagon och MI6. Samtidigt har kabbalen inlett överlämningsförhandlingar, uppger källor i White Dragon Society och Earth Alliance.

Ett tydligt tecken på att vi står inför en ovanlig situation är att Israel stänger sina ambassader världen över, till synes på grund av en arbetskonflikt. Denna nedstängning är allmänt tolkad som kärnkraftsutpressning, eftersom det är känt att israeliska ambassader innehåller kärnvapen. Pentagon-källorna säger emellertid att Israel tvingades stänga alla sina ambassader ”eftersom de kan innehålla kärnvapen, massförstörelsevapen och terrorceller.”

Motståndsledare, säger att mycket av det pågående västerländska inbördeskriget äger rum i underjordiska bunkrar, förutsatt att denna karta över amerikanska underjordiska anläggningar illustreras.

De säger att de mest allvarliga striderna är centrerade kring de underjordiska anläggningarna i Kalifornien, där kabbalens fästen som Google, PayPal och Facebook finns. Det finns också underjordiska bunkrar i Schweiz, Grekland och Israel som fortfarande är helt under kabbalens kontroll, säger källorna.

Samtidigt på ytan, avlägsnas andra nivåer av kabbal agenter som USAs fd president Barack Obama, det amerikanska husets talman Nancy Pelosi och den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu. Eftersom topprankade fronter likt George Bush Sr., Pope Maledict (Benedict XVI), George Soros, David Rockefeller, etc. redan är borta, gömmer sig de verkliga marionettmästarna alltmer bakom datorgrafik och dubbelgångare eller ”kloner”, säga CIA källor.

Till exempel verkade videor med Pelosi och Obama i förra veckan skapa det som att det ser ut som att de fortfarande lever, men våra källor på marken säger att ingen av dem har setts offentligt under de senaste veckorna. Vi skulle med 90 % säkerhet säga att dessa videor skapades med datorgrafik.

Mossad-källor säger emellertid att den ”riktiga Bibi Netanyahu” finns i en djup underjordisk bas i Israel och den som ses offentligt är en ”dubbelgångare / klon”. Mossads infångningsofficer Jeffrey Epstein och den falska ISIS-ledare Shimon Elliot “al-Baghdadi” befinner sig i samma bunker, säger källan.

Image result for la gardeDet odeklarerade inbördeskriget i USA tog också en avgörande vändning i förra veckan efter den kriminaltekniska upptäckten av IMF:s engagemang i kampanjen om att ta bort Trump. ”Ett enormt IMF-lån till Ukraina” som godkänts av dåvarande IMF-chefen Christine Lagarde ”vilket genererade en stor mängd kontanter som sedan tvättades till …

… fickorna på många av exponenterna för presidentens fördrivning ”säger MI6-källor. Det är onödigt att säga, att mutor från utländska enheter för att ta bort en sittande president är förräderi, det är därför som så många politiker kommer att samlas in och dömas till döden, säger Pentagon-källorna. Det är också därför MSM-media rapporterar om ”förhör gällande Ukrainas riksrättsåtal”, att allt händer nu ”under jorden”.

Image result for rudy giulianiEn motattack håller nu på att planeras mot Trumps advokat Rudi Giuliani, säger den kanadensiska underrättelsetjänsten (CSIS). ”Guiliani kommer snart att hamna i fängelse. Detta öppnar för The Big Story – att 9/11 var ett insider jobb, eftersom Giuliani var borgmästare i New York vid den tiden det hände. Han är fortfarande väldigt engagerad och har fortfarande ett äss i ärmen, så att säga. Det har hållit honom levande hittills. Kommer han att hamna i fängelse, kommer en olycka att ske på vägen eller hänger han sig själv i sin fängelsecell? undrar källan.

Den khazariska kabbalen gjorde också två enorma drag för att behålla kontrollen över det finansiella systemet i förra veckan – en i Saudiarabien och en i Indonesien.

Image result for davos in the desert 2019

Flytten i Saudiarabien koncentrerades kring den senaste händelsen ”Davos in the Desert” och tillkännagivandet av börsnoteringen av Saudi Aramco, världens överlägset största oljebolag.

”Saudiska Davos blev en fiasko, eftersom teknik-, media- och EU-tjänstemän bojkottades till och med ett år efter [mordet på Washington Post-kolumnisten Jamal] Khashoggi,” säger Pentagon-källorna. Indiens president Narendra Modi, den brasilianska presidenten Jair Bolsonaro, den pakistanska premiärministern Imran Khan och kung Abdullah av Jordanien var ”bara där för att få saudiska pengar”, säger de.

”Wall Street var där bara för Aramco-börsintroduktionen,” tillade de. Denna IPO, konstaterade källorna, lyckades ankarena inte få investerare från Norge, Ryssland, Kina, Indien, Brasilien, Japan, Korea, Kanada, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Warren Buffet och Goldman Sachs.

Related image

Det enda skälet till varför Trump skickade Jared Kushner och finansministeriet Stephen Mnuchin var bara för ”att kompensera för besök från ledare från Ryssland, Indien och Brasilien och frånvaron av EU-ledare”, säger Pentagon-källorna. ”Aramco är effektivt förbjudet från börserna i New York, London, Hong Kong och Tokyo eftersom de inte tillåter en oberoende granskning av sina reserver, vilka har varit kraftig reducerade, tillägger de.

De andra nyheterna från Mellanöstern som våra Pentagon-källor rapporterar om, är att Trump håller inne med 105 miljoner dollar i militärhjälp till Libanons armé i ett drag som ”kan få Ryssland att stärka Hizbollah och driva Libanon närmare Ryssland och Iran.”

hormuz
(klicka på bilden för att läsa artikeln)

Iranska och syriska ledare, för sin del, berömmer Trump offentligt för att han åtminstone varit ärlig när han medgav att amerikanska trupper är där för att få olja och inte för att bekämpa terrorism. Iran gör nu ett stort fredsinitiativ för att motverka den sionistiska strategin för ett oändligt krig.

Nu när vi vänder oss till Indonesien ser vi en massiv kabbal-kampanj för att beslagta nationens guld. Efter att ha misslyckats med deras falska Neil Keenan-knep, lägger de schweiziska och franska Rothschilds-agenterna skruvarna åt president Jokowi och har tvingat honom att ”utse sin ärkerival från de senaste två presidentvalen, Prabowo Subianto, den tidigare svärssonen till Suharto, till sin försvarsminister, säger CIA-källor i Indonesien.

pm

De andra ministrarna i hans regering är inte nöjda och inte heller många av hans anhängare, säger källorna. ”Jag har fått höra av en kontakt på Jakarta som är med i BIN (underrättelsegrenen i Indonesien) att en mycket stor summa pengar på över 1 miljard dollar överlämnades i händerna till Prabowos skattkammare” säger en källa.

För att lägga till ytterligare bränsle på brasan, som ovanstående länk (bilden) förklarar, ”Bland Jokowis 38 ministrar valdes den tidigare Världsbankens verkställande direktör Sri Mulyani Indrawati för en annan tjänst som finansminister …” Världsbanken kontrolleras naturligtvis av Rockefellers, etc.

Även om kabbalen lyckas ta Indonesiens guld stöter de fortfarande på nederlag eftersom de inte kontrollerar världens militära- och underrättelsetjänster.

Under alla omständigheter, vilket nämnts högst upp, förhandlar kabbalen på en mycket hög nivå för en fredlig överföring av världsmakten till asiaterna och de västledda världsallianserna, säger källor nära förhandlingarna.

cpc2

Kineserna hade ett stort möte i förra veckan där de bekräftade att deras meritokratiska regeringssystem var effektivare än västerländsk oligarki och falska demokrati. I ett meddelandet som utkom efter deras möte, sade kineserna att de kommer att ”ta en aktiv del i den globala styrningen och fortsätter att bidra till att bygga ett samhälle med en gemensam framtid för mänskligheten.” De tillade att en sådan enhet låg på antagande om självständighet och självförtroende”.

En förhandlare för den härskande västerländska eliten, för sin del, sa: ”Den globala härskande klassen har ingen invändning mot folket om de visar sig kunna förstå och ta på sig utmaningarna med att driva en planet.”

En stor debatt i väst är bara hur mycket ekonomisk kontroll som ska lämnas i den härskande klassens händer, säger källan. ”Det nya finanssystemet har utformats med en säkerhetstjänst bakom dörren”, medgav han. ”Vi måste ta reda på om allmänheten kommer att acceptera superdjup massövervakning av deras ekonomiska liv”, konstaterade han. ”Jag säger att om du inte gör något fel har du ingenting att oroa dig för. De måste bestämma sig om de vill ha masskriminalitet eller ingen kriminalitet, sade han. ”Efter att ha gjort ett djupdyk på finansieringen av terrorism skulle alla som visste vad jag vet, acceptera [dessa bakdörrar],” förklarade han.

Källan sade också att det fanns en enighet om att en meritokratisk framtida planeringsbyrå bör inrättas med en enorm budget för att starta en västerländsk motsvarighet till det kinesiska Belt and Road – initiativet med flera miljarder dollar.

Det andra som pågår är att en ny förhandlingskanal öppnas mellan det västerländska militärindustriella komplexet och kineserna för att diskutera frisläppandet av hemliga västerländska UFOn, fusion och annan teknik till resten av världen, säger källorna till White Dragon Society. Förhandlingarna kommer troligen att inledas i slutet av november efter ett besök av påven Francis och den amerikanska överstegeneralen Mark Milley i Japan, säger de. Milley är i Japan i mitten av november, medan påven Francis kommer på besök 23-26 november.

Det andra som kommer att diskuteras är avlägsnandet av den brottsliga, förrädiska regimen med den japanska slav premiärministern Shinzo Abe, säger källorna. Abe har försökt att inrätta anläggningar för bakteriekrigföring och är involverad i japanska kriminella grupper för korruption relaterad till OS i Tokyo 2020, säger japanska högerkällor. Avlägsnandet av Abe och hans anhängare är en nödvändig förutsättning för en återföreningen av Koreahalvön och för fred i Ostasien, säger källorna.

 

 

 

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. B- Fulford: källor i White Dragon Society och Earth Alliance. | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: