Israel, det planerade hemmet för den nya världsordningen

Israel

October 2, 2019
Makia Freeman

https://thefreedomarticles.com/israel-planned-home-of-new-world-order/

 

HISTORIEN: Israel har en lång och svår historia av att spionera på sina allierade, undergräva demokrati i andra nationer, främja propaganda, skapa radikal islamisk terrorism, driva sexuell utpressning och genomföra fruktansvärda falska flagg-operationer, inklusive USS Liberty och 9/11 .

IMPLIKATIONEN: Sionistiska Israel låtsas representera det judiska folket och deras intressen, men dess inre kärna kunde inte bry sig mindre om judar. Vad handlar Israel egentligen om? Varför får den så mycket pengar, support och teknik? Är det grundat för att vara NWO:s högkvarter?


Israel (Sion) är det planerade hemmet och huvudkontoret för den kommande NWO (New World Order), en agenda som blir tydligare och tydligare när åren går. När Rom var världens centrum sades det att alla vägar ledde till Rom, och att ordspråket / maximet fortfarande finns.

Idag, när du studerar det djupt, upptäcker du att alla trådar till den globala konspiration leder till Israel. Ordet ‘tråd’ är särskilt lämpligt här, eftersom det etymologiskt härstammar från tidigare ord som betyder tvinnat garn eller bara ”tvinnat” – och den sionistcentrerade agendan för världsdominans är vriden till punkten att tarmvridande ondska och psykopati.

En tråd är också en del av en webben, och Israel är verkligen den rovgiriga spindeln i mitten av den globala konspirationswebben. Oavsett om den infiltrerar västerländska makter att göra sitt påbud, spionera på sina allierade, skaffa sig kärnvapen och undvika öppenhet kring dem, genomför falska flaggoperationer, attackerar sina vänner, startar förebyggande krig, sprida propaganda, begå stöld och folkmord mot palestinierna, politiska mord (inklusive en hand i mordet på JFK), könshandel och pedofili (t.ex. med Jeffrey Epstein, troligen Mossad-agent), nedtystande av kritik för dess handlingar via vapen som antisemitism och förnekelse av förintelsen, demonisera muslimer, skapa och finansiera radikal islamisk terrorism, skapar och släpper ut cybervirus, kontrollerar diskurs på nätet, driver sexuell utpressning och honungsfälla eller orkestrerar och behärskar 9/11. Den sionistiska nationen har en fruktansvärd post av krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten.

Dessutom har allt detta gjorts i judarnas namn när sionismen och judendomen i själva verket inte alls är samma sak; de sionistiska kontrollerna (för att vara exakt, kulturen av sabbatean-frankister) har använt judar, och judendom som täckning för sina brott. De bryr sig inte om vanliga judar som inte vet något om verkliga sionistiska brott och den verkliga sionistiska agendan, och som skulle bli förskräckta om de insåg hur de utnyttjas. Sionism handlar inte om judendomen utan verkligen om makt och kontroll, genom att använda judar som en bekväm ursäkt för att samla den makten och kontrollen, varför det finns många icke-judiska sionister och likaså många judar som motsätter sig sionismen.

Beväpningen av antisemitismen

Image result for shulamit aloni

Shulamit Aloni

Som jag behandlade i min artikel The Manipulation of Definition of Anti-Semitism, en ny trend som har intensifierats under de senaste åren har varit beväpningen av antisemitism. På liknande sätt har man också beväpnat förnekelsen av holocaust. Dessa är det avsiktliga försöket att måla upp äkta utredare av sionistisk korruption och brottslighet som rasistiska. Sionisterna har emellertid överspelat sin hand och många människor har vaknat upp för att se igenom detta. Sionister har öppet medgett att ha använt detta trick. Till exempel erkände den före detta israeliska ministern Shulamit Aloni:

 

 

”Det är ett trick. Vi använder det alltid. När någon från Europa kritiserar Israel, så tar vi fram förintelsen. När de är i detta land (USA) när de kritiserar Israel, är de antisemitiska … det är väldigt lätt att skylla på människor som kritiserar vissa handlingar från den israeliska regeringen … som motiverar allt vi gör för palestinierna.”

Äkta antisemitism hatar judar bara för att de är judar. Äkta antisemitism – som alla former av rasism – är ett problem. Men det är inte det vi har att göra med här. Folk ställer tuffa frågor om det koloniala Israel – som varför de stjäl land olagligt, ockuperar territorium olagligt, bygger bosättningar olagligt, blandar sig i de suveräna demokratiska processerna i otaliga nationer (USA, Storbritannien, Australien, Kanada, etc.) och de möts med den meningslösa axelrycknings-reaktionen: ”Du är en antisemit.”

Lägg märke till hur ofta intelligenta och genomträngande frågor om Israels beteende och politik som möts med detta sinnliga comeback som inte på något sätt är ett svar eller ett försvar, bara en reaktion värdig ett barn i första klass. Israel / sionism och judendom är inte samma sak, så frågor om Israels handlingar har ingenting att göra med judendomen och säkert ingenting att göra med att hata judar bara för att de är judar. Snarare handlar det om att bry sig om sanning, frihet och suveränitet eller kritisera politisk politik som fördriver och dödar människor som palestinierna.

Det är ett stort svek mot äkta antisemitism när sionistiska maktmäklare och israeliska ledare vägrar att stå till ansvars för sina handlingar och spelar rasistkortet. Föreställ dig det mod som krävs för att jämföra äkta antisemitism (t.ex. nazisterna som hatar judarna bara för att de var judiska) med icke-antisemitism (”du stödde BDS så då är du en antisemit”). Hyckleriet är häpnadsväckande när man tänker på hur rasistiskt det israeliska samhället faktiskt är – som frångår nationalstatslagen för att göra arabiska och afrikanska israeler till andra klassers medborgare. Du skulle också tro att Israel skulle bry sig djupt om sina Holocaust-överlevande – men de lämnar dem i fattigdom, eftersom de bara är användbara rekvisita för dess agenda, som de flesta av befolkningen av judiska människor. Artikeln The article How the State of Israel Abuses Holocaust Survivors reveals the ugly truth:

”Sedan slutet av andra världskriget har Tyskland betalat mer än 78,4 miljarder dollar i ersättningar och ersättning för överlevande av nazisternas förföljelse, enligt uppgifter från det tyska finansministeriet. Fyrtio procent av dessa medel, eller cirka 31 miljarder dollar, tilldelades Holocaust-offren i Israel … Men snarare än att gå enbart till enskilda Holocaust-överlevande, har dessa medel främst trattats genom den israeliska regeringen och Jewish Claims Conference, en byrå som grundades 1951 för att säkra och administrera betalningar till Holocaust-offren runt om i världen från Tyskland. Enligt Holocaust Survivors Rights Authority, den israeliska myndigheten som anförtrotts frågan om Holocaust-överlevande, bor det cirka 200 000 Holocaust-överlevande i Israel, varav nästan en tredjedel lever under fattigdomsgränsen. I april släppte Israels välfärdsminister, Haim Katz, en bedrägerirapport som avslöjade att mer än 20 000 överlevande i Israel aldrig hade fått det statliga stödet av dem. De icke levererade rättigheterna och förmånerna uppgick till mer än 30 miljoner dollar. ”

Ytterligare understryker denna punkt, många judar har sett igenom detta knep och har kallat det för vad det är. Artikeln First ever: 40+ Jewish groups worldwide oppose equating antisemitism with criticism of Israel  bekräftar detta, med Rebecca Vilkomerson, verkställande direktör för Jewish Voice for Peace, som uppmanar den skadliga definitionen av antisemitism:

”Judiska organisationer över hela världen står förenade mot skadliga definitioner av antisemitism och tillsammans för mänskliga rättigheter och friheten att protestera.”

Det otroliga världsomspännande sionistiska nätverket för kontrollen  av Israel, en liten nation med 8,7 miljoner människor, som också är geografiskt mycket mindre än de flesta europeiska länder och USA. Den judiska världsbefolkningen beräknas till cirka 16 miljoner, vilket är 0,2 % av den nuvarande uppskattade världsbefolkningen på 7,7 miljarder. Ändå är deras bredd av inflytande och kontroll verkligen förvånande. Detta nätverk har makten att skrämma och tystna praktiskt taget all kritik av Israel via olika censurmedel. Historikern David Irving talade om det när han försökte försvara de faktiska fynd som han presenterade i sina böcker. I alla fall existerar INTE alla dessa sionistiska organisationer för att tjäna eller skydda judar, judendom eller judiskhet; det handlar om att driva orsaken för sionismen och vitkalka Israels brott.

Al Jazeera släppte två avslöjande dokumentärer som ger en inblick i hur Israel blankt blandar sig i USA:s och Storbritanniens politik: The Lobby (UK version) och The Lobby (USA version). Ofta är strategin att inrätta frontgrupper som verkar på gräsrotsnivå med otäcka namn (Israels Vänner, Israels Arbetsvänner, Konservativa Israeliska Vänner, Vi tror på Israel osv.). Dessa grupper finansieras och stöds verkligen via den israeliska ambassaden och andra grupper, som i sin tur finansieras från Israel själv, inklusive dess underrättelsebyråer som Mossad och Aman.

Här är en delvis lista över bara grupperna i USA:

AIPAC (American Israel Public Affairs Committee),
AJC (American Jewish Committee and American Jewish Congress),
AJPA (American Jewish Press Association),
AZM (American Zionist Movement),
AFSI (Amerikaner för ett säkert Israel),
ADL (Anti-Defamation League),
B’nai B’rith International,
Birthright Israel Children of Jewish Holocaust Survivors,
Conference of Presidents of Major American Jewish Organisations,
EMET (Endowment for Middle East Truth),
Hadassah – Women’s Zionist Organization of America,
HODS (Halachic Organ Donor Society),
ARZENU (International Federation of Reform and Progressive Religious Zionists),
JTA (International Jewish News Service),
IAC (Israel-American Council),
JCPA (Jewish Council for Public Public Affärer),
JDL (Jewish Defense League),
JFNA (Jewish Federation of North America),
JNF (Jewish National Fund),
RZA (Religious Zionists of America),
UCI (Unity Coalition for Israel) och ZOA (Zionist Organization of A merica).

Det finns liknande listor i Storbritannien, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland och många andra nationer där det sionistiska nätverket har försökt att undergräva värdlandets nationella intressen för att gynna Israel.

Israel och Mossad: The True Masterminds of 9/11

Ju mer vi gräver, desto mer upptäcker vi och nu när vi har passerat 18-årsjubileet för 9/11 kan vi får en djupare förståelse för alla falska flaggor. Tack vare den stellarforskningen av människor som Victor Thorn (riktigt namn Scott Robert Makufka), Christopher Bollyn, Judy Wood, Rebekah Roth och David Icke, kan vi nu se att alla vägar leder till Israel och den 9/11.

Först trodde många att det bara var saudierna, sedan sade man att neokonerna var inblandade, sedan Israel. Alla tre grupper / nationer var inblandade, men Israel är den verkliga huvudmisstänkta. Det är en sådan absurditet att tro att den utsedda boogeymannen Osama bin Laden, som sitter i en grotta i Afghanistan, kunde överträffa och övermanövra den mest teknologiskt och militärt sofistikerade nationen i världshistorien.

Som jag behandlade i Radical Islamic Terrorists: The Best Bad Guys Money Can Buy, är Israel en mästare på att skapa fiender och sedan använda dessa fiender för att motivera krig och militarism. Det är inte så att radikal islamisk terrorism är radikal sionistterrorism. Saudierna inrättades för att vara dåliga killarna. Israels fingeravtryck finns över 9/11. Här är bara ett urval av deras engagemang:

– New York Times citerade den israeliska premiärministern Netanyahu som sade: ”” Det är väldigt bra. ”Sedan redigerade han sig själv:” Tja, inte särskilt bra, men det kommer att ge omedelbar sympati”. Netanyahu citerades någon annanstans där han sade, ”Vi drar nytta av en sak, och det är att attacken mot Tvillingtornen och Pentagon, och den amerikanska kampen i Irak, och att evenemanget den 9/11 svängde den amerikanska opinionen till vår fördel”.

– I en intervju på BBC den 11 september 2001 planterade omedelbart den israeliska försvarsministern, före detta chefen för den israeliska militära underrättelsen (Aman) och före detta premiärminister Ehud Barak den falska Bin Laden-berättelsen i media genom att påstå att Osama stod bakom den. Barak nämns också nedan som den nuvarande chefen för Carbyne som växer ut ur den berömda Unit 8200;

– Det fanns 5 dansande israeler som sågs fira attackerna mot World Trade Center som hävdade att de var ‘konststudenter’ men var i verkligheten Mossad-agenter med förkunskap.

– Sionistiska lojalister och marionetter hjälper viktiga maktpositioner  9/11/01 med förmågan att undanhålla vanliga defensiva svar och täcker den amerikanska regeringens passivitet. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Michael Chertoff (i Carbynes rådgivande styrelse), Rudy Giuliani och fler;

– Flera israeliska företag, av vilka många var Mossad-fronter, opererade runt WTC-byggnaderna i New York under veckorna fram till evenemanget, inklusive Urban Moving Systems, Zim Shipping och många fler.

I min artikel var 9/11 ett insider och outsider jobb: Kom ihåg Israels roll i 9/11, jag citerar Mike Rivero som i sin tur citerar Dr. Robert Sungenis:

”Vem hade kontrollen över militären och NORAD för att tvinga den att stå nere medan fyra passagerarplan gick till sina utsedda mål? Vem kände till komplikationerna med amerikanska kommersiella flygningar för att komma runt FAA-trafikstyrningen? Vem hade makten om det behövdes för att styra flygplan med fjärrkontroll? Vem hade kontrollen över domstolarna i USA för att se till att inga orättvisa dödsanspråk gick till rättegång? Vem hade kontrollen över bortforslandet av alla stålbjälkar … skickandet av dem till Kina innan de kunde analyseras kemiskt? Vem hade makten att kontrollera NYPD och NYFD? Vem hade makten att låta dussintals misstänkta fly till främmande länder, särskilt israeliska misstänkta? Vem hade tekniken för att få ner stålförsedda byggnader …? Vem hade den avancerade datorkunskaperna för att koordinera attackerna? Vem hade den senaste kunskapen om sprängämnen? Vem hade kontrollen över pressen och media för att begränsa utredningarna? Vem är mest bekant med och har politisk kontroll över staden New York …? Vem har en historia av oprovocerade attacker eller till och med falska flagg-operationer, av vilka några har riktats mot USA? Vem har ett nätverk av spioner som är verksamma i USA som kan underlätta attackerna? Vem har personal i nästan varje sektor inom den amerikanska federala regeringen för att skapa ett massivt omslag? … vem gynnar det? … Israel hade motivet, makten, pengarna, inflytandet, tekniken, terroristhistorien och framför allt var det de enda som gynnades av 11 september”.

Webbplatsen Rediscover911.com är en bra resurs, men nej, den är inte en vilseledande / skadlig webbplats (det är bara den ursäkten som Google etc. använder för att försöka blockera den).

klippmosken  Image result for klippmosken

Klippmoskén kontra Tempelberget

En av orsakerna till att det sionistiska Israel har en sådan besatthet av att återkräva Jerusalem är för att kärnan i sionismen är ett uttryck för de hemliga sällskapen som driver NWO. Dessa hemliga sällskap och blodlinjer sträcker sig långt tillbaka i tiden till de antika hemliga sällskapen i Grekland, Egypten och Babylon, men innan dess har vi Medeltiden som var perioden för korstågen och tempelriddarna. Tempelriddarna startade en tidig form av riksbaserad internationell bankrörelse och var också besatta av Jerusalem. Det mest beryktade hemliga sällskapet idag, frimureriet, växte ut från Tempelriddarna. Den sionistiska önskan att fullständigt erövra Jerusalem, sparka ut alla palestinier och araber och göra den till Israels huvudstad, är fortsättningen på en djupt omhuldad önskan, inte bara en oskyldig saga eller profetia.

En av manifestationerna av denna långvariga önskan smälter samman med den judiska religiösa önskan om att återuppbygga berget. På detta sätt kan de sekulära sionistkontrollerna använda den ekonomiska och politiska viljan för de ultra-religiösa i Israel för att kombinera styrkor. Många inom den judiska religionen tror inte att deras mashiach (‘messiah’) kommer att återkomma innan deras tempel är ombyggt, och platsen för det föreslagna templet ligger precis där Klippmoskén för närvarande finns. Klippmoskén är dock en islamisk helgedom och moské, det äldsta befintliga islamiska monumentet och anses vara den tredje heligaste platsen för islam. Det har ibland funnits sionistiska planer på att spränga Klippmoskén. Om Israel fortsätter att gå sin väg, mobba alla som vågar motsätta sig dem, kommer det bara att vara en tidsfråga innan de stjäl denna plats från palestinierna och fortsätter att göra Jerusalem till dess centrum (ovanpå USA och andra länder som erkänner Jerusalem som Israels huvudstad och Trump flyttar den amerikanska ambassaden dit).

silicon-vadi

Israel och enhet 8200: Silicon Valley och Silicon Wadi

Många ledare som Rysslands Vladimir Putin har varnat för att den nation som kontrollerar AI (Artificial Intelligence) kommer att kontrollera världen. Det är inte förvånande att Israel har investerat så mycket i informationsteknologi. Detta har varit en avsiktlig strategi för att dominera cyberspace. Ett mål var att säkerställa regional dominans i Mellanöstern för att kompensera för dess minimala storlek och militära styrka. Men det större långsiktiga målet var att kontrollera cyberområdet över hela världen.

Image result for Enhet 8200

Darknet

Enhet 8200 är den största enheten i IDF (Israel Defense Forces) som består av flera tusen soldater. Det liknar kapaciteten som NSA (den amerikanska nationella säkerhetsbyrån) men är mindre i omfattning. Den avlyssnar, spionerar, samlar OSINT-intelligens och övervakar tidningar, radio, TV och internet. Enhet 8200 tillhandahåller över hälften av den övergripande underrättelseinformationen för den israeliska underrättelse-gemenskapen. De rekryterar elitkandidater från Talpiot-programmet. Enheten 8200s framgång har gett den sionistiska regimen en enorm makt genom att kunna hacka nästan alla datornätverk i världen.

Många israeliska teknikföretag är sammansvetsade vid höften till Unit 8200. Whitney Webb skriver i sin artikel How the CIA, Mossad and “the Epstein Network” are Exploiting Mass Shootings to Create an Orwellian Nightmare:

”Carbyne är inget vanligt teknikföretag, eftersom det är djupt kopplat till den israeliska elitens militära underrättelseavdelningen, Unit 8200, vars” alumner ”ofta fortsätter med att skapa tekniska företag – Carbyne bland dem – som ofta upprätthåller sina band till israelisk underrättelse, och enligt israeliska medierapporter och tidigare anställda ”ofta i linje” mellan deras tjänst till Israels försvars- / underrättelseapparat och deras kommersiella verksamhet … Netanyahu har inte gjort det till någon hemlighet att placera Unit 8200 medlemmar på de högsta positionerna i multinationella teknikföretag vilket är en ”avsiktlig politik” avsedd att säkerställa Israels roll som den dominerande globala ”cybermakten”.

Enhet 8200 fungerar tillsammans med NSA:

”Särskilt har NSA och Unit 8200 samarbetat om ett flertal projekt, mest ökänt om Stuxnet-viruset och Duqu-skadlig programvara. Dessutom är NSA känt för att arbeta med veteraner från Unit 8200 inom den privata sektorn, till exempel när NSA anlitade två israeliska företag, för att skapa bakdörrar till alla de stora amerikanska telekommunikationssystemen och stora teknikföretag, inklusive Facebook, Microsoft och Google . Båda dessa företag, Verint och Narus, har toppchefer med anknytning till israelisk underrättelse och ett av dessa företag, Verint (tidigare Comverse Infosys), har en historia av aggressivt spionera på amerikanska regeringsanläggningar”.

Ett område i Israel har fått namnet Silicon Wadi (‘wadi’ är det arabiska ordet för dal) på grund av inflödet av investeringar från Big Tech-företag i USA och på andra håll. De ”Topp 10” globala tekniska företagen – Microsoft, Apple, Amazon, Google, Facebook, Alibaba, Intel, Oracle, Samsung och Baidu – gör alla FoU och uppdragskritiskt arbete i Israel.

Slutsats: Alla NWO-vägar leder till Israel

Så många av de viktigaste insiderna i NWO är anslutna till Israel. Rothschilds själva är nära anslutna till Israel och ansvarar för dess grundläggande, vilket kan ses genom att spåra tidslinjen tillbaka till Balfour-deklarationen från 1917 (adresserad till en Rothschild).

David Icke myntade termen Rothschild sionism av just denna anledning, eftersom Israel fungerar som Rothschilds personliga fiefdom. (feodalism och lydnad, red. anm)  I sin senaste bok The Trigger använder David termen ultrasionist och talar om den inre sionistiska kärnan som en dödskultur som använder både judar och icke-judar för sin agenda för makt och kontroll.

NWO-kontrollerna ser till Israel oavsett vilken nation de kommer från och oavsett vilket parti de representerar i det falska vänster-högerparadigmet. När NWO tävlar mot att ta fram sin stora plan för en världsregering, verkar det troligt att de kommer att placera det i Israel, när de har överfört ännu mer amerikanska pengar, IT-kunskap och IT-teknik där, och när de har genomfört Yinon-planen från 1982 att helt annektera hela landet från Nilen till Eufrat, ta över delar av Egypten, Jordanien, Saudiarabien och Irak, ta mer av Syrien (Israel hävdar redan absurd att de äger Golanhöjderna) och naturligtvis fullständigt förstör och sparkar ut palestinierna för gott.

Därifrån ser det ut som planen är att inrätta ett AI-huvudkontor för att försöka styra världen via teknik, elektronik och transhumanism.

Det är nu viktigare än någonsin att människor reser sig över de falska förespråkarna av antisemitism och förnekandena av förintelse och vägrar att slå tillbaka på utredningen, ifrågasätta, kritisera och avslöja det sionistiska Israel, den största utövaren av brottslighet på planeten.  När du tar in och redogör för dess inflytande över USA och Storbritannien och hur det har drivit dessa länder att föra krig på dess vägnar.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: