Grundare erkänner: Soros ville ha Antifa farligare än ISIS

hela-familjen

Med denna bild vill jag påminna er om att hela familjen Thunberg hyllar Antifa. Dags att dra öronen åt sig och fundera över VILKA det det är som står bakom hela Greta-jippot.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Grundare av Antifa medger att George Soros ville göra terrorgruppen farligare än ISIS


https://newspunch.com/antifa-founder-soros-isis/?fbclid=IwAR1LZg6PjH60QJ6d4oz33nJPb6-EAm8zmc_ABrsfyY97UXN1eZhGsq2bP9U

Grundaren av den inhemska terroristorganisationen Antifa har medgett att George Soros hjälpte till att förvandla dem till terrorister ”farligare än ISIS.”

Shayne Hunter, grundaren av Antifa Australia, säger att han slutade den radikala vänstergruppen efter fyra år efter att han insåg att ”Soros använde oss för att inleda ett inbördeskrig i alla länder i världen”.

I en intervju med  News.com.au beskriver Shayne sin upplevelse:

Jag blev radikaliserad i Sydney. Jag var ursprungligen orolig för västerländska ingripanden i Syrien. Den radikala vänstern dominerade mötena och jag började koppla mer till dem. Mina så kallade ”normala” vänner lämnade mig.

Vi skulle umgås på ett anarkistiskt bibliotek i Sydney. Här samlar ett gäng människor  tillräckligt med pengar för att hyra ut platsen och för att driva en bokhandel. Det är som extremistiskt nätverk.

Jag trodde att krig var ett symptom på ett större system som spelas i samhället och att de var den verkliga fienden, som vit överhet och patriarki. Antifa tror att dessa system måste krossas genom en ”de-plattform” -process för att rädda världen. Människor som inte nödvändigtvis är överens om allt är förenade för att attackera sin gemensamma fiende – vem som helst i politikens högra kant.

Detta mikrosamhälle blev mitt liv i fyra år.

De tror historiskt att deras rötter kämpade mot nazistiskt förtryck. De driver en webbplats som uppdateras varannan vecka med en lista på träffar med högernamn. De tror att om dessa människor får tala, kommer samhället att drabbas. Så de måste skjutas tillbaka.

Det finns inget uppdrag, det är snarare en farlig retorik. Det finns många mycket skadade människor som dras till det.

Massor av aktivister kom från Sydney University. De bjöd in mig till några av sina föreläsningar. När jag organiserade rally ‘Återkalla Australien’ och drev Antifa in i Brisbane, delegerade vi roller över hela samlingen. Någon skulle skriva ut broschyrer som fick vår propaganda där ute. Någon annan skulle ta hand om sociala medier och online, vi samlade alla människor för att komma ut.

Jag läste att Antifa i USA utbildar människor att skjuta och slåss. Det är samma här. Antifa i Sydney gör kampsport för att, som de uttryckte det, ”slåss mot nazisterna”. Det är ett paramilitärt tankesätt.

Det är farligare än ISIS.

Jag var ideologiskt besatt i fyra år. Jag skulle tala högre på kollektivtrafiken så att folk kunde höra mig tala, i hopp om att de skulle höra mitt meddelande.

Antifas radikala vänster presenterar sig som att det handlar om medkänsla och empati; det är en trojansk häst. Alla samtal handlar om rättigheter och rättigheter, inte om ansvar. När dessa människor pratar om frihet menar de verkligen frihet från ansvar.

Ofta har de människor som dras till denna kult inte en stark identitet utanför den. Jag är inte en psykolog men, precis som ISIS, ger det människor en känsla av att tillhöra något och ha syfte.

En ”social rättvis krigare” cringe video dök upp på mitt sociala mediefoder. Jag tittade inte på den först. Ett par veckor senare dök den upp igen så jag tryckte på play. Det var som att se hela kulturen genom en yttre lins. Det väckte mig. Jag insåg att allt jag hade börjat tro var fel.

Du känner inte förnedring förrän du har lämnat en kult; Jag slösade bort fyra år av mitt liv.

Jag klippte band över tiden. Jag är fortfarande i kontakt med några ex-kultmedlemmar men jag ser inte någon som fortfarande är aktiv.

I min 20-något-generation spelar sociala medier rollen som en predikant dygnet runt – som en fickpredikant. Varje dag valideras du av ekokammaren på din telefon.

Antifa skulle säga att det inte finns något bra med det australiska samhället. Deras sinnen projicerar denna tro och allt filtreras genom denna ideologi.

Utan tvekan är det ett enormt och växande hot mot det australiska samhället. Det är ett eländig tänkesätt. När jag kom ut ur det och slutade känna förtryck kände jag äntligen att jag kunde ta kontrollen över mitt liv. Det är vad jag tänker göra nu. ”

 



Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. demoner tar över mer och mer

    Gilla

%d bloggare gillar detta: