Ole Dammegård – En storskalig europeisk terrorattack kan ha undvikits

2019-10-30

För några dagar sedan gick Ole Dammegård ut med en varning kring en potentiellt storskalig terrorattack i Europa.

Det är inte ofta Ole ringer i varningsklockan men med den information han fått kände han att det var dags. Han har förutspått upp till 18 internationella terrorattacker innan de har hänt och nu såg han tecken på att en ny mycket stor attack kunde vara på gång.

Här berättar han om vad han tror har undvikits och det kaos det skapat internt för den internationella djupa stat som alltmer verkar ligga bakom den terror vi alla nu är så trötta på.

Det är tid att få till positiv förändring och Ole uppmanar även alla positiva krafter inom militär, underrättelse och politik att ta det rätta steget och säga nej till mer fabricerat kaos. Det är tid för mod och civilkurage.

I spåren av det massiva uppvaknande som sker har den negativa maktstrukturen bara en chans att behålla sin maktposition och det är genom att skapa mer kaos. Låt oss alla bli en del i att det inte blir mer kaos utan en ljus framtid med harmoni och kärlek som plattform för en ny och ljus värld.

Nyckel till att få stopp på de här attackerna är att snabbt sprida information som synliggör vem som egentligen ligger bakom. Så snälla dela den här och andra relevanta videos så brett som möjligt på alla tänkbara plattformar.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

<span>%d</span> bloggare gillar detta: