Statsminister Stefan Löfvens målsättning…

Image result for stefan löfven

Olle Ljungbeck
2019-10-28

Statsminister Stefan Löfvens målsättning är att genom underlåtenhet att bestraffa invandrade brottslingar så skall han kunna värva så många av deras släktingar och anförvanter att han kan behålla makten.

Stefan Löfven förorsakar nu tillsammans med övriga sjuklövern svenska folket samma lidande och terror som Hitler och Stalin gjorde. Detta gör de genom att ha släppt in islamister i sådan omfattning att enda möjligheten att rädda och återupprätta vårt land till vad det var före massinvandringen är  – utvisning av minst hundratusen av dem. Med andra ord alla de som hyllar islams våldsideologi och därför vägrar att leva i samexistens med oss.

Genom att ha släppt in dessa  våldsverkare – som i huvudsak omfattar individer som bekänner sig till islam – och därmed är beredda att utföra de grymheter denna religion står för,  orsakar de ett lidanden för svenska folket som inte är mindre än det de nämnda diktatorerna stod för. Det är lätt att konstatera att i de länder där islam är statsreligion är våldet konstant. Därför kommer dessa människor aldrig att kunna göras fredliga och samexistera enligt vårt lands lagar och värderingar. Utvisning är då enda lösningen för att Sverige skall kunna återgå till att vara världens fredligaste land. De politiker som inte inser detta är inte humanister utan förrädare och förgörare av sitt eget folk. Det är därför inte endast löjligt utan ointelligent att för att få ned brottsligheten föreslå längre straff, borttagande av straffrabatt, fler poliser etc etc. Enda möjligheten att befria oss från våldet från de utifrån kommande som våldför sig på svenska folket – är utvisning av alla de kriminella som gjort sig skyldiga till brott där minimistraffet är fängelse. Den som tror att det finns någon annan lösning är en aningslös dumbom men också fiende till sitt eget folk.

Löfven har ännu inte inrättat några koncentrationsläger men den terror och det våld som han låter ske är till omfattning och fruktan inte mindre ångestskapande än det som hände i dessa.

Min liknelse med koncentrationsläger kan verka vara överord. Men tänk då på att under de senaste 5 åren har minst mellan 20-30 tusen människor drabbats  av mord, våldtäkter, rån, misshandel, terror, skjutningar, sprängningar och bränder av bostadsfastigheter, allmänna byggnader och bilar. Men tvingas också leva under så otrygga förhållanden att det påminner om de förhållanden koncentrationsfångar levde under. Det kan bevisas att tusentals svenska skolungdomar med bävan går till skolan idag. Man kan i detta sammanhang inte undgå att ställa frågan; ”Hur kan svenska
föräldrar tolerera att deras barn tvingas leva i denna otrygghet”? Terrorn mot svenska
kvinnor och flickor kan väl jämföras med den de förföljda i Nazityskland och
kommuniststaterna upplevde när de rörde sig utomhus utan skydd för de som sympatiserade med nazister och kommunister. I Sverige är ju regeringen Löfven på
samma sätt som i diktaturländerna på våldsverkarnas sida. Detta för att man därmed
tror sig kunna samla så många sympatisörer från de invandrades sida att man kan
behålla makten.

Jag tror inte människor vars land inte varit i krig varit i en värre situation än den som nu råder i dagens Sverige.  Såväl våldet som den rädsla och otrygghet detta för med sig gör att människor och då framförallt kvinnor/flickor aldrig kan känna sig trygga. Trots detta tiger Löfven och gör inget för att krossa våldsverkarna. Hans besök i länder där  islam är statsreligion har ju tom gång på gång visat att han inte endast accepterar dessa kvinnoförnedrande våldsregimer utan tom försvarar dem. Det är nu ställt utom allt tvivel att han är beredd att offra svenska folkets trygghet mot att få islamisternas röster vid nästa val.

Om han vore demokrat och humanist och inte som nu enbart drivs av maktbegär skulle han kunnat få slut på den katastrofala situation svenska  folket – såväl svenska kvinnor som män, såväl flickor som pojkar – lever under idag. Med hänsyn till vad han står för och låter ske, kan endast dessa två diagnoser vara giltiga:

1. Svårt mentalt sjuk.
2. Ett patologiskt maktbegär som gör att han hellre än att lämna makten låter den katastrof han skapat för svenska folket fortgå och förvärras.

Han måste därför inte endast bort från regeringsmakten utan också ställas inför domstol och få det livstidsstraff han självklart skall ha.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: