Den tredje (fjärde?) döden för Mossad-agenten Simon Elliot ”al-Baghdadi” innebär faktiskt stora förändringar i Mellanöstern

2019-10-28
Benjamin Fulford, Veckobrev

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

isis2

(Klicka på rubrikerna för att läsa artikeln)

Medan bara några hårdförda Kool-Aid-drickande MSM-media faktiskt tror, att det amerikanska tillkännagivandet av att ”den stora terroristen al-Baghdadi” dödades ännu en gång, men den här gången betyder den faktiskt något, säger Pentagon-källorna. Det tredje tillkännagivandet av hans död innebär, att den amerikanske presidenten Donald Trump ”är redo att med rysk hjälp komma att avskärma olaglig handel med olja, vapen, människor och narkotika som bara gynnar sionisterna, CIA och den djupa staten”, förklarade de.

isis3

I grund och botten, är anspråket nu med att slåss mot ISIS eller Al Quaida, eller vilket varumärke de använder sig av, att ha sprängts, säger Trump nu helt öppet sanningen – att krigen i Mellanöstern handlar om att stjäla olja. Det faktum att Trump nämner det Rockefeller-kontrollerade Exxon Mobil vid namn som företaget som kan utveckla de syriska oljefälten, innebär det också att Trump är nu en officiell talesman för storoljan.

Hur som helst, Gordon Duff från Veteran’s Today, som har bättre Mellanöstern-källor än den här författaren, säger att Mossad-agent Shimon Elliot, alias Bag-al-Baghdadi, faktiskt fortfarande lever. Du kan läsa hans utmärkta betänkande här:

duff.jpg

Antagligen njuter han av sin officiella död i ett säkert hus tillsammans med sin Mossad-kompisen Jeffrey Epstein.

Denna bild av CIA-agenten Tim Osman, alias ”Bin Laden”, med sina hanterare skickades till oss av tyskarna, stöder det som Duff rapporterar.

Vi kan inte bekräfta om dessa bilder är äkta, men historien som de förmedlar har bekräftats av flera källor genom åren.

Under tiden, som ett tecken, når det odeklarerade inbördeskriget i USA ett crescendo, när listan över saknade politiker i Washington DC fortsätter att växa. Varken Representant-husets talman Nancy Pelosi eller chefen för husets underrättelsekommitté Adam Schiff har dykt upp offentligt sedan deras plötsliga resa till Jordanien i förra veckan.

Husets republikanska inpiskare Steve Scalise försökte ge sken av att göra anspråk på det här citerade tweetet: ”Mina kollegor och jag gick för att konfrontera Schiff ansikte mot ansikte i hans låsta rum i källaren på Capitol för att se var han gömde sig. När vi kom dit stängde han omedelbart ner förhandlingen och flydde med vittnet”.

Image result for pelosi  Image result for brennan
Adam Schiff och Nancy Pelosi                            John Brennan

Emellertid säger en kollega i Washington DC med ett presspass, att Pelosi, Schiff och många andra inte har sett offentligt under den senaste veckan och inga nya videor av dem har heller dykt upp. Tidigare CIA-chef John Brennan, som ständigt var i media, har inte heller setts offentligt på två veckor, konstaterade journalisten också. (Obs till datorgrafikagenter: Dags att komma på jobbet).

Det faktum att MSM-medier som rapporter om det pågående ”Ukraina” riksrätts-förfarandet mot Trump, citeras nu även av andra politiker än Schiff eller Pelosi, vilket ger det en trovärdighet till idén om att de är borta.

Pentagon-källor förklarar, ”Eftersom förseglade anklagelseskrifter har nått 130 000 personer, kan många där nämnda välja döden framför vanära, Gitmo eller militära domstolar, och de kan få ett …

Image result for James Mattis

James Mattis

… Rommel-bemötande. ”(Fältmaskalk Erwin Rommel fick möjligheten att begå självmord och avlägsnas som en krigshjälte efter hans misslyckade kuppförsök mot Adolf Hitler). Så håll utkik efter tillkännagivanden om krigsgeneralen James Mattis förtidiga död och några av hans kollegor.

 

 

 

 

conyers

Image result for john conyers

John Conyers

Det senaste officiella dödsmeddelandet var av den sedan länge tjänstgörande afroamerikanske kongressledamoten John Conyers.

Conyers, ”som avskedades 2017 för sexuellt ofredande” dödades av sina Detroit-mobbschefer ”när deras pengar från Syrien och Irak blockerats”, säger Pentagon-källorna.

På frågan om Rysslands-utredningen sa Trump på fredagen: ”Jag kan inte berätta vad som händer”, men ”Jag kommer att säga det här: Jag tror att du kommer att se en hel del riktigt dåliga saker. Jag tror att du kommer att se saker som ingen skulle ha trott på”, tillade han.

spying.jpg

Trump antydde också i förra veckan att före detta president Barack Obama hade avrättats när han offentligt anklagade honom för allvarliga förbrytelser och förräderi. ”Vad de gjorde var förrädiskt, OK? Det var förrädiskt”.

”Pentagons president som vi installerade oss med för att motverka den Khazariska Maffian (Hillary Clinton, etc.) har slagit tillbaka mot Rysslands underrättelseskräp som tyvärr lappades ihop av en av våra egna i London. Självfallet finns det några mycket obekväma människor i London som går emot slutet, ”var vad en ledande MI6-källa beskrev handlingen i Washington DC. I slutet av dagen har västerländska ”underrättelsetjänster” oavsiktligt ”arbetat med tvärgående ändamål”, tillade han. Detta korrigeras nu, sade han.

Image result for Igor Konashenkov.

Igor Konashenkov

Under tiden blir resten av världen trött på all den barnsliga verksamheten inom den anglosaxiska politiska världen. ”Efter att den islamiska staten i slutändan besegrades av den syriska regeringsarmén med stöd av de ryska flyg- och rymdstyrkorna i början av 2018, kommer ytterligare en ”död” Abu Bakr al-Baghdadi inte att ha någon inverkan varken på situationen i Syrien eller på åtgärder från terrorister som bor i Idlib”, sa det ryska försvarsministeriets talesman  Igor Konashenkov.

 

Tass citerade också den nyligen släppta ryska ”agenten” Maria Butina som sade, ”USA har tappat sitt rättssystem”.

Den officiella kinesiska Xinhua News-byrån, för sin del, efter att ha citerat Trump om ”al-Baghdadi”, konstaterade att ”Under åren har det rapporterats under att flera gånger att al-Baghdadi har dödats”.

Naturligtvis har turkarna, iranierna och andra offentliga sagt liknande saker.

Samtidigt sprängdes den amerikanska planen på att använda Indien som en motvikt till Kina när Indien avbröt sitt försvarssamarbete med USA i förra veckan.

tulsi

  Image result for elizabeth warren  Image result for joe biden
Tulsi Gabbard                               Elizabeth Warren      Joe Biden

Vad allt detta innebär är att den amerikanska regimen och dess sionistkontrollörer förlorar förmågan att kontrollera komplotten. Detta händer även i de länder som de fortfarande kontrollerar, likt USA. Ett exempel på detta sågs när den demokratiska kandidaten Tulsi Gabbard sa i en presidentdebatt, att USA sponsrar Al Qaida. Hon vann debatten med 40 % stöd medan de officiella toppkandidaterna Elizabeth Warren och Joe Biden fick 7 %, enligt en undersökning från Drudge Report. Sedan, som ett orwellskt drag, meddelade Den Nationella Demokratiska partikommittén, att hon inte har tillräckligt med stöd för att delta i nästa debatt.

Click the map above to view an interactive map of California fires and areas of social vulnerability.

Karta över bränderna i Kalifornien

Samtidigt brinner Kalifornien igen. Japanska militära underrättelsens källor säger att de senaste årens bränder i Kalifornien medvetet utförts för att förbereda mark för en järnvägsförbindelse från Kalifornien till Kina via Alaska. Detta görs som en del av en affär för att förhindra en konkurs av den amerikanska företagensregeringen, säger källorna. Kartan med denna länk av tidigare bränder visar att de verkar förekomma i en linjeformation längs det som kunde vara en bra sträckning för en järnväg.

Det andra värt att notera om USA är att en plötslig, radikal ökning av låneavskrivningar är det senaste tydliga tecknet på att någon typ av finansiell svanen händelse är överhängande.

Enligt europeiska kungafamiljekällor fortsätter förhandlingarna mot ”ett verkligt globalt BIS / IMF / Världsbank / FN-uttalande, som gör det möjligt för en permanent fred och ett välstånd” som skulle läggas fram i FN:s säkerhetsråd för omröstning.

IMF (Frankrike och Tyskland) och Vatikanen (P2 frimurare), Schweiz och London är alla inblandade i dessa förhandlingar, säger källan. Britterna pressar på för att en meritokratisk bemannad framtida planeringsbyrå inrättas för att övervaka detta, medan Vatikanens kontrollörer av det gamla systemet vill sätta ansvaret på IMF, säger han. En kompromiss som ger båda en roll håller på att utarbetas, tillade han. Naturligtvis skulle kineserna och asiaterna behöva godkänna detta, sade han.

cpc

Kineserna ska hålla ett speciellt möte den här veckan på måndagen för att diskutera detta tillsammans med andra frågor, säger det asiatiska hemliga sällskapets källor.

Image result for john richardson navy  Image result for dennis muilenburg boeing
John Richarson                  Dennis Muilenburg

Det militärindustriella komplexet å sin sida har, genom att släppa patentet på ”UFO” -teknologi, kompakta fusionsreaktorer och andra underverk, visat det på att de är redo för en förvandling av svärd-till-plogdelar. Som en del av detta ”kan Boeing bli föremål för militär kontroll med den tidigare sjöfartsamiral John Richardson vid rodret i dess styrelse, eftersom VD Dennis Muilenburg kan snart avsättas”, säger Pentagon-källorna.

Pentagon funderar också på att rycka upp det uppblåsta och ineffektiva amerikanska militärindustriella komplexet genom att dela teknik med och öppna upp vissa försvarsavtal genom att bjuda dem till ryska företag, säger källorna.

I alla fall kan vi förvänta oss mer dramatik under de kommande veckorna och månaderna när det gamla systemet kollapsar. Frågan är, kommer det att bli en kontrollerad rivning åtföljt av återuppbyggnad, eller kommer det att bli en nedstigning till kaos, anarki och elände. Våra källor säger att en kontrollerad rivning och en Phoenix-liknande uppkomst av något nytt och bättre är det mest troliga scenariot. Möten är inplanerade i november där påven, asiaterna och Pentagon kan bli avgörande.

Även om jag inte är ett stort fan av UFO eller utomjordningar, har jag fått höra att det är en bra tid för att hålla ögonen på himlen och se upp för ovanliga händelser likt jättehologram.

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: