Fyra rapporter indikerar på förödande dagar för Deep State


I går kväll var det historiskt. Nyheten som kommer ut på fyra fronter indikerar att Deep State borde vara mycket orolig. De av oss som avslöjar de många korrupta åtgärder som vidtagits av president Obamas Deep State har sett fram emot denna dag under en tid!
I går kväll var det som om planeterna var i linje med Deep State. På fyra olika fronter är det nu klart att skurkarna i Obama-administrationen borde vara mycket oroliga.

1. FISA-rapporten

Den första rapporterade händelsen är att DOJ IGs FISA-rapport håller på att släppas. FOX News rapporterade igår följande – Justitiedepartementets inspektörs generaldirektör Michael E. Horowitz berättade för senatens och parlamentets lagstiftare på torsdagen att processen för att slutföra sin rapport om det potentiella Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) före presidentvalet 2016 ”närmar sig slutet”, enligt ett brev från Fox Nyheter.

Det ”långa” utkastet till betänkande ”gäller känsliga frågor om nationell säkerhet och brottsbekämpning”, skrev Horowitz i brevet och tillade att han förutsåg att ”den slutliga rapporten kommer att släppas offentligt med få redigeringar.

Horowitz konstaterade att han inte förutsåg ett behov av att förbereda eller utfärda ”separata klassificerade och offentliga versioner av rapporten.”

Naturligtvis är detta inget nytt för oss som har följt Ryssland-skandalen. Vi visste att detta så småningom skulle komma ut. Nyheten över en natt är att rapporten ”kommer att släppas offentligt med få redigeringar”. Detta innebär att förhandlingarna om redigeringarna antingen var hemliga eller öppna.

Många av oss trodde att ”Deep State was Deep Sixing” FISA-rapporten. Det var den kanske. Men en annan teori är att DOJ IG kan ha hållits tillbaka från att släppa sitt betänkande tills en tid då det inte skulle hindra AG Barrs utredning av hans DA John Durham i Deep State-åtgärder före och efter valet 2016. Hade IG Horowitz släppt sitt dokument innan alla spelare i Durhams utredning ifrågasattes, kan de ha ändrat sina vittnesmål baserad på Horowitzs rapport.

2. AG Barr och John Durhams undersökning av Deep States-brott

I går kväll fick vi också meddelande att AG Barrs Justitiedepartements granskning av handlingarna från Deep State-spelare före och efter valet 2016 av DA John Durham har förvandlats till en brottsutredning. Den yttersta vänstern New York Times avslöjade historien –

I mer än två år har president Trump upprepade gånger attackerat Rysslands utredningen och framställt den som ett bluff och olaglig även månader efter det att specialadvokaten stängde den. Nu har Trumps eget Justitiedepartement inlett en kriminell utredning av hur det hela började.

Justitiedepartementets tjänstemän har flyttat en administrativ granskning av Rysslands utredningen som är nära övervakad av riksadvokaten William P. Barr till en kriminell utredning, enligt två personer som är bekanta med saken. Flyttningen ger åklagaren som driver den, John H. Durham, befogenheten att ställa in för vittnesbörd och dokument, att sammankalla en storslagen jury och för att anmäla brott.

Under de senaste åren användes New York Times av Deep State-skurkarna i Obama-administrationen för att driva berättelser som skadar president Trump. Detta var verkligen inget undantag eftersom nästa stycke i NY Times hävdar att den kriminella utredningen sker eftersom ”Mr. Trump använder justitieministeriet för att följa sina uppfattade fiender. Naturligtvis kan inte NY Times hänvisa till Donald Trump som presidenten”.

William P. Barr och John H. Durham

Det som det här stycket berättar för oss är några saker. Den ena, vissa individer i Deep State (dvs två personer som är bekanta med saken) ville förmodligen komma ut till sin skaror att Durham nu genomför en brottsutredning. Kanske är det för att ge dem tid att förbereda sig för sina överhängande åtal. Vad NY Times inte berättar för oss är hur länge Durham har genomfört en brottsutredning.

Om Durham har genomfört en brottsutredning under en tid, kanske det redan finns åtal på gång. Vi vet verkligen inte. Vad detta också kan indikera på är att IG Horowitz nu kan släppa sin IG-rapport eftersom Durham har träffat alla individer som han behöver träffa för att inleda åtal om brott.

Image result for sidney powell

3. Sidney Powells ansökan gällande general Flynns fall

Vi konstaterade också sent i går kväll att Sidney Powell är medveten om att många dokument och handlingar från Obamas Deep State som har blivit kvarhållna av general Flynn är skadliga i regeringens fall. Dessa är så fördömande att hon ber domstolen att avvisa ärendet mot general Flynn.

Image result for james clapper

James Clapper

Vi fick också veta av general Flynns advokat Powell att Obamas före detta chef för nationell underrättelse, James Clapper, var inblandad i den felaktiga utgivningen av general Flynns telefonsamtal med en rysk diplomat före invigningen 2017.

Related image

Lisa Page och Peter Strzok

Båda dessa bombskrällar relaterade till Lisa Page och Clapper släpptes ikväll. Det är troligt att de släpptes nu eftersom informationen inte längre är en information som kan påverka Durhams brottsutredning, om att åtala Clapper och han kan ha intervjuats tidigare. Å andra sidan är kanske informationen om Clapper och Page redan fastslagna och laddade och det skadar inte den information som nu släpps.

Vi kanske får reda på att de senaste förseningarna och redigeringarna av DOJ när det gäller Flynns fall och IG: s FISA-rapport, kan ha varit för att förhindra Durham-utredningen från att spåra ur, snarare än de typiska Deep State-redigeringarna och förseningarna som vi har varit vana vid den senaste tiden. Tiden får avgöra.

4. Nya rapporter om Obama vicepresident Bidens skandaler för betalning för plan

Vi fick också veta i går kväll att Joe Biden under tiden han var Obamas vicepresident, deltog i åtgärder som resulterade i betalningar till honom och hans son Hunter. Dessa betalningar går ut via Ukraina och Kina. Tidigare borgmästaren i New York, Rudy Giuliani, hävdade tidigare att Biden var misstänkt för en betala-för-plan-skandal i Rumänien. NBC News publicerade igår kväll det här stycket –

Under Obama-administrationens sista år reste en amerikansk advokat till Rumänien för att träffa en affärsman som anklagades för att orkestrera en korrupt landsavtal.

Image result for Gabriel “Puiu” Popoviciu,

Gabriel “Puiu” Popoviciu

Affärsmannen var Gabriel “Puiu” Popoviciu, en rik rumänsk fastighetsmäklare. Advokaten som fördes in för att ge honom råd var Hunter Biden, son till dåvarande vice president Joe Biden, enligt två personer som känner till saken.

Att Hunter Bidens arbetade för Popoviciu 2016 gick orapporterad vid den tiden, men Joe Bidens engagemang i Rumänien var mycket offentlig. Vice presidenten var bland de ledande rösterna som pressade regeringen att slå ner korruptionen.

U.S. President Barack Obama, left, listens as U.S. Vice President Joseph "Joe" Biden speaks during a 21st Century Cures Act signing ceremony in the South Court Auditorium of the Eisenhower Executive Office Building in Washington, D.C., U.S., on Tuesday, Dec. 13, 2016. The bill makes new investments to address the recent opioid epidemic, accelerate discoveries in cancer research and take important steps to improve mental health and the Food and Drug Administrations drug development process. Photographer:

Barack Obama och Joe Biden

Om detta är något som gäller Bidens handlingar i Ukraina och Kina så är det misstänkt och troligen kriminellt. Rudy Giuliani hävdade att Obama, Chicago ‘pol’, drev en betala-för-plan-bluff under hela sin tid vid makten. Rudy sa att hans vicepresident tjänade miljoner och hans statssekreterare Hillary tjänade hundratals miljoner. Rudy uttryckte detta kort efter Joe DiGenovas uttalanden om New York Rep. Ocasio-Cortez och Demokraternas parti på Ingraham Angle för ett par veckor sedan –

Den största obesvarade frågan är, varför skulle demokraterna och deras djupa stat arbeta så hårt för att förhindra kandidat Trump från att bli president och sedan försöka avsluta hans presidentskap för tidigt? Varför skulle de inrätta en falsk rysk bluff, specialrådgivare och sedan omvandla det till en falsk ukrainsk riksrättsprocess, där båda är falska?

Det kan hända att de inte ville att någon skulle veta hur korrupta de var. Det kan hända att mängden pengar som Obama-administrationen tjänade i betala-för-plan-systemet runt om i världen kommer att chockera den genomsnittliga amerikanen. Är det därför vi ständigt får höra – Följ pengarna?Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: