”Terrorattack” i Seattle den 3.11.2019

Det här fick jag idag som en kommentar. Har du ännu inte läst artikeln

Lugnet före stormen – den 31 oktober brakar det loss! så gör det nu!
Här beskrivs en hel del av det som återkommer här nedan.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-10-24

Related image

Insignia Towers

Dessa organisationer följer strikt kabbalisternas uträkningar av dagar – i oktober 2019 dessa sataniska dagar är 27/10, 29/10 och 31/10 – var uppmärksam och försiktig då.

Det tillkommit information att det blir ”terrorattack” i Seattle den 3.11.2019 där kärnvapen skulle bli utnyttjad och den höga byggnaden med Tefat på toppen skall bli demolerad (identisk med 7/11 i NY) – i Seattle finns stora centra för Illuminati bl.a Bill Gates, Amazon etc.

Det var i omgångar visats filmsnuttar om kärnkatastrof och demolering av den byggnaden i Seattle – analog filmer som demolering av byggnader 7/11 i NY. Det finns historisk backgrund varför Illuminati vill demolera Seattle samtidigt de vill ta bort Trump med detta och sparka i gång WW3

– just därför Mossad/CIA organiserar övningar globalt gällande kärnkrafts olyckshändelse/terrorattentat – det är ganska lång info och skulle skrivas mycket om orsak och planerade följder (även utomjording invasion

– hologram står som plan B) – faktum är att enligt plan datum är den 3 november 2019 (eller förre 2020 i alla fall). Som vanligt Illuminati och Clinton gänget planerar den terrorattentat för att slå några flugor med ett smäll som vanligt!!!!!!Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

Trackbacks

  1. “Terrorattack” i Seattle den 3.11.2019 — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: