VI MÅSTE STÄLLA DEM INFÖR RÄTTA!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Saxat från Facebook
Stefan Falander
Makthavarna har med bedrägliga avsikter och en egen till stor del dold agenda utnyttjat svenska folkets traditionella tillit och i lönndom fört en politik som inte haft förankring hos folket och inte heller redovisats i någon valrörelse. Man har inte bara försökt dölja vad som skett utan också attackerat varje oppositionsyttring med anklagelser om att vara någon slags föraktfull -ism.
Svenska folket har litat på sina makthavarna och att dessa alltid ska handla med svenska folkets bästa som första prioritet.
När det slutligen börjar stå klart att så inte alls är, eller har varit, fallet är skadorna redan enorma.
——
Det handlar om ett gigantiska bedrägeri mot det svenska folket och det har förorsakat enorma kostnader och enorma skador. Skador som kanske kommer att ta generationer att reparera om det ens någonsin blir möjligt. Det är fullständigt orimligt att de ansvariga d.v.s. gärningsmännen skall kunna gå vidare som om inget har hänt.
Vi ska inte:
 • Glömma
 • Förlåta
 • Släta över eller förminska
Istället ska vi:
 • Spåra upp dem.
 • Ställa dem inför rätta.
 • Straffa dem.
De bör alla ställas till svars. Från nationens ledning ända ner till den enskilde medlöparen. Vare sig man har varit direkt medverkande i att planera och genomföra eller att man ”bara” deltagit i mörkläggningen ska man ställas till svars.
Om dagens lagstiftning inte räcker till för att straffa dem måste vi helt enkelt förändra lagstiftningen.
Vi bör överväga alla till buds stående medel inkl. retroaktiv lagstiftning och/eller grundlagsändringar och/eller uppsägning av nationella och/eller internationella avtal, förpliktelser eller medlemskap.
Straffskalorna bör rimligen inkludera lagens strängaste straff och även möjilgheten att förverka alla de straffades tillgångar.
—–
Inget forum, vare sig nationellt eller internationellt skall få förvägra svenska folket rätten att utkräva ansvar från de som svikit och förrått oss.
—–
HUR REALISTISKA ÄR DESSA KRAV ?
Det kan man naturligtvis spekulera om, men ett är säkert.
Om
 • tillräckligt många blir
 • tillräckligt rasande och
 • tillräckligt högljutt och
 • tillräckligt bestämt
ställer dessa krav så kommer till slut något att hända.
Framtiden får utvisa exakt vad som kommer att hända.


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

4 svar

 1. Spionerar Sverige på rysk flygbas i Syrien? – https://www.globalpolitics.se/spionerar-sverige-i-syrien-at/
  – Det känns att sedan Carl Bilds tid Sverige fungerar Illuminati/Clintons gängens drängar och därför sådant motstånd och smutskastning av Trump i Sverige i övrigt samt ständigt påhopp mot Trump av Svenska officiella Media!!!- något är snett och infiltration av korrupta onda krafter som förstör organisationer och landet.

  Gilla

 2. Vaken intervjuar Ivan von Birchan – varnade SÄPO om att CIA skulle mörda Olof Palme
  https://www.vaken.se/vaken-intervjuar-ivan-von-birchan-varnade-sapo-om-att-cia-skulle-morda-olof-palme/

  Gilla

 3. Menar ni att M ska ta över som en räddare tillsammans med SD och Lööfet som statsminister? Är det lösningen på på vad bl.a. Alliansens bidragit med? Nej, de är skyldiga allihopa. Nuon affärens ”överpris” på 57 MILJARDER! Vem tog dessa? Reinfeldt hoppade av glädje för man hade gjort den största ”kontanta affären” genom tiderna! Man köpte kolkraftverk i Tyskland med ansvarsavtal! Ingen av politikerna har de senaste 15 åren åstadkommit ett enda skit förutom att öka på våra skulder tils vi stupar.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: