Vår tids viktigaste fråga!

För att kunna skapa någon som helst förändring till det bättre måste man först förstå grunden till varför samhällen runt om på jorden befinner sig där de gör idag. Detta har Carl Norberg och De Fria beskrivit med kirurgisk precision under många år nu, varför vi här bjuder er ett tal från ett gatuparlament i Stockholm 2015, ett tal värt att ta del av inför vad som på rent monetärmekaniska grunder nu står för dörren.

Den stora frågan är om svenska befolkningen är tillräckligt emotionellt och intellektuellt rustade för att resa sig som en mot den internationella bankhegemonin med sitt militärindustriella komplex och underrättelsetjänstkollektiv, eller går vi mot att återigen upprepa historien som en konsekvens av eftertänksamhet?

Det avgör du som läser detta!

 Kategorier:Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

3 svar

  1. Skulle man kräva ut ur EU snabbast möjligt?-

    Gillad av 1 person

  2. Hmm, är inte målet att ”sänka den svenska kronan” så att räddaren i NÖDEN kommer d.v.s. EURON, slaveri- och korruptionsvalutan?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: