Ole Dammegård varnar för terrorattack 23-24 oktober – sprid detta info! Uppdaterad!

Har precis läst att en terrorattack med ambulans som kört på mamma med barn i Oslo.
Möjligen detta som Ole syftar på???
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Varning för denne man:

slettenmark

Den officiella versionen av terrordådet på Drottninggatan 2017 är en lögn. Rakhmat Akilov är en typisk ”patsy”. Akilov trodde att han kommunicerade med IS men i själva verket fick han instruktioner av en underrättelsetjänst kopplad till NATO, sannolikt Mossad eller CIA, som uppmuntrade honom att utföra dådet.

Nu varnar OLE DAMMEGÅRD för att nya terrordåd planeras av makteliten

https://amp.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/ovning-havsorn-soker-efter-frivilliga?fbclid=IwAR2UByERaDhPVjzaZFws6M_hjwlif9rcxf1eR8FWXMTTzaIben5Z4mragPI

https://www.unt.se/nyheter/darfor-ar-uppsala-vard-for-krisovningen-5270780.aspx

Se denna VIDEO som Ole Dammegård tipsar om

 Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, ,

4 svar

  1. OBS!!!!!
    Det tillkommit information att det blir ”terrorattack” i Seattle den 3.11.2019 där kärnvapen skulle bli utnyttjad och den höga byggnaden med Tefat på toppen skall bli demolerad (identisk med 7/11 i NY) – i Seattle finns stora centra för Illuminati bl.a Bill Gates, Amason etc. Det var i omgångar visats filmsnuttar om kärnkatastrof och demolering av den byggnaden i Seattle – analog filmer som demolering av byggnader 7/11 i NY. Det finns historisk backgrund varför Illuminati vill demolera Seattle samtidigt de vill ta bort Trump med detta och sparka i gång WW3 – just därför Mossad/CIA organiserar övningar globalt gällande kärnkrafts olyckshändelse/terrorattentat – det är ganska lång info och skulle skrivas mycket om orsak och planerade följder (även utomjording invasion – hologram står som plan B) – faktum är att enligt plan datum är den 3 november 2019 (eller förre 2020 i alla fall). Som vanligt Illuminati och Clinton gänget planerar den terrorattentat för att slå några flugor med ett smäll som vanligt!!!!!!

    Gilla

  2. Detta stämmer, men övningar brukade vara någon dygn förre ”terrorattack”. Dessa organisationer följer strikt kabbalisternas uträkningar av dagar – i oktober 2019 dessa sataniska dagar är 27/10, 29/10 och 31/10 – var uppmärksam och försiktig då.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: