Marinens patent på UFO-liknande kärnfusionreaktor och hybrida rymd/havsfarkoster

JAKE ANDERSON

https://themindunleashed.com/2019/10/navy-patents-ufo-like-compact-nuclear-fusion-reactor-and-hybrid-space-sea-crafts.html

En mystisk uppsättning patent som nyligen har lämnats in av en amerikansk marinforskare har hamnat i blickfånget hos både teknologer och konspirationsteoretiker.

Dessa patent beskriver exotiska tekniker som inte existerar inom de kommersiella eller militära sfärerna – så vitt vi vet – och som vanligtvis hör hemma endast inom UFO-kunskap, inklusive högenergi elektromagnetiska kraftfält, revolutionerande framdrivningssystem och en ”hybrid-flyg-undervattensfarkoster.”

Det senaste patentet är för en praktisk fusionsreaktor som kan förvaras i flygplan för att uppnå otänkbara hastigheter och manöverbarhet.

Image result for Salvatore Cezar PaisMystiken kring dessa patent fortsätter att växa under en tid då marinen och utrikesdepartementet har förvandlat sin sedan decennier gamla politik till att inte erkänna UFO-observationer. Naval Air Warfare Center Aircraft Division är hem för den höga marinforskaren, den lika mystiske Salvatore Cezar Pais, som under de senaste åren har lämnat in patent för förment fungerande revolutionerande tekniker som rumstemperatur superledare (RTSC) och högenergi elektromagnetisk fältgenerator (HEEMFG).

Det kanske mest överraskande patentet gäller ”hybrid-flyg-undervattensfarkoster”, som förmodligen kan navigera med lika stor precision genom rymden, luften och vatten utan värmesignatur och ”konstruerar vårt verklighetsmönster på den mest grundläggande nivån.”

I de inlämnade patenten har Pais avslöjat att kinesiska forskare är redan långt före USA på sådana områden. Anledningen till att detta är en chockerande upptäckt, beror på att militärpersonal, marinofficerare och flygpiloter i åratal har rapporterat om USOn (oidentifierade nedsänkta föremål) som verkar flyga in och ut ur havet med oöverkomliga hastigheter.

Det nyaste patentet tangerar upptäckten av ”Holy Graal” för energiproduktion, längtan efter den efterfrågade kärnfusionsreaktorn, vilket kan revolutionera livet på jorden genom att skapa en hållbar långsiktig bränslekälla och minska radioaktivt avfall och växthusgasutsläpp. För närvarande vet forskare inte hur de ska hantera system som använder högtrycksplasma i intervallet hundratals miljoner grader Fahrenheit och kan endast skapa splittrade andra kontrollerade kärnfusionsreaktioner.

Patentet för Pais ”Plasma Compression Fusion Device”, som avslöjades den 26 september 2019, säger emellertid:

”För närvarande finns det få föreställda fusionsreaktorer / -anordningar som finns i ett litet, kompakt paket (sträcker sig från 0,3 till 2 meter i diameter) och vanligtvis använder de olika versioner av plasma magnetisk inneslutning. Tre sådana enheter är Lockheed Martin (LM) Skunk Works Compact Fusion Reactor (LM-CFR), EMC2 Polywell fusion concept och Princeton Field-Reversed Configuration (PFRC) -maskin. […] Dessa apparater har korta plasmabegränsningstider, möjliga plasmabilitet med skalning av storlek, och det är tveksamt om de har förmågan att uppnå brott – till och med fusionsförhållanden, än mindre en självhållen plasmabränning som leder till antändning. ”

Pais uppger att denna teknik skulle kunna producera lika mycket som en terawatt (1 biljon watt) energy, som överträffar i stort sett USA:s största nuvarande kärnkraftverk. Även om det inte är känt huruvida en sådan teknik alls är möjlig, men mycket mindre i en kompakt struktur, vet vi dock att de amerikanska militära och privata företagen som Lockheed Martin tävlar med den regeringsdrivna kinesiska vetenskapsakademin för att skapa världens första kompakta kärnkraftsreaktor.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: