Kuppförsök mot Donald Trump misslyckas, oktoberrevolutionen fortsätter

2019-10-21
By Benjamin Fulford, veckobrev
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for nancy pelosi  Image result for adam schiff  Image result for Eliot Engel,  Image result for bennie thompson
Nancy Pelosi                   Adam Shiff                     Eliot Engel               Bennie Thompson

Image result for Mac Thornberry,

Mac Thornberry

Ett kuppförsök mot USA:s president Donald Trump har misslyckats och flera äldre amerikanska politiker, inklusive Representanthusets talman Nancy Pelosi och House Intelligence ordförande Adam Schiff, kommer sannolikt att arresteras eller avrättas som ett resultat härav, säger MI6 och Pentagon källor. Det är därför Pelosi, Schiff, plus utrikesordföranden Eliot Engel, ordföranden för Home Security, Bennie Thompson, och rep. Mac Thornberry, rangordnad ledamot i House Armed Services Committee, och andra företog en plötslig resa till Jordanien och sedan till Afghanistan, säger källorna.

Som bakgrundshistoria kan du läsa på följande länk:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/10/19/pagaende-kupp-nancy-pelosi-maffian-och-den-svarta-adeln/

satanic.jpg

Image result for antoinette gardiner

Antoinette Gardiner Muna

Politikerna sökte skydd i Jordanien eftersom Antoinette Gardiner, modern till den nuvarande kungen av Jordanien, kommer från en satanistisk blodlinje som ”konverterade” till islam och ändrade sitt namn till Muna, uppger Pentagon och andra källor. (klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Jordaniens regering var dock ovillig eller oförmögen att ge dem skydd, så de flög till Afghanistan i ett misslyckat försök att trumma upp det amerikanska militära stödet där för sin kupp, säger källorna.

 

 

 

Image result for james mattis defense secretary  Image result for william mcraven
James Mattis                       President Trump och William McRaven

Det är värt att notera att förra veckans tidigare försvarssekreterare James Mattis och före detta chefen för den amerikanska specialstyrkan amiral William McRaven båda kritiserade Trump offentligt och citerades i stor utsträckning av MSM-propagandamedia.

insult

Mattis, efter att ha kritiserat Trump, varnade för att ”hyperpartisanship” antingen skulle leda till ”anarki” eller till ”uppkomsten av en ambitiös ledare, oberoende av samvete, fördomar eller anständighet, och som skulle göra sig själv till den högste.”

McRaven, som ledde den falska räden mot Bin Laden år 2011, citerades för att ha sagt: ”När jag stod på paradfältet vid Fort Bragg, grep en pensionerad fyrstjärnig general mig i armen, skakade mig och skrek:” Jag gör inte detDet är som demokraterna, men Trump förstör republiken!” ”De orden ekade i mig hela veckan.”

Image result for Elijah Cummings  Image result for Thomas D’Alesandro III
Elijah Cummings                Thomas D’Alesandro III

Kuppförsöket påbörjades efter ”avrättningen av den mäktige anti-Trump-kongressledamoten Elijah Cummings”, som ”befanns skyldig till att ha möjliggjort handel med barnsex,” säger Pentagon-källorna. Pelosi uppmanades också att fly landet efter att hennes brors, före detta Baltimore borgmästare Thomas D’Alesandro III, död säger källorna.

Related image

Påve Francis och Domenico Giani

Spåret av intriger blandar nu in påven Francis, säger MI6 källor. ”Påvens livvakt, Vatikanens polischef Domenico Giani, avgick just med anledning av den ekonomiska korruptionsskandalen och därmed sammanhängande läckor,” säger de. ”Påven borde verkligen avsättas. Vi kommer så småningom att hitta …

… ekonomiska kriminaltekniker som leder tillbaka till honom, kopplade till mordförsök mot personer som är involverade i att inrätta det nya finanssystemet, tillade de. Påvens roll i Argentinas ”smutsiga krig”, där över 20 000 människor torterades och mördades, undersöks också, konstaterar de.

Påven och P2-frimurarna som satte honom vid makten var ansvariga för detta smutsiga krig, liksom 9/11, Fukushima och många andra massmord händelser. De skryter också med att den nu avrättade Barack Obama var deras man.

Image result for Peter-Hans Kolvenbach

Peter-Hanz Kolvenbach

Francis kommer att besöka Japan (ett land där endast 0,5% av befolkningen är katolska) från den 23 till 26 november med avsikt att försöka stötta slavregimen med premiärminister Shinzo Abe. Även här kommer Francis att försöka fortsätta att täcka det faktum att hans föregångare som var chef för jesuiterna, Peter-Hanz Kolvenbach, skröt i ett samtal inspelat av NSA att han var Satan och ansvarig för Fukushima. Francis har varnats om att han kommer att bli den sista påven om han fortsätter att täcka dessa och andra monstruösa brott mot mänskligheten som begåtts av Vatikanen.

Andra saken Francis kommer att göra är att förbereda sig för tillkännagivandet av en falsk Messias som odlas av P2-frimurarna. Detta är en individ med stigma som utbildas för denna roll, säger P2 frimurarkällor. Vatikanen skickar också sin bästa mördare till Ostasien runt denna tid i ett försök att täcka sin kriminella verksamhet i regionen, säger källorna.

Det är intressant att notera i detta sammanhang att den nordkoreanska högste ledaren Kim Jong Un red på en vit häst på det heliga Mt. Paektu i förra veckan. Nordkoreas centrala nyhetsbyrå förutspådde, ”Det kommer att bli en stor operation för att slå världen med förundran igen för att ta ett steg framåt i den koreanska revolutionen”.

Image result for Naruhito,

Naruhito

Ett plötsligt drag (med amerikanskt militärt godkännande) för att förena Koreahalvön kan mycket väl vara det Kim planerar. Det är också värt att notera att kejsare Hirohito alltid avbildades som en ättling till solguden när han reste på en vit häst under andra världskriget, så den här bilden av Kim verkar också indikera på att han ställer upp sig själv som den verklige kejsaren. Naturligtvis är den japanska kejsaren Naruhito, som är värd för hundratals internationella VIPs för sin installationsceremoni den 22 oktober, av en annan åsikt.

Image result for underground tunnels in california us navy

Image result for adrenochrome

Image result for underground tunnels in california us navy

Hur som helst, asiatiska intriger läggs åt sidan, när man stänger dragnätet för satanisterna över hela världen. Pentagon källor berättar att Force of Navy Seals och marinen har fått i uppgift att befria pedofilträsket på tusentals barn från californiska underjordiska baser som har underhållit förekomsten av adrenokrom till Den djupa staten,” säger Pentagon-källorna . Barn torteras och mördas innan deras blod och binjurarna tas bort för att extrahera det stimulerande adrenokromet, säger flera visselpipor.

I förra veckan arresterade det amerikanska justitiedepartementet ”337 pedofiler i 38 länder inklusive i Storbritannien, Frankrike, Italien, USA, Tyskland och Brasilien efter en mörk webb, Bitcoin barnporr webbplats, med 250 000 videor som stängdes ner”, säger Pentagon källorna. Naturligtvis är det bara en tidsfråga innan de arresterade pedofilråttorna går på sina sataniska chefer.

Related image

Malvinder och Shivinder Singh

Nätet stänger också in kabbalen efter gripandet i Indien av läkemedelsproducenten Ranbaxy-grundarna Malvinder och Shivinder Singh, som hade börjat ”sno pengar från Clinton Foundation”, tillägger källorna.

De pågående förhandlingarna med den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu om att vittna mot sina sataniska chefer i utbyte mot lättnad är ännu ett hot mot kabbalen. USAs tillbakadragande från Syrien har tvingat israeliska politiker likt han, att de måste avsluta en överenskommelse, eftersom Israel inte längre har den amerikanska militären i sitt grepp.

egypt.jpg

Verkligheten på marken är att det messianska israeliska projektet har nått sitt slut. Ett persiskt (iransk), arabiskt och turkiskt krig eller intensiva förhandlingar kommer nu att avgöra Mellanösterns öde. Israelerna måste komma överens med nån av dessa fraktioner för att säkerställa sitt lands överlevnad. De mest troliga kandidaterna är deras medsemiter – araberna. I själva verket har Egypten nu kommit ut och går emot Turkiet på arabernas vägnar, vilket betyder att de är Israels bästa hopp.

I vilket fall som helst kommer rysk diplomati, med stöd av en tyst amerikansk / rysk militärallians, förmodligen att göra intensiva förhandlingar till det mest troliga resultatet inom regionen.

Mycket intriger pågår också i andra delar av världen. Men eftersom detta rapporteras allmänt någon annanstans, kommer vi bara att notera att det finns upplopp och social oro i Frankrike, England, Spanien, Ecuador, Peru, Chile, Libanon, Hong Kong, etc. Den ultimata bakgrunden för all denna orolighet, är osäkerheten inom de högsta maktnivåerna; det vill säga högst upp inom det finansiella systemet.

En europeisk kunglig säger att denna Bloomberg-intervju med Federal Reserve Banks  chef James Bullard i St. Louis, som diskuterar regimförändring vid Fed ”är ett faktiskt tecken på att kontrollen av räntebeslut har flyttats från en manuell ränteinställning av ”kommittén” som reagerar på global ekonomi till rekursiv komplexitetsteori med hjälp av A I (Artificial intelligence). Med andra ord upptäcker A I upprepade mönster för att fatta ett beslut. Detta är i huvudsak vad moderna väderprognoser gör när man förutsäger saker som orkaner.

https://www.bloomberg.com/news/videos/2019-10-15/bullard-says-fed-must-consider-additional-insurance-in-next-meetings-video

En global återställning av den global valutan för att stabilisera hela systemet måste dock vänta tills det gamla systemet destabiliseras ytterligare, säger källan. Han förutspådde att återställningen skulle äga rum år 2020.

Under tiden är osäkerhetsnivåerna, mätt med frekvensen av nyckelorden i media, på nivåer som aldrig har setts tidigare, vilka överträffar 9/11, Lehman-chocken, Sovjetunionens fall, etc. Med andra ord ser det ut som det gamla systemet kommer att behöva kollapsa innan det nya kan inledas.

Navy Patents UFO-Like Compact Nuclear Fusion Reactor And Hybrid Space/Sea Crafts

Detta betyder dock inte att alla nyheterna är dåliga. Till exempel finns det nu obestridliga tecken på att den amerikanska militären har påbörjat avslöjningsprocessen. De har publicerat patent för teknik som fri energi som helt kommer att revolutionera hur vi lever.

Nu ser det ut som en verklig demonstration av denna science-fiction-liknande teknik kommer att äga rum den 30 oktober, enligt en amerikansk Air Force Academy-tweet.

”There Is A Global Crisis” – Israel Diamond Industry Collapses Amid Faltering Demand 

Vi hör också att diamantpriserna sjunker världen över eftersom tidigare dold kolteknologi är på väg att släppas. Kom ihåg att diamanter är gjorda av kol, ett av de billigaste och rikligaste material som finns. Kolforskare berättar att diamantfönster, porslin etc. snart kommer att göras tillgängliga för allmänheten.

Fruit flies live longer with combination drug treatment

Ännu mer spännande, medicinsk teknik för att göra oss odödliga släpps. Till exempel har en kombination av tre läkemedel som kan öka livslängden med 50 % har tillkännagivits. Medan artikeln säger att detta fungerar för fruktflugor påverkar det en grundmekanism i våra kroppar som är identisk med den som ses i fruktflugor.

Fruit flies in laboratory (stock image). | Credit: © Andrei / stock.adobe.com

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/09/190930161857.htm

Låt den sjunka in – teknik för fri energi, rymdresor och odödlighet görs tillgängligt offentligt. Detta är väldigt viktiga tecken på att en ny tid har börjat.

 Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: