Arvet efter Reinfeldt

Rune Lanestrand
20 oktober 2019
https://runelanestrand.wordpress.com/

Arvet efter Reinfeldts humanitära stormakt har skadat moderaterna och är den främsta anledningen till Anna Kinberg Batras avgång. Den politiskt falske Fredrik Reinfeldt passade på att binda upp sitt parti genom att han genomförde DÖ-överenskommelsen mellan Alliansen, S och MP innan Kinberg Batra valdes till partiledare.

Det är troligen Reinfeldts-falangen, som drömmer om partiets glansdagar med öppna famnens politik och öppna gränser, som är den hårda, organiserande kärnan i upproret mot Kinberg.


Är det så går både moderaterna och vårt land en olycksbådande framtid till mötes med ökad invandring. Som backas upp av av nästan alla medier. Centern med Annie Lööf i spetsen har hittills gått fram uteslutande på att inte bryta det politiska dödläget genom att vägra tala med SD i riksdagen. Vilket gjort henne till medias kelgris.


Genom att massinvandringens oerhört negativa följder blir mer och mer uppenbara för var dag som går kommer bl a centern på lite sikt att straffas för detta. Det är också en helt ohållbar politik som moderaterna nu tycks välja genom att närma sig de rödgröna i migrationspolitiken. Ska bli ytterst intressant att se vad de moderata ombuden anser om detta på partiets extrastämma.

Reinfeldt saboterade moderaternas partistämma

 

Efter att ha lyssnat till Ulf Kristerssons tal fick jag intryck av att moderatledningen nu på allvar insett faran med den totalhavererade migrationspolitiken och den skrämmande våldsutvecklingen. Och som nu med kraft skulle ta itu med alla de problem den okontrollerade massinvandringen fört med sig.
Det såg också ut som om budskapet togs väl emot av stämmodeltagarna. Men då dyker, som Hamlets faders vålnad, Fredrik Reinfeldt upp på scenen i Västerås. Och han möts av överraskande starka applåder.


I ett, närmast tungomålstalande, långt anförande, talar mångmiljonären sig varm för globalism och med öppet förakt för det egna landet.


Det måste vara rena mardrömmen för Kristersson och den nuvarande moderata partiledningen att höra Reinfeldt upprepa sitt ”öppna era hjärtan-tal” från 2014. Det som i lång stycken lade grunden till den eländiga situation vårt land nu befinner sig i.
Det har funnits många knivar i ryggen under moderaternas historia. Men frågan är väl om detta inte är det mest lumpna knivsticket hittills när Reinfeldt, på själva stämman saboterar Kristerssons försök att rehabilitera moderaterna i migrationspolitiken.


Så var står moderaterna egentligen? Hur splittrat är partiet? Man kan verkligen fundera. När samma ombud som varmt applåderat Kristerssons linjetal reser sig upp i en stormande applåd för en iskallt självförnöjt leende Fredrik Reinfeldt.

Saxat från Facebook:

När till och med M politikern Kristersson är orolig för sina döttrar så har han äntligen förstått vad SD har varnat för! Stoppa ohejdad, okontrollerade migration!!!!!!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Arvet efter Reinfeldt – Sverigekanalen Dalarna
%d bloggare gillar detta: